Gebe kalamayanlar buraya.....

polip varsa gebeliğe engel çünkü benden de polip temizlediler.sen iyi bir doktor bulmanın peşine düş.bizi keyiftenmi ameliyat ettiler polip var diye.hayret bişey bu doktorlar ya tövbe tövbe

hatunlar bayram bitmiştir Allah'ın izniyle.Rabbim nice bayramlara sağlıkla bebeklerimizle ermemizi nasip etsin inşaallah :)

şimdi bayram sonrası içtimaaaa var.kimler burda kimler tatile devam ediyor.kim kiminle nerede ne yapıyor bakalım :)

beni soracak olursanız işbaşı yaptım uykum var akşama yemeğim yok ne yapsam diye düşünüyorum bayram dönüşü kirliler yıkandı ütü yapılmak için bekliyor falan da falan :)

hepiciğinizi çok özledim ki ben :)

bebeem konuşan konuşsun lafı bitirdiğinde 3 sn. sonra içinde şöyle diyorsun tınnnnnnnnnn :)

benim ütüleri gören tövbeye geliyor bugün eşimin doğum günü ne yapsam diye düşünüyorum

yok yaa sizin oralarda öyle iç taraflara doğru biraz aşalara doğru in yani bu bölgelerde öyle işte adetleri

bizde de beşiği kız tarafı alır .. hatta bekarken bilgisayar alacaktım eksiğim vardı anneme sen bana beşiğin parasını ver ben alırım beşiği demiştim vermedi uşamın hakkını

Bilmiyorum ablam ya icimde tutuyorum da bir gün patliiicim

Anladim cano demekki ben oyle hatirliyorum baskasiyla karistirdim heraldegorunuste esimdede bende de yok ama denemekten zarar gelmez diye dusunuyorum prolaktin dusunduruyo beni?
bnd hiç kendimi de karıştırmayayım dedim hemde bn içemem dye hiç girmedim ona ama sn istersen bi dene cano

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…