- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.621
Bende o da yok :-/ hic acmadi kiAYNEN EVDE ÇEKMİYOR DIŞARDA DA BAYRAM YOĞUNLUĞU VAR DİYE ÇEKMEDİ.ÇEKTİĞİ YERDE PAYLAŞTIM RESİMLERİ :)))
Saka maka iki ay kaldi ya. Benim cuncuruk da dönmedi hala tapikler göbek altinda hissediyorum hala bakalım nolcek?alper doğana kadar tut kırkın çıktıktan sonra tutma ver gitsin :)
Ne sinirleniyosun kuzum?bekle biraz daha tekrar yaparsin test...
telefonun neresi bu kızzzz baktım baktım anlamadımmmmm :)
Hamile misin mdk35 :))))
10.30da randevumm bakalımm ne bekliyooo beni... sabırsızımm heycanlıyım..hadi bakalım göstersin kendisini kerata
Bir saat oldu nirdesiiiiiinnn?10.30da randevumm bakalımm ne bekliyooo beni... sabırsızımm heycanlıyım..
eee vermez tabii sorar bzm burda da herkes hani ne aldılar dye
aynen öyle her şeyde bi huzursuzluk çıkarırlaramannn insanlar alınmasa laf eder alınsa kusur bulur ona laf eder der der der anlıcan..
ee saat kaç oldu yoksun sevinçle gezmelerimi gittin naptın doktordan canoo10.30da randevumm bakalımm ne bekliyooo beni... sabırsızımm heycanlıyım..
gittinmi kontrolüne merak ettimkontrolüm yarın... inşallah... heycanlaa bekliyorummm
döner bizim kuzu üzmez annesini o rahatına bakıyodur şimdi :)Saka maka iki ay kaldi ya. Benim cuncuruk da dönmedi hala tapikler göbek altinda hissediyorum hala bakalım nolcek?
heee orta tuş diyosun :)abla orta tuş varya orası gittiiii gitti gitti
çok gergin olma bizi de germe burda :) az gergin ol birazda :) biliyorsun ki hepimiz hepinizden duacıyız.Allah'ın izniyle bebeişini görüp gelirsin sağlıkla sıhhatleKizlar.. Persembe gunu detayli ultrasonum var.. Ck gerginm bnm icn dua edrmsnz
aneeeee kız tanıyamadım a seni :) alışmışız başka avatar resimlere :) ben iyiyim şükürler olsun sen nasılsın bebiş nasıl :)Slm kizlar nasilsinuz :))
Yorgunum ya birseyler yapmak istiyorum sicakliyorum yapmiyorum sıkılıyorum sen napiyon?Slm kizlar nasilsinuz :))
şu içimde ölen biri var başlığınıda silermisin heçççç yakıştıramadım sana.senin içinde bizim yeğenimiz var lütfen yaniiiii :)Slm kizlar nasilsinuz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?