- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.581
Progesteron olmasın oMrb ben yeni uyeyim.gebe kalmak istiyorum olmuyo.bugun tahlilde protestrol 0.94 cikti ne anlama geliyo bilen var mi
SlmmmmmmBu ne kız :)
Doktorun kapisinda çekmiyordu da deli oluyordumhastanenin wifi özelliği 1. sırada yer almalı
O havalar bu ay hadi bu ara bi ay farklı ese ne olur yaaani..Kızbebeem bu arada benm bugün regl günümdü ama olmadım. Test yaptım sabah ama negatif tabiki de yani bravo bana ana hâlâ gelen giden yok nedense. Bi ara hafif sancım oldu dedm geliyo işte ama yok tabi. Hiç sancım yok sadece göğüs şişliği ve ağrısı var o kadar. Muhtemelen havalardan böyle oluyo
He :-/O kartı tekrar kullanabilirim de telefonun yapılması gerek ekran gitti çünküBaksana
Eki Görüntüle 1585853
Adet gelmemis neler oluyo orada bakisi
O havalar bu ay hadi bu ara bi ay farklı ese ne olur yaaani..
yok yaa sizin oralarda öyle iç taraflara doğru biraz aşalara doğru in yani bu bölgelerde öyle işte adetlerihayır tabiki bizde erkek tarafı hazırlar kız tarafı örgülerini ıvır zıvırlarını hazırlamaya çalışır ben ilk defa duydum ne yalan söyleyeyim :) gerçi bizim olsa büyük ihtimal yine kendim almak zorunda kalırdım herhalde :)))
yani bnc artık gösterir sn ne zmn gidicen doktorasağlıklı olsunlarda... inşallah. bana hep kız geldi.. başından beri.. bekleyip görcez.. hem daha ben öğrenemedim.. bu gidişle doğum masasında görcem herhaldee
hayır cano hiç bi zaman yapmadım zaten ben kendime bi kür yapmadım teee kışın bi iki gün o da düzenli değil soğan suyu içmiştim onuda bi iki gün zaten kendime bişey yapmıyodum çünkü sorun yoktu bendeYa kizlarzeynepsibel incir kuru yapmisti dimi ozel mesaj attim ama internete girmedi galiba?
Ne sinirleniyosun kuzum?bekle biraz daha tekrar yaparsin test...Ayy sorma yaa cinler tepeme çıktı sinirlerim çok gergin hâlâ tık yok gelcekse gelsin artk vala sıkıldım
Anladim cano demekki ben oyle hatirliyorum baskasiyla karistirdim heraldehayır cano hiç bi zaman yapmadım zaten ben kendime bi kür yapmadım teee kışın bi iki gün o da düzenli değil soğan suyu içmiştim onuda bi iki gün zaten kendime bişey yapmıyodum çünkü sorun yoktu bende
Ah bu belirsizlik insanı mahvediyor,5 aydır bekliyorum allahın gücüne gitmesin senelerce bekleyenler var ama insan korkuyo endişeleniyor.Son zamanlarda aklım hep orda her gece kkdayım okumadıgım yazı bakmadıgım forum kalmadı ,tam ümitsizliğe düşüyorum içimden bi ses devam diyo üzülme diyo allah herseyın zamanını hayırılısıyla bilir diyo...ama basımı her yastıga koyusumda dua edıyorum...
5 ay eşime belli etmedim sustum onu üzmemek için belli etmiyorum ama zor bi süreçmiş gerçekten gecelerce ağlıyorum kızlar konusucak anlatıcak kimsem yok,3 yıldır evliyiz insanlar sormaya başladı kendimi dahada baskı altında hissediyorum ancak buraya yazarak rahatlıyorum anlatıyorum,biliyorum biyerlede benim gibi umud eden bekleyen anne adayları var.
Zaten oldum olası bardagın bos tarafını görme özelliğimden nefret ettim korktugum ne varsa başıma geldi düşünmemeye çalışıorum,boşver diyorum olmuyor,bi çıkış yolu olmalı yarın eşimle beraber doktora gidicez sperm testi ve kontrol için inşallah hayırlısıyla herşey temiz çıkar azda olsa su serpilir içimize...
Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar versin sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah,bunun ne demek oldugunu nasıl zor bi duygu oldugunu zamanla anlıyor insan...Ne yapmalıyım nerden başlamalıyım her türlü önerinize açığım kızlar yardım edin birbirimize yol arkadaşı olalım bu yük tek başına taşınmıyor(
gariban falan değilsin biz varız burda hepsini okuyorum internet çektikçe Allah'tan bayram diye kimse fazla yazmadı da :)))kafam sepet gibi olmus ya konustukca açılıyorum ama iyice dolmuşum he gözüm de burada kaldi kimse yok kaldım gariban :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?