Gebe kalamayanlar buraya.....

Sıkma canını kuzum kötü bişey değildir inşaallah rabbim şifa versin bebişine. Sende iyi ol etkilenmesin annesi :))

Moralini bozma Rabbim sifasini verir kardesimin dilindede kist vardi...hala var uygun yasa gelince tibbi mudahale olucakmis ama massallah sapasaglam...sen pasanin keyfini cikar icin rahat etmezse bi doktora daha git istersen...
Aminn canim insallah korkulcak gibi degildir.. Rabbim yardimcimiz olsun. Doktorum takip edicez dedi. Risklimi dedim suan oyle bisi dyemem. Ama kalbide gotmus olanilir ult yaniltmstr gbi bsiler dedi.. Dua edin lutfen..

aman kuzum boşver ne olsa sizin aileye gelin gelmeyecek mi hiç mi işi düşmeyecek. aile ortamlarında yalnız kalınca anlar salla gitsin

Insalah caim yaa ban da kendi doktorum fitil vermisti onu kullaiyorum su an 2 tane kaldi bittikten sonra yine gidecem baklm. Doktorumu aradm fitilin bitsin hemen gel dedi, bol su ic gunde en az 3 litre, bide sakin tuzlu yeme dedi
Dikkat et bakalım gecer bi an önce inşallah aldin mi birşeyler bebise?

Saol canim.. Bebegimde rabbime emanet.. Aklimda fikrimde.. Insallah yanilma payidr.. Rabbim esrgesn..
Canm bnm senindemi tosunun oluo :) cok sevndm rabbim sag saglm kucagmzda almayi nasp etsn sen renkli ultrasonami grdn. İnsallah yanlmadr ya mrk etme dha ck minick bebslermz ole bse varsa ble dogncya kdr kaybolp gdr insallah rabbime emanetler.

Canim çoğunlukla kayboluyor onlar doğuma kadar inşallah gecer gider bir tosuncuk daha geliyor hem maşallah :)

canım benim rabbim neylerse güzel eyler dua ederiz senin paşan içinde üzme kendini.inşaallah bebeişimiz kendini toparlar sende de paşa varsa yandı bu topiğin hatunları :) şimdi zeynepsibel ve esoes1919 kızı onlardan umacağız artık :) bak üzme demek kolay belki ama gerçekten kalpten diliyorum rabbim sağlıkla sıhhatle doğmasını nasip etsin varsa bebişimizin sıkıntılarını gidersin şimdiden büyük Allah'ım.

Ayy canm benm yaa görmesek de birbirimizi yürekten olan dostluğumuz var burda. Kimse tutamaz sizin yerinizi saflık bende işte gidip başkalarıyla takılıyorum başıma böyle işler geliyo

he şunu bileydin takılma başkalarına biz seni çok seviyoruz derdini tasanı sevincini canı yürekten paylaşıyoruz :) ne gerek var şimdi başkalarına yahuuuu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…