- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.701
Kuzum eve ancakk gelebildim.. Canim skkin birazda.. Ayrintili ult girdik benegimin kafatasinin altinda en buyugu 8 ml capinda kistik lezyonlar izlenmis.. Doktor korkma takip edilcek dedide takildi kafama rabbim saglikli nasip eyler ins bebegim rabbime emanet.. Karin agrima bisi dyemedi beden oldugunuda anlayamadi hamilelikten degil o kesin dedi. Bu arada bi pasamiz olcak ins.. Rabbimin iznyle
Aminn canim insallah korkulcak gibi degildir.. Rabbim yardimcimiz olsun. Doktorum takip edicez dedi. Risklimi dedim suan oyle bisi dyemem. Ama kalbide gotmus olanilir ult yaniltmstr gbi bsiler dedi.. Dua edin lutfen..Moralini bozma Rabbim sifasini verir kardesimin dilindede kist vardi...hala var uygun yasa gelince tibbi mudahale olucakmis ama massallah sapasaglam...sen pasanin keyfini cikar icin rahat etmezse bi doktora daha git istersen...
Saol canim.. Bebegimde rabbime emanet.. Aklimda fikrimde.. Insallah yanilma payidr.. Rabbim esrgesn..Sıkma canını kuzum kötü bişey değildir inşaallah rabbim şifa versin bebişine. Sende iyi ol etkilenmesin annesi :))
Sorma güzelim yaa şok üstüne şok neye uğradığımı şaşırdım. Inşaallah işi düşer bana da o zaman söyliceklerimi söylerim çünkü içimde şişti kaldı dökemedim ya çok sinirliyim. Allah kötü niyetli insanlarla karşılaştırmasın canm. Biz hep iyi düşündüğümüz için bunlar geliyo başımıza. Kızın kayınvalidesi yani yengem, o bile bana dedi ki hiç yüz verme mesafe koy arana. Kız kadın hergün ağlıyo görsen. Allahım bit kadar boyuyla aileyi karıştırdı resmen töbe yarabbim yaa
:) bde o agzi burnu gorsm minnack :) saglkli oldgnuda bilsem icm Rht edeckoyyy canım benim ya organlarıymış mini mini severim ben onu be :)
Dikkat et bakalım gecer bi an önce inşallah aldin mi birşeyler bebise?Insalah caim yaa ban da kendi doktorum fitil vermisti onu kullaiyorum su an 2 tane kaldi bittikten sonra yine gidecem baklm. Doktorumu aradm fitilin bitsin hemen gel dedi, bol su ic gunde en az 3 litre, bide sakin tuzlu yeme dedi
aman kuzum boşver ne olsa sizin aileye gelin gelmeyecek mi hiç mi işi düşmeyecek. aile ortamlarında yalnız kalınca anlar salla gitsin
Canm bnm senindemi tosunun oluo :) cok sevndm rabbim sag saglm kucagmzda almayi nasp etsn sen renkli ultrasonami grdn. İnsallah yanlmadr ya mrk etme dha ck minick bebslermz ole bse varsa ble dogncya kdr kaybolp gdr insallah rabbime emanetler.Saol canim.. Bebegimde rabbime emanet.. Aklimda fikrimde.. Insallah yanilma payidr.. Rabbim esrgesn..
Canim çoğunlukla kayboluyor onlar doğuma kadar inşallah gecer gider bir tosuncuk daha geliyor hem maşallah :)Kuzum eve ancakk gelebildim.. Canim skkin birazda.. Ayrintili ult girdik benegimin kafatasinin altinda en buyugu 8 ml capinda kistik lezyonlar izlenmis.. Doktor korkma takip edilcek dedide takildi kafama rabbim saglikli nasip eyler ins bebegim rabbime emanet.. Karin agrima bisi dyemedi beden oldugunuda anlayamadi hamilelikten degil o kesin dedi. Bu arada bi pasamiz olcak ins.. Rabbimin iznyle
şimdi girip baktımda uzun saçlı genç biri omuciftsariliyumurta abla benm instagram da var kızın fotosu gördün mü sen?
canım benim rabbim neylerse güzel eyler dua ederiz senin paşan içinde üzme kendini.inşaallah bebeişimiz kendini toparlar sende de paşa varsa yandı bu topiğin hatunları :) şimdiKuzum eve ancakk gelebildim.. Canim skkin birazda.. Ayrintili ult girdik benegimin kafatasinin altinda en buyugu 8 ml capinda kistik lezyonlar izlenmis.. Doktor korkma takip edilcek dedide takildi kafama rabbim saglikli nasip eyler ins bebegim rabbime emanet.. Karin agrima bisi dyemedi beden oldugunuda anlayamadi hamilelikten degil o kesin dedi. Bu arada bi pasamiz olcak ins.. Rabbimin iznyle
Ayy canm benm yaa görmesek de birbirimizi yürekten olan dostluğumuz var burda. Kimse tutamaz sizin yerinizi saflık bende işte gidip başkalarıyla takılıyorum başıma böyle işler geliyo
şimdi girip baktımda uzun saçlı genç biri omu
he şunu bileydin takılma başkalarına biz seni çok seviyoruz derdini tasanı sevincini canı yürekten paylaşıyoruz :) ne gerek var şimdi başkalarına yahuuuu :)
Evet abla çizgili elbise var üstünde
kız instagram da aradım seni bulamadım
Demi benimki de soru
yok kız aslında ben facebooku falan fazla kullanmam ama 1 2 arkadaşım var onlar face kullanmıyor illa instagram aç dediler öylelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?