Gebe kalamayanlar buraya.....

Ohh abla miissss dolu dolu gezmissin 1.gunun aksami kv me gittim yemek yedik kalktik 2.gun kendi annemlere gittik kv kp beraber...butun akrabalar orda zaten onlarla gorustuk...3.aksami da kalan ziyaretler vardi 90kusur yasinda babannemiz var ona gittik tabi bayrammi degilmi bilmiyo ama mutlu oldu...yok skntidan degil alistim ramazandan kalma uykum gelmiyo abla

Seviyorum sizi yaa durun anlatıyorum hemen. Yok abla ya o değil onlardan hiçbir haber yok ses seda çok şükür ki bayramda kocası aramış kayınvalidemi biz gelcez diye de kv de demiş gelmeyin ben evde değilim. Zaten daha önce de benm öyle evlatlarım yok sakın ola gelmesinler artk diye. Neyse asıl mevzuyu yazayım bi yere kaybolmayın ama he !!!

Dur kiiiz cay kapip geliyorum kendime

Dur kiiiz cay kapip geliyorum kendime

bende püskevitleri getireyim

Aynen canim yaa cok sicak insan bunaliyo bende napayim cnm ya moralim yine bozuk rahim agzimda kisalma varmış, dunde idrarda lökosit çıktı erken dogum tehtidim var
Kisalma diger topikteki arkadaşta da var istirahat veriyor doktor lökosit için antibiyotik falan verir sanırım hrm kac aydir erken dogum diye korkutuyorlar seni birşey olmaz Allah'in izniyle

Kisalma diger topikteki arkadaşta da var istirahat veriyor doktor lökosit için antibiyotik falan verir sanırım hrm kac aydir erken dogum diye korkutuyorlar seni birşey olmaz Allah'in izniyle
Insalah caim yaa ban da kendi doktorum fitil vermisti onu kullaiyorum su an 2 tane kaldi bittikten sonra yine gidecem baklm. Doktorumu aradm fitilin bitsin hemen gel dedi, bol su ic gunde en az 3 litre, bide sakin tuzlu yeme dedi

Kızlar şimdi benm amcamın oğlunun düğünü var dedim ya dün onun resmi nikahı Kıyıldı düğün de 1.5 ay sonra olcak. Şimdi biz önceleri kuzenimle de nişanlısıyla da çok samimi değildik sonra kuzenimin arkadaşları vardı amcam babamlar falan görüşmesini istemiyolardı yani ben evlenmeden önce de hep görüşme diyorlardı neyse benle eşime dediler ki şunu biraz adam edin o arkadaşlarına gitmesin diye tamam dedik sürekli görüşüyoduk akşamları dışarı çıkıyoduk habire bize gelmek istiyorlardı bazen abartıyolardı hattâ. Ben diyodum temizlik yapıyom olsun ben geleyim yardım ederim diyodu. Sonra biz bikaç ay önce denize gittik ben börek çörek yaptım sabah 5.30 da kalktım falan hep çabalıyom yani baktım hanımefendi gelmiş havlusunu bile kuzenim getirmiş ben kendimi kullanılmış gibi hissediyorum artk. Ben 2.5 senelik evliyim daha eşimden para istemedim ama bunu bir görün para ver kuaföre gitcem şunu al bunu yicem kv hediye alcam para ver diyo falan bi tuhaf yani. Neyse ben denizde bişey oldu buna kırıldım ama belli etmedim hatta dedm ki al bu yiyecekleri ailen anlamasın denize gittiğini çünkü pikniğe gidiyoz demiş. O günden sonra da bi daha ne msj attım nede o attı konuşmadık. Bişeyler yazıyo oraya buraya ben üstüme alınıyodum. Sonraa

Biz bayramda tekrar denize gittik ya eşim dedi ki şimdi onlar bizi çağırmıştı bizde şimdi gidiyoruz çağırmasak ayıp olur kimse arkamızdan laf etmesin dedi. Istemeye istemeye msj attım bu arada bayramda kız bana msj attı ben mutlu oldum Yelkenler fora oldu çünkü kin tutmam kimseye. Neyse dediki abla çpk para harcadık bide bişeyler daha yazmış falan iyi dedim. Meğer küslermiş kuzenimle. Kızlar çok sorunlular sürekli kavga ediyolar ve kızın çok tuhaf ailesi var kardeşi birilerini bıçaklamış ıslah evine girmiş sonra çıkmış sonra da kendi abisini bıçakladı geçenlerde. Çok tehlikeliler yani. En küçük amcam istemiyodu hatta ama oldu bi şekilde işte. Neyse bu kız denize çağırınca yüz buldu heralde bana msj attı abla acil cvp at nerdesiniz diye. Denizdeyiz dedm iyi tamam dedi. Meğer yine kavga etmişler bizim yanımıza gelcekmiş. Ertesi gün msj attı öyle öyle konuştuk arar mısın dedi aradım böyle oldu şöyle oldu diye anlatıyodu bende kırgınlığımı dile getirdim mesafe koyduğumu söyledim özürler diledi olur mı öyle şey ben sizi çok seviyorum diye diye tatlıya bağladık. Hattâ ben bunları barıştırmaya uğraştım barıştılar. Amcamlar babamlar falan hepsi geldiler bayrama pazar günü. Kız da gelmişti bana dediki abla bak seni davet etmeye gerek duymuyorum çünkü zaten gelcen iyi tamam eyvallah. Durdular biraz gittiler

Dün nikah günü geldi çattııı. Bitane arkadaşını getirmiş onunla da yıllardır küslermiş falan barışmışlar. Bizim bide aile apartmanı babamlar Amcamlar falan aynı apatmanda. Kızlar biz gittik sabahın köründe çiçek yaptırdık ettik demek ki hiç değerimiz yokmuş. Bu kız kuzenimi hep fitliyo bi yere bırakmıyo sürekli başının etini yiyo bıkmış artk çocuk yengem hergün ağlıyo evladımı bizden koparmaya çalışıyo diye. Bide yaşı da 22 mi ne. Neyse gittik nikah salonuna arabadan indik ana bi baktım bana hiçbiri selam vermedi konuşmadılar yanlarına bile çağırmadılar. Kuzenim, nişanlısı, kızın arkadaşı Bşde kuzenim arkadaşı var ama beni takmıyolar sanki yokmuşum gibi. Sonuçta ben ordaki 2 kişiyi tanımıyorum nasıl çağırmadan gideyim ki bide eşim de yok çalışıyo ya. Bunlar foto çekiyorlar hahaha hihihi gayet iyiler arkadaşı arada uyuz uyuz bakıyo falan çok rahatsız oldum yüzüm düştü kaldım öyle kv annemin yanında. Nikaha başladılar şahitleri gördüm bi kez daha şok oldum. Daha önce bizleyken bu şahit konusunu söylemişler miydi hatırlamıyorum da bi an tuhaf oldum ama. Kv annem babam halam hepsi benmle birlikte üzüldü hatta babamı foto çekmeye çağırdılar çekmiyom yaa yaptı böyle sinirli sinirli kız da gördü gerizekali şey. Nikah bitti kutlamaya gitceklermiş ona da davet etmediler dedm acaba ne yapmış olabilirim. Kendimi kullanılmış gibi hissettim eşimle ben hep onlarla uğraşmaktan yeri geldi kendi aramız bozuldu.

Tatlim ayni seyleri yasadik hemen hemen desem yeridir esim ramazanda bi arkadsyla tanistrdi eside benden kucuk 2 cocugu var...yemek yapma konusunda degilde bazi anlarda bizim kullanildigimizi hissettim sonra iftara cagrdilar esim yorgunum gitmeyelim dedi artik ne hissetti ne dusundu bilmiylrum sonra kirildik size esimde kirildi bende demeye basladi tum ramazan beraber plan yaptik dolastik ama bi daveti kabul etmedik diye demedgini birakmadi bende aptal gibi telefonda diylrum bundan sonra planlari beraber yapalim eslerin isi cikiyo diyorum o da tamam dedi kapadi telefonu sahurda yazmis ta yazmis esi esimle konusuyo ki kirgin demisti o benle konusmuyo ben naptiysam...ogrendigim sey birden deger vermek onemsemek dogru degil...zaten biliyldum ama bi daha kanitlandi...bosver sinirlenme!...mesafeni bozma?

Uzulme o senin dostlugunu kybettogi icin dusunsun fitil olurum satan insnlara...daha denge dyzenini oturtamamis...bosver ....ama farketmissin bak baskasi icin esinle kotu olma kirma!...

Velasıl kelam arkadaşıyla barışınca beni kenara attı o kadar şey yapmama rağmen. Yaptım diye demiyorum kızlar ama gerçekten ben ondan bişey görmedim bugüne kadar. Çok kırıldım kendimi çok kötü hissettim dışlandım resmen. Kuzenim de bişey diyemiyo ona da ayrı kızdım ama napsın kız bırakmıyo ki. Seviyodum ama artk nefret ediyorum. Ben dedm ki hep bende bu yollardan geçtim yardımcı olayım bişeyler öğreteyim falan onun olmadığı ortamda bile onu savunuyodum geri aldığım karşılığı bu şekilde oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…