- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.561
Kiz niye soylemedin gelmisin yanima kadar?semizotunu severiiiim hele hasla yogurtla ohh misbende semizotu yemezdim şimdi salatasını yemeye başladım kilo verimi için iyiymiş . bayramın 1. günü emirgandaydık
Tamam o yeter zati cok sukur onlar varBenim de çoğu evlenmeden once alinanlar ki. Bazen o sormadan söylüyorum bunu ben aldım şunu arkadaş aldı bunlari annemler diye onlardan gelen bi kocam
doğru söylüyosun canım umarım bi sorun yokturda biz günü kaçırmışıszdır bunca zaman ,gün aşırı ilişki öneriliyor ama her gün daha garanti olmazmı yaaGününü tutturmasi az zor tatlım benim doktor bu hafta yumurtlarsin dediği halde ben sonraki hafta yumurtladim ki düşün evde ultrasonsuz falan nasıl bilelim gününü. Zor günler geçirdim tabi ama inan sen cabaladikca oluyor birseyler.
zaten kolay kolay gorusemeyiz doguma kadar gorussek de konuyu actirmam nüfus cüzdanında görür artikin :)Diyorum ya takma o bu konulari actikca totonu cevir baska tarafa orali olma kuzum yuz bulamaz hem!. Bu zamana kadar nerdeymisler anlayis olsaydi yardimci olirlardi neyse ya sen yegenimizi op yerimize bosver
Kiiiz ikinci ismini tongaç koy cuzdani gorunce sok olsunzaten kolay kolay gorusemeyiz doguma kadar gorussek de konuyu actirmam nüfus cüzdanında görür artikin :)
Kuzum iki gündür hem vodafonun internetinde hem sitede sorun var yarın düzelir sanırım benimki de öyleAy kızlar fıtık oldum yaa telefonum düştü internete giremiyorum hatta hemen atabillir yineözledim sizi yaa tel çok ağır napcam bilmiyorum
Aynen ya yirim onu :))Tamam o yeter zati cok sukur onlar var
Hergünde spermin kalitesi düşüyor tatlım ama bizim 3 gunde birde tuttu meseladoğru söylüyosun canım umarım bi sorun yokturda biz günü kaçırmışıszdır bunca zaman ,gün aşırı ilişki öneriliyor ama her gün daha garanti olmazmı yaa
Kuzum iki gündür hem vodafonun internetinde hem sitede sorun var yarın düzelir sanırım benimki de öyle
Ay halini düşünemiyorum yaKiiiz ikinci ismini tongaç koy cuzdani gorunce sok olsun
Kiz niye soylemedin gelmisin yanima kadar?semizotunu severiiiim hele hasla yogurtla ohh mis
Ooo o kötü olmus bak ya hic sevmem hatiralarimin gitmesiniYaaaa ? Kız benm fena düştü ya böyle tepeden selfi çekerkenallahım bide donuyor çünkü çok dolu hafıza kartım biçimlendi kaç yüz tane fotom gitti bende mecbur telefonun hafızasını kullanıyodum oda sapıttı 2.500 e yakın foto var şarkılar oyunlar derken gitti işte of yaaa napcam bilmiyorum kuzum Bide yarın kuzenimin nikahı var foto nası çekcem
Kiz zaten dua ediyorum insallah telefon çekiyordur hastanede diye canlı yayın yapcam
Hade yaaaben salatasını sevdimkız geldim aklıma sen geldin eşime hatta bizim şu buluşma işini dedim hayır didi
Kızbebeem bu arada benm bugün regl günümdü ama olmadım. Test yaptım sabah ama negatif tabiki de yani bravo bana ana hâlâ gelen giden yok nedense. Bi ara hafif sancım oldu dedm geliyo işte ama yok tabi. Hiç sancım yok sadece göğüs şişliği ve ağrısı var o kadar. Muhtemelen havalardan böyle oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?