- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.641
Bakalim 36.haftaya kadar yolu varmis kaldi toplamda 8 hafta :)döner bizim kuzu üzmez annesini o rahatına bakıyodur şimdi :)
Cok sukur canim idare ediyoruz iste. Bebis iyi de ben biraz rahatsizim. Gecen hafta kontrolum vardi doktorum muayene etti rahim agzimda kisalma varmis, nst ye alindim cok sukur bisey cikmadi ama doktor erken dogum tehtidi var dedi herseyi yasakladi.Bide dun tetanoz asisi vardi gittim orda da tahlil yaptilar idrarda lökosit cikti, saglik ocagindaki doktor cok kizdi hemen doktora git dedi. Anlayacagin yine karmakarisigimaneeeee kız tanıyamadım a seni :) alışmışız başka avatar resimlere :) ben iyiyim şükürler olsun sen nasılsın bebiş nasıl :)
Tamam gemen degistiriyorum :))şu içimde ölen biri var başlığınıda silermisin heçççç yakıştıramadım sana.senin içinde bizim yeğenimiz var lütfen yaniiiii :)
Aynen canim yaa cok sicak insan bunaliyoYorgunum ya birseyler yapmak istiyorum sicakliyorum yapmiyorum sıkılıyorum sen napiyon?
Az kaldi ya bi atlatsak hayirlisiyla.Cok sukur canim idare ediyoruz iste. Bebis iyi de ben biraz rahatsizim. Gecen hafta kontrolum vardi doktorum muayene etti rahim agzimda kisalma varmis, nst ye alindim cok sukur bisey cikmadi ama doktor erken dogum tehtidi var dedi herseyi yasakladi.Bide dun tetanoz asisi vardi gittim orda da tahlil yaptilar idrarda lökosit cikti, saglik ocagindaki doktor cok kizdi hemen doktora git dedi. Anlayacagin yine karmakarisigim
Ahh canmi insallah zaman bir an once cabuk gecer de dogururum bebegimi zamaninda...Az kaldi ya bi atlatsak hayirlisiyla.
İnsallah abla. İstr istemz geriliorm ya tum organlri heryeri incelenck yarm saat fln insallah bebegm saglkldr. Szde duanzi eksk etmyn bilior. Hepimz brbrmze duaciyz..çok gergin olma bizi de germe burda :) az gergin ol birazda :) biliyorsun ki hepimiz hepinizden duacıyız.Allah'ın izniyle bebeişini görüp gelirsin sağlıkla sıhhatle
sağlıklı sıhhatli olsunda hem sen hem bebeğin zamanını yazan rabbim en iyisini bilir üzme tatlı canınıAhh canmi insallah zaman bir an once cabuk gecer de dogururum bebegimi zamaninda...
İnsallah abla. İstr istemz geriliorm ya tum organlri heryeri incelenck yarm saat fln insallah bebegm saglkldr. Szde duanzi eksk etmyn bilior. Hepimz brbrmze duaciyz..
Insallah canim yaa...sağlıklı sıhhatli olsunda hem sen hem bebeğin zamanını yazan rabbim en iyisini bilir üzme tatlı canını
Aaaaaa fistiklar toplanmis bi kac eksigimiz de olsa ben de soyyyyle yanasiiiim heh sigdim be kilo almama ragmen
Aynen abla ya bende ozlemisim anca toparliyorum kendimi...canim skkn sen ramazan boyunca kilo alma 2 kilo ver son zamanlarda bogazina dur deme ye...dun basladim yuruyuse ama sabah kalkamiyorum hala saat 5te uyuyorumsığdın yani :)) ne alemsin kız sen tubaaaa :) özleşmişiz baksana birazdan diğerleride gelir inşallah :)
sığdın yani :)) ne alemsin kız sen tubaaaa :) özleşmişiz baksana birazdan diğerleride gelir inşallah :)
Kızlar selam napıyosunuz? Benim biraz sinirlerim gergin birilerine saç baş dalasım var
bende arife günü zeytinburnuna geçtim bayramın 1.günü burda kayınvalideme gittim kendi halamı dayımı ziyaret ettik.2. günü sabah erkenden köye gittik annem anneannem teyzem yeğenler hepsi ordaydı.3.günü döndük geldik yorgunluk oldu kısaydı tatil.ama özlem giderdik hep birlikteydik şükür olsun.hatta facete resimleri paylaştım dedim bitek tubammm göremez onada burdan atarım diye.Aynen abla ya bende ozlemisim anca toparliyorum kendimi...canim skkn sen ramazan boyunca kilo alma 2 kilo ver son zamanlarda bogazina dur deme ye...dun basladim yuruyuse ama sabah kalkamiyorum hala saat 5te uyuyoruminsallah duzene girer...sen naptin bayram nasildi?
Gel kiiiz beraber dovelim birilerini ben sinirli degilim ama sana destek olurumKızlar selam napıyosunuz? Benim biraz sinirlerim gergin birilerine saç baş dalasım var
Aynen abla ya bende ozlemisim anca toparliyorum kendimi...canim skkn sen ramazan boyunca kilo alma 2 kilo ver son zamanlarda bogazina dur deme ye...dun basladim yuruyuse ama sabah kalkamiyorum hala saat 5te uyuyoruminsallah duzene girer...sen naptin bayram nasildi?
2 dakka tubaya cevap yazayım dedim hangi ara geldin bi baktım sayfaya aha dedim dalacak harbiden birine.ne oldu hele bi de bakalım.görümcem demede...Kızlar selam napıyosunuz? Benim biraz sinirlerim gergin birilerine saç baş dalasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?