- 7 Nisan 2015
- 371
- 449
- 53
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.681
Bizim sucumuz ne biliylmusun nolursa olsun guler yuzu birakmayip yarsimci olmak hep...itici olmamak...bende etrafimda kullanan insanlari gordum artik kestim iliskimi...napmamiz gerekiyo kaale almicaksin boyle daha iyi gelen gelir dost olmak isteyen kendi bilir!..Velasıl kelam arkadaşıyla barışınca beni kenara attı o kadar şey yapmama rağmen. Yaptım diye demiyorum kızlar ama gerçekten ben ondan bişey görmedim bugüne kadar. Çok kırıldım kendimi çok kötü hissettim dışlandım resmen. Kuzenim de bişey diyemiyo ona da ayrı kızdım ama napsın kız bırakmıyo ki. Seviyodum ama artk nefret ediyorum. Ben dedm ki hep bende bu yollardan geçtim yardımcı olayım bişeyler öğreteyim falan onun olmadığı ortamda bile onu savunuyodum geri aldığım karşılığı bu şekilde oldu..
Velasıl kelam arkadaşıyla barışınca beni kenara attı o kadar şey yapmama rağmen. Yaptım diye demiyorum kızlar ama gerçekten ben ondan bişey görmedim bugüne kadar. Çok kırıldım kendimi çok kötü hissettim dışlandım resmen. Kuzenim de bişey diyemiyo ona da ayrı kızdım ama napsın kız bırakmıyo ki. Seviyodum ama artk nefret ediyorum. Ben dedm ki hep bende bu yollardan geçtim yardımcı olayım bişeyler öğreteyim falan onun olmadığı ortamda bile onu savunuyodum geri aldığım karşılığı bu şekilde oldu..
hadi hayırlısı bakalım inşaallah tutar rabbim gönlüne göre versin inşaallah hayırlısıyla ama stresten uzak durucam diye bizden de uzak durma olur mu :)yok ablam ya burlardayım denk gelmiyor yazamıyorum falan bide bol bol stresden uzak durmaya calışıyorum o yuzden netten telefondan internete girmiyom 2 aydır folic kullanmaya başladım bebiş için:) inşallah bu ay tutar...
Velasıl kelam arkadaşıyla barışınca beni kenara attı o kadar şey yapmama rağmen. Yaptım diye demiyorum kızlar ama gerçekten ben ondan bişey görmedim bugüne kadar. Çok kırıldım kendimi çok kötü hissettim dışlandım resmen. Kuzenim de bişey diyemiyo ona da ayrı kızdım ama napsın kız bırakmıyo ki. Seviyodum ama artk nefret ediyorum. Ben dedm ki hep bende bu yollardan geçtim yardımcı olayım bişeyler öğreteyim falan onun olmadığı ortamda bile onu savunuyodum geri aldığım karşılığı bu şekilde oldu..
aynen katılıyorum sana tubammm :)Bizim sucumuz ne biliylmusun nolursa olsun guler yuzu birakmayip yarsimci olmak hep...itici olmamak...bende etrafimda kullanan insanlari gordum artik kestim iliskimi...napmamiz gerekiyo kaale almicaksin boyle daha iyi gelen gelir dost olmak isteyen kendi bilir!..
1- kuzenin adam değilmiş hiççç kusura bakma.
2- bu hep böyledir birisi birine küstüğünde 3.kişiyi hep kullanır.işi bitincede umursamaz tecrübeyle sabittir :)
3- bundan sonra herkese o derece özverili davranılmaması gerektiğini öğrendiğini umuyorum :)
4- gayrı burda biz varken sen bu abuk sabuk insanlara neden canını sıkıyorsun o da ayrı bir konu :) isteyen istediğini yapsın sen insanlığından birşey kaybetmediğin sürece kaybeden kendisi olacaktır.şunu da unutma iyilik yapmak tebessüm etmek sevaptır diye enayi ol dememiş hiç kimse.eğer haftaya ben affettim görüşmeye devam ediyorum dersen gözüme görünme :)
o kadar
neredeyse hepimizin satılmakla ilgili yediği kazıklar var maalesef.. sen yapman gerekenin fazlasını yapmışsın bu saatten sonra kendisi kaybeder günler bir gün değil..
aynı benim eşimde öyle der bende senin gibi aaa ama günahını alma derim sonra eşim haklı çıkar :)) ama senle aramızda fark var.eşim haklı çıktığında o güvendiğim koruduğum insan varya işte ben hallederim onu yani :) heheh o kız iyiki bana konuşmamış ben çekinmeden derdim o gerizekalı sensinki kimi kime şikayet ediyosun 1 gr. aklın olsa amcamı bana şikayet etmezsin derdim :))) gerizekalının önde gideni seniiii ya :)Ay abla yaa allah iyiliğini versin emiyok ben artk istemiyorum zaten görmek bile. Bu arada kuzenim için babası bile benm oğlumda suç bu kadar salak olmasın kendini kullandırtmasın bi tasması eksik boynunda dedi dün. Yalan da değil herkes farkında herşeyin. Aylardır ne mobilya beğeniyo nede ev. Kaç ev gezdiler istememiş en sonunda da demiş ki ben uzak olmak istiyorum benm sırrımı kimse duysun istemiyorum demiş. Allah aşkına bu ne demek abla? Ya çok sinir bozucu hareketleri var aslında. Bide ilk tanıştığımzda eşim ne dedi biliyomusun abla, bu kızda bişey var hiç gözüm tutmadı demişti daha ilk görüşte hatta bende dedim ki saçmalama yaa hemen kötü konuşuyon ne kadar sıcak kanlı ben sevdim demiştim. Aaah ahh salaklık bende. Artk o kadar kendini kaybetmiş ki bana benm amcamı kötülüyo. Eşim ben kuzenim bide kız oturuyoruz diyo ki Ç. amcadan nefret ediyorum karısını da çocuklarını da sevmiyorum diye saygısızca konuşuyodu gerizekali. Bide kulağıma gelen bikaç bişey de var. Allah ıslah etsin ne diyeyim başka..
aynı benim eşimde öyle der bende senin gibi aaa ama günahını alma derim sonra eşim haklı çıkar :)) ama senle aramızda fark var.eşim haklı çıktığında o güvendiğim koruduğum insan varya işte ben hallederim onu yani :) heheh o kız iyiki bana konuşmamış ben çekinmeden derdim o gerizekalı sensinki kimi kime şikayet ediyosun 1 gr. aklın olsa amcamı bana şikayet etmezsin derdim :))) gerizekalının önde gideni seniiii ya :)
Inanki seni anliyorum bana cok oldu o kac defa bogazima dugumlendi hickiriklar ama guclu durdum...nikahta dugunde davette iyi hatirlarim ama sonrasinda o insanlar donup bana mecbur oldula eskisi gibi olmadigimi gorunce anladilar hatalarini...eminim sana o kiz geri donup bisey olmamis dugun telasiymis gubi gostericek cunku bugun seni birakan yarin dostunu birakir emin ol!...o yuzden yuregine sahip cik uzulme tekrardan!..sibel ablam hakli her maddesine katiliyorum!...nurun_ala_nur evet bitanem çok haklısın fazla değer veriyoruz sonra elimizde patlıyo böyle. Ay ama tuba görmen lazım kendimi hiç bu kadar dışlanmış hissetmemiştim galiba dokunsalar ağlicaktım çok sinir bozucu geçti. Inşaallah yaptığı hatayı anlar ama beni kaybetti. Bide çok şükür ki benm arkamdan öyle şeyler söylüyolar ki artk utanıyorum çok fazla övgüyle bahsediyolar ama bide onun arkasından neler diyolar duysan. Yengem bile diyoki aman aman benden uzak olsun yeterki falan diye. Ne hali varsa görsün artk
Inanki seni anliyorum bana cok oldu o kac defa bogazima dugumlendi hickiriklar ama guclu durdum...nikahta dugunde davette iyi hatirlarim ama sonrasinda o insanlar donup bana mecbur oldula eskisi gibi olmadigimi gorunce anladilar hatalarini...eminim sana o kiz geri donup bisey olmamis dugun telasiymis gubi gostericek cunku bugun seni birakan yarin dostunu birakir emin ol!...o yuzden yuregine sahip cik uzulme tekrardan!..sibel ablam hakli her maddesine katiliyorum!...
Oyle canim bu isler hersey bi yere kadar...sen en guzel sekilde erkenden farketmissin daha da kandirilmis hissetmeden...sen dersini almissin boyle devam et canim yoluna hem ablamin dedigi gubi burda bizimle paylastiklarimiz bize yetiyo zaten sen bunaltm kendini...Evet canm bende katılıyorum. Ve eminim bencede öyle dicek işte abla telaşlıydım heyecanlıydım keşke sen gelseydin yanlış anlamışsın bilmem ne dicek salak. Umarım işi düşer bi gün. Ben ona gelinlik modellerini bile bulup atıyodum eksik bişeyi olmasın şunu da söyliyim buda olsun diyodum ama hiçbişey haketmiyo. Aynı davar gibiler kız kardeşi abisini bıçakladı düşünebiliyo musun? Pislikler yaa bütün ailesi birbiriyle küs o bıçaklama olayında barışmışlar. Bana diyodu ki abla bak düğünde çok şık giyin yanımda durcan kuaföre gelcen benle falan bende dedm olurmu canm benden önce gelcek insanlar vardır kuzenlerin falan vardr deme öyle ben önemli değilim demiştim oda dedi ki benm kimsem yok ki kuzenim falan yok konuşmuyoruz diye saydırmıştı. Şimdiyse arkadaşını götürmüş kuaföre. Bu insanlar nasıl karakterde böyle yaa yazık vala ama çok dolu içim görcek beni kullanmayı pislik. Kız tuba varya kuzenimin kardeşiyle görüşmesini yanına gitmesini istemiyo. Hatta kızı evine bırakıp bizim eve geliyoduk eşim ben kuzenim. Yolda arıyodu abla göz kulak olun başka bi yere gitmesin diye ama aslında kuzenime kızıyomuş istemiyomuş bize gelmesini. Ben biliyodum neyin ne olduğunu görüyodum yani
Kuzum eve ancakk gelebildim.. Canim skkin birazda.. Ayrintili ult girdik benegimin kafatasinin altinda en buyugu 8 ml capinda kistik lezyonlar izlenmis.. Doktor korkma takip edilcek dedide takildi kafama rabbim saglikli nasip eyler ins bebegim rabbime emanet.. Karin agrima bisi dyemedi beden oldugunuda anlayamadi hamilelikten degil o kesin dedi. Bu arada bi pasamiz olcak ins.. Rabbimin iznyleBir saat oldu nirdesiiiiiinnn?
Carsdadim kuzum esime supriz yapmk icn bi kac bisi aldim.. Cnsiyetmzi bilmiyoya henuz... Pasamiz olcakmis bu arada... Rabbimin izniyle ins.. Kist izlendi ayrntili ult. Canim skkn brazdsee saat kaç oldu yoksun sevinçle gezmelerimi gittin naptın doktordan canoo
Moralini bozma Rabbim sifasini verir kardesimin dilindede kist vardi...hala var uygun yasa gelince tibbi mudahale olucakmis ama massallah sapasaglam...sen pasanin keyfini cikar icin rahat etmezse bi doktora daha git istersen...Carsdadim kuzum esime supriz yapmk icn bi kac bisi aldim.. Cnsiyetmzi bilmiyoya henuz... Pasamiz olcakmis bu arada... Rabbimin izniyle ins.. Kist izlendi ayrntili ult. Canim skkn brazds
gttim ablacim yazdm..gittinmi kontrolüne merak ettim
Oyle canim bu isler hersey bi yere kadar...sen en guzel sekilde erkenden farketmissin daha da kandirilmis hissetmeden...sen dersini almissin boyle devam et canim yoluna hem ablamin dedigi gubi burda bizimle paylastiklarimiz bize yetiyo zaten sen bunaltm kendini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?