Gebe kalamayanlar buraya.....

aneeeee kız tanıyamadım a seni :) alışmışız başka avatar resimlere :) ben iyiyim şükürler olsun sen nasılsın bebiş nasıl :)
Cok sukur canim idare ediyoruz iste. Bebis iyi de ben biraz rahatsizim. Gecen hafta kontrolum vardi doktorum muayene etti rahim agzimda kisalma varmis, nst ye alindim cok sukur bisey cikmadi ama doktor erken dogum tehtidi var dedi herseyi yasakladi.Bide dun tetanoz asisi vardi gittim orda da tahlil yaptilar idrarda lökosit cikti, saglik ocagindaki doktor cok kizdi hemen doktora git dedi. Anlayacagin yine karmakarisigim

Yorgunum ya birseyler yapmak istiyorum sicakliyorum yapmiyorum sıkılıyorum sen napiyon?
Aynen canim yaa cok sicak insan bunaliyo bende napayim cnm ya moralim yine bozuk rahim agzimda kisalma varmış, dunde idrarda lökosit çıktı erken dogum tehtidim var

Az kaldi ya bi atlatsak hayirlisiyla.

çok gergin olma bizi de germe burda :) az gergin ol birazda :) biliyorsun ki hepimiz hepinizden duacıyız.Allah'ın izniyle bebeişini görüp gelirsin sağlıkla sıhhatle
İnsallah abla. İstr istemz geriliorm ya tum organlri heryeri incelenck yarm saat fln insallah bebegm saglkldr. Szde duanzi eksk etmyn bilior. Hepimz brbrmze duaciyz..

sığdın yani :)) ne alemsin kız sen tubaaaa :) özleşmişiz baksana birazdan diğerleride gelir inşallah :)
Aynen abla ya bende ozlemisim anca toparliyorum kendimi...canim skkn sen ramazan boyunca kilo alma 2 kilo ver son zamanlarda bogazina dur deme ye...dun basladim yuruyuse ama sabah kalkamiyorum hala saat 5te uyuyoruminsallah duzene girer...sen naptin bayram nasildi?

bende arife günü zeytinburnuna geçtim bayramın 1.günü burda kayınvalideme gittim kendi halamı dayımı ziyaret ettik.2. günü sabah erkenden köye gittik annem anneannem teyzem yeğenler hepsi ordaydı.3.günü döndük geldik yorgunluk oldu kısaydı tatil.ama özlem giderdik hep birlikteydik şükür olsun.hatta facete resimleri paylaştım dedim bitek tubammm göremez onada burdan atarım diye.
sabah 5 lerde neden uyuyorsun sen ramazandan alışkanlıkmı kaldı yoksa sıkıntımı var canım benim

bende uykumu düzene koyup başlıcam bakalım .. daha tartılmadım da hala aynı mıyım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…