Gebe kalamayanlar buraya.....

doğru söylüyosun canım umarım bi sorun yokturda biz günü kaçırmışıszdır bunca zaman ,gün aşırı ilişki öneriliyor ama her gün daha garanti olmazmı yaa

Diyorum ya takma o bu konulari actikca totonu cevir baska tarafa orali olma kuzum yuz bulamaz hem!. Bu zamana kadar nerdeymisler anlayis olsaydi yardimci olirlardi neyse ya sen yegenimizi op yerimize bosver
zaten kolay kolay gorusemeyiz doguma kadar gorussek de konuyu actirmam nüfus cüzdanında görür artikin :)

Kuzum iki gündür hem vodafonun internetinde hem sitede sorun var yarın düzelir sanırım benimki de öyle

Yaaaa ? Kız benm fena düştü ya böyle tepeden selfi çekerken allahım bide donuyor çünkü çok dolu hafıza kartım biçimlendi kaç yüz tane fotom gitti bende mecbur telefonun hafızasını kullanıyodum oda sapıttı 2.500 e yakın foto var şarkılar oyunlar derken gitti işte of yaaa napcam bilmiyorum kuzum Bide yarın kuzenimin nikahı var foto nası çekcem

Ooo o kötü olmus bak ya hic sevmem hatiralarimin gitmesini yeni hafıza karti alsan?

Kız bebeem bu arada benm bugün regl günümdü ama olmadım. Test yaptım sabah ama negatif tabiki de yani bravo bana ana hâlâ gelen giden yok nedense. Bi ara hafif sancım oldu dedm geliyo işte ama yok tabi. Hiç sancım yok sadece göğüs şişliği ve ağrısı var o kadar. Muhtemelen havalardan böyle oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…