Gebe kalamayanlar buraya.....

O havalar bu ay hadi bu ara bi ay farklı ese ne olur yaaani..

3gunlk bayrm tatilide bitti ama dolu dolu ve gzl gecti bebismnde ilk bayramydi bayrmn brnci gnu annemdeydm gece geldk eve iknci gnu denizdeydik 3.gnu annemn koyune gttk aksmda dugndeydm eve geldgmdede backlrm ck ktydu ari sokmus gbi sisti zor kaldiriodm yattgmda nyseki sbh inms

yok yaa sizin oralarda öyle iç taraflara doğru biraz aşalara doğru in yani bu bölgelerde öyle işte adetleri

Ya kizlar zeynepsibel incir kuru yapmisti dimi ozel mesaj attim ama internete girmedi galiba?
hayır cano hiç bi zaman yapmadım zaten ben kendime bi kür yapmadım teee kışın bi iki gün o da düzenli değil soğan suyu içmiştim onuda bi iki gün zaten kendime bişey yapmıyodum çünkü sorun yoktu bende

geçmiş bayramınız mübarek olsun canolar..bayrama gittim geldim bugün sabah ...perşembeden gittim ailemin yanına eşim götürdü o geri döndü malum izini yoktu..bayramda da benim kaynana her zamanki gibi kendi konuşmaz kızına söylettirir bizlede bayramlaşıp gideydi demiş sinir oldum 3 aydır gitmemişim zaten bayram tatili az o kadar yola gidicem maddi olarakta bi sürü masraf yapıcam bari erkenden gidip zaman geçireyim dedim hemen arkadan laf geliyo görümcede daha 18 yaşında herşeyin içinde ...öyle böyle derken bitti yine iş başı yine sıcakta devam ...

Anladim cano demekki ben oyle hatirliyorum baskasiyla karistirdim heraldegorunuste esimdede bende de yok ama denemekten zarar gelmez diye dusunuyorum prolaktin dusunduruyo beni?

bak biri daha anlamış bu yük tek başına taşınmıyor.. sen buraya gelip yazmışsın sen gitmediğin sürece burdaki kızlar hem sana sırdaş olur hemde destek olur üzülme.bu sana bağlı yok gidersen diğerleri gibi o bizimle alakalı değildir.zaten burdan gidenin bu durumdaki tek gideceği yer psikolog olur onada gerek yok :) bu arada hoşgelmişsin :) rabbim seninde gönlündekini hayırlısıyla versin inşaallah.cümle isteyenlerimize rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…