- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.721
E tamam iste simdiden kafaya takicak bisey yok doktorlar yanlis da olsa dogru da olsa pat diye soyluyolar herseyi bu da oyle bi durum olsa gerek...tabiki de dualarimiz seninle...Aminn canim insallah korkulcak gibi degildir.. Rabbim yardimcimiz olsun. Doktorum takip edicez dedi. Risklimi dedim suan oyle bisi dyemem. Ama kalbide gotmus olanilir ult yaniltmstr gbi bsiler dedi.. Dua edin lutfen..
Canim siparis verdim hastane çıkışı 3 set, biberon, vs aldim. Besik, ana kucagi puset, bebek arabasi vs daha hicbirini almadm cunku kaynanamlara gidecm gereksiz yuk yapmak istemiyorm oraya siparis vericem. Cokoook eksik var anlayacaginDikkat et bakalım gecer bi an önce inşallah aldin mi birşeyler bebise?
Madem gideceksin iyi yapmssin acele etmemekle insan bi aldi mi pesi geliyor zaten :) bende son son bi alt acma daha nevresim Yedek hastane ciksi ile pijama aldim sanirsam bitti :)Canim siparis verdim hastane çıkışı 3 set, biberon, vs aldim. Besik, ana kucagi puset, bebek arabasi vs daha hicbirini almadm cunku kaynanamlara gidecm gereksiz yuk yapmak istemiyorm oraya siparis vericem. Cokoook eksik var anlayacagin
aminnn gülümm inşallah.. doktorumuzz erkek dedi bizde inanıyoruz bakalım...Canm bnm senindemi tosunun oluo :) cok sevndm rabbim sag saglm kucagmzda almayi nasp etsn sen renkli ultrasonami grdn. İnsallah yanlmadr ya mrk etme dha ck minick bebslermz ole bse varsa ble dogncya kdr kaybolp gdr insallah rabbime emanetler.
inşallah.... kuzummmmm rabbim yardım etsin yavrularımızaa... hee yaa tosunumuzz gelcek inş.. doktorumuz öyle dedi..Canim çoğunlukla kayboluyor onlar doğuma kadar inşallah gecer gider bir tosuncuk daha geliyor hem maşallah :)
saoll ablamm eksik olma inşallah.. rabbim sağlıkla dogmalarını nasip eyler hepimizin yavrularını.. benim miniğiminde inşallah bi sorunu yoktur güzel mevlam kabul eylesin dualarımızı.. bendeki paşa bayaa uğraştırıcı alacamız kız yandı..canım benim rabbim neylerse güzel eyler dua ederiz senin paşan içinde üzme kendini.inşaallah bebeişimiz kendini toparlar sende de paşa varsa yandı bu topiğin hatunları :) şimdizeynepsibel ve esoes1919 kızı onlardan umacağız artık :) bak üzme demek kolay belki ama gerçekten kalpten diliyorum rabbim sağlıkla sıhhatle doğmasını nasip etsin varsa bebişimizin sıkıntılarını gidersin şimdiden büyük Allah'ım.
allah razı olsun gülüm... saolasın doktorum gerçekten çok iyi biri eksik olmasın durumu korkulcak gibideğil gayet iy bi dille anlattı sağolsun o yüzden içim biraz rahat inanıyorum ki iyi.. sağlıklı rabbimin iznile..E tamam iste simdiden kafaya takicak bisey yok doktorlar yanlis da olsa dogru da olsa pat diye soyluyolar herseyi bu da oyle bi durum olsa gerek...tabiki de dualarimiz seninle...
Amin tatlim insallah :)inşallah.... kuzummmmm rabbim yardım etsin yavrularımızaa... hee yaa tosunumuzz gelcek inş.. doktorumuz öyle dedi..
he ya sen diyince hatırlar gibi oldum onunda erkekti galiba ya :)) ne olacak bu topiğin hali kız lazım bu topiğe kızzz hayırlısıyla :)saoll ablamm eksik olma inşallah.. rabbim sağlıkla dogmalarını nasip eyler hepimizin yavrularını.. benim miniğiminde inşallah bi sorunu yoktur güzel mevlam kabul eylesin dualarımızı.. bendeki paşa bayaa uğraştırıcı alacamız kız yandı..esoes1919 erkek değilmiydi onunki.. ben mi yanlış hatırlıyorum..
ayy hiç sormaa doktorum sonuçlara baktı konştu felan.. gönderiyo beni..Amin tatlim insallah :)esoes1919 dan sonra bi pasa daha :) ne heyecanlanmissindir :)
inşallah ablacım o kızlarda... sizlwerden gelcek bakk görürsün...he ya sen diyince hatırlar gibi oldum onunda erkekti galiba ya :)) ne olacak bu topiğin hali kız lazım bu topiğe kızzz hayırlısıyla :)
selamun aleyküm kızlarr günaydınlar hayırlı sabahlarımız olsun inşaallah :) bu sabahın açılışı bana düştü anlaşılan :) ya benim aklıma takıldı şinciii bizim A amorevole regl olmadı dimi ? test yaptınmı kız sennn 19 Temmuzdu sanki senin günün :)
bebeem listenin son hali nedir merak ettimde geriye dönük beceremedim bulmayı :)
inşallah ablacım o kızlarda... sizlwerden gelcek bakk görürsün...zeynepsibel hep kızz gelyoo banaa bekleyip görcez.. sırada bakk senvarsın.. A amorevole var onun bi çitlembiği olcakk .. . nurun_ala_nur mız var.. . oooo çok kişi var kız dogurcakk
Amin canm insallah. Bnmde geldi ultrasn gnm yarn.. Acayp gerginm ck korkuormaminnn gülümm inşallah.. doktorumuzz erkek dedi bizde inanıyoruz bakalım...umarım dediğin gibi olur canım.. rabbim minik yavrularımızı hastalıktan korusun inş.. ayrıntılıya girdim.. cnm..
maşallah ona ya :) bende bir açılış yaptım pir açılış yaptim topikten neredeyse mahalle takımı çıkarcazayy hiç sormaa doktorum sonuçlara baktı konştu felan.. gönderiyo beni... dedim e hocam ben daha cinsiyet bilmiyorum.. dedi söylemedik mi sana.. yoksa göstermedimi dedi. . bende siz göstermiyor dediniz bizde inandık dedim.. hadi o zaman beş dkkada hazrlnn bakayım dedi... koştum hemen odaya uzandım.. geldi doktor gülüyo böyle bakarak e hocam deyinde bende güleyim dedim.. ne desem acaba dedi kız mı desem erkek mi dedi.. olan neyse onu diceksniz siz biliyosunuz sonuçta dedim.. erkek diyim ben iyisi yaa dedi erkek bu erkek dedi gösterdi minnakı hala gözümün önünde görüntüsüde... oyyy. .. doktorum çok sıcakkanlı ve samimi birisi.. sagolsun..
Hazir hastanedeymissin baktirsan ya ilac kullancam falan de belirsizlik cok sinir bozucu oluyor yabebeem kız ben hala regl olmadım yaa gelcek de gelemiyo nedense. Çok gerginim 19unda olmam gerekiyodu tık yok daha. Akıntım var normalden fazla bide arada sancım oluyo geçiyo ne bebeğe ne de regliye ait bi belirti yok açıkçası sadece göğüs şişliğim var felaket hemde ağrıyo falan o kadar..
Hazir hastanedeymissin baktirsan ya ilac kullancam falan de belirsizlik cok sinir bozucu oluyor yabebeem kız ben hala regl olmadım yaa gelcek de gelemiyo nedense. Çok gerginim 19unda olmam gerekiyodu tık yok daha. Akıntım var normalden fazla bide arada sancım oluyo geçiyo ne bebeğe ne de regliye ait bi belirti yok açıkçası sadece göğüs şişliğim var felaket hemde ağrıyo falan o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?