- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.601
polip varsa gebeliğe engel çünkü benden de polip temizlediler.sen iyi bir doktor bulmanın peşine düş.bizi keyiftenmi ameliyat ettiler polip var diye.hayret bişey bu doktorlar ya tövbe tövbeSelam canım ben test vs yaptırdım 3 ay önce rahimde polip görünümünde bişey var dedi dr ama baska bıse demedı ozellikle sordum almak lazımmı ilaç tedavi vs gerekrmi diye hayır gebeliğe engel bi sorun yaratmaz dedi ama burda okudugum kadarıyla gebeliğe engel olabiliyormus,bende baska bi drdan randevu aldım hem kendim tekrar görünücem hem eşime sperm testi yaptrıcam bakalım yarın hakkımızda hayırlısı olsun
gördük gördük gezmelerinizi :)göbek yerinde duruyorbiz memlekete gitmediğimiz için istanbulda gezdik yani tatlılar sarmalar yok. dün de büyükadaya gittik yemediğimiz tatlıları erittik yürüye yürüye bende başlarım yürüyüşe
zaten kolay kolay gorusemeyiz doguma kadar gorussek de konuyu actirmam nüfus cüzdanında görür artikin :)
telefonun neresi bu kızzzz baktım baktım anlamadımmmmm :)O kartı tekrar kullanabilirim de telefonun yapılması gerek ekran gitti çünküBaksana
Eki Görüntüle 1585853
hatunlar bayram bitmiştir Allah'ın izniyle.Rabbim nice bayramlara sağlıkla bebeklerimizle ermemizi nasip etsin inşaallah :)
şimdi bayram sonrası içtimaaaa var.kimler burda kimler tatile devam ediyor.kim kiminle nerede ne yapıyor bakalım :)
beni soracak olursanız işbaşı yaptım uykum var akşama yemeğim yok ne yapsam diye düşünüyorum bayram dönüşü kirliler yıkandı ütü yapılmak için bekliyor falan da falan :)
hepiciğinizi çok özledim ki ben :)
bebeem konuşan konuşsun lafı bitirdiğinde 3 sn. sonra içinde şöyle diyorsun tınnnnnnnnnn :)
Oluruna birak be tatlım bekle bakalım zaman ne gösterecekBilmiyorum canm neye alamet ne tarafa doğru esecek bakalım bekliyorum hala
yok yaa sizin oralarda öyle iç taraflara doğru biraz aşalara doğru in yani bu bölgelerde öyle işte adetleri
kontrolüm yarın... inşallah... heycanlaa bekliyorummmyani bnc artık gösterir sn ne zmn gidicen doktora
Vodafone deli etti beni zaten cekmedi bi evde çekmiyor dışarıdayiz bu sefer bayram diye cekmedi :-/gariban falan değilsin biz varız burda hepsini okuyorum internet çektikçe Allah'tan bayram diye kimse fazla yazmadı da :)))
Bilmiyorum ablam ya icimde tutuyorum da bir gün patliiicimhatunlar bayram bitmiştir Allah'ın izniyle.Rabbim nice bayramlara sağlıkla bebeklerimizle ermemizi nasip etsin inşaallah :)
şimdi bayram sonrası içtimaaaa var.kimler burda kimler tatile devam ediyor.kim kiminle nerede ne yapıyor bakalım :)
beni soracak olursanız işbaşı yaptım uykum var akşama yemeğim yok ne yapsam diye düşünüyorum bayram dönüşü kirliler yıkandı ütü yapılmak için bekliyor falan da falan :)
bebeem konuşan konuşsun lafı bitirdiğinde 3 sn. sonra içinde şöyle diyorsun tınnnnnnnnnn :)
AĞLAYAN KEK YAP :)benim ütüleri gören tövbeye geliyorbugün eşimin doğum günü ne yapsam diye düşünüyorum
AYNEN EVDE ÇEKMİYOR DIŞARDA DA BAYRAM YOĞUNLUĞU VAR DİYE ÇEKMEDİ.ÇEKTİĞİ YERDE PAYLAŞTIM RESİMLERİ :)))Vodafone deli etti beni zaten cekmedi bi evde çekmiyor dışarıdayiz bu sefer bayram diye cekmedi :-/
alper doğana kadar tut kırkın çıktıktan sonra tutma ver gitsin :)Bilmiyorum ablam ya icimde tutuyorum da bir gün patliiicim
bnd hiç kendimi de karıştırmayayım dedim hemde bn içemem dye hiç girmedim ona ama sn istersen bi dene canoAnladim cano demekki ben oyle hatirliyorum baskasiyla karistirdim heraldegorunuste esimdede bende de yok ama denemekten zarar gelmez diye dusunuyorum prolaktin dusunduruyo beni?
hatunlar bayram bitmiştir Allah'ın izniyle.Rabbim nice bayramlara sağlıkla bebeklerimizle ermemizi nasip etsin inşaallah :)
bebeem konuşan konuşsun lafı bitirdiğinde 3 sn. sonra içinde şöyle diyorsun tınnnnnnnnnn :)[/QUOTE
bnd öyle abla hiç bişey anlamadım sıcaktı gezemedim de sabah geldik direk işe geldim daha her yerim ağrıyo uykuda var bide sıcak sorma yanıyoz resmen
eee vermez tabii sorar bzm burda da herkes hani ne aldılar dyebizde de beşiği kız tarafı alır .. hatta bekarken bilgisayar alacaktım eksiğim vardı anneme sen bana beşiğin parasını ver ben alırım beşiği demiştim vermedi uşamın hakkını
hadi bakalım göstersin kendisini keratakontrolüm yarın... inşallah... heycanlaa bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?