Gebe kalamayanlar buraya.....

Kiiiz kos kan veerrr ne duruyon

Kv de diyo gorumcelerim kiz istiyomus giydirip susliceklermis siparisle olsaaaaa?insallah kuzum saglikli olsunlar bizi bekletmesinler de cinsiyet hic farketmez evlat yaaa daha otesi varmi?

Yok tatlm geldim evdeyim muayene olmam gerekiyomuş galiba hem kalabalıktı da kimbilir ne zaman sıra gelcekti öğleden sonraya bile kalabilirdi. Bence ben paşa paşa gelmesini bekleyeyim :))
Sen bilirsin kuzum insallah gelmezde bi test daha patlatirsin guzel haber gelir insallah...

Carsdadim kuzum esime supriz yapmk icn bi kac bisi aldim.. Cnsiyetmzi bilmiyoya henuz... Pasamiz olcakmis bu arada... Rabbimin izniyle ins.. Kist izlendi ayrntili ult. Canim skkn brazds
aman boşver geçer anaaaa bu siteyi erkek bastı yaaa bi bn mi kaldım yani bilmeyen herkesin erkek napcaz şimdi :)))))

bi sen kız dyon bide bnm bi arkadaşım var o ztn hamileliğimi bile hissetmişti 3 aya kadar olursun hemde kız diyodu bakalım ama herkes erkek dyo bn daha bişey hissetmiyorm

Kızlar yaa zaten sinirlerim çok gergin bide üstüne bugün kabul günüm heralde. Sabah da hastaneye gittik uykudan uyanınca da agresif oluyorum pek konuşmaktan hoşlanmıyorum herkes de konuşuyo ay bi an bağırcaktım yeteeeer diye. Dışarıdayım şuan bi baktım küpemin teki yok ağlicam sinirden yaa nişanda almıştık çok değer veriyodum çok üzgünüm. Üstüne bide sağlık ocağına gittik bari oraya kan vereyim dedm orda da almıyolarmış belirli saati varmış bilmem ne salak ya dönmüş götünü sohbet ediyo cevap vermeye niyeti yok. Aaah ahh dedm bak işte bunlar maaş alıyo. Hey allahım yaa çok sinirliyim gelmiyo şu geberesice adetim de ondan böyleyim of yaaa

Yok yok kesin bi damar vardir bence. Bende milletin ortasında evlende kendi kızını sev dedim ohhh...
Yuzume diyemiyolaaar deseler dicem de...kv bana soyluyo...olmusta cinsiyet dava olmus...bazen kp de ima yapiyo torun diye de hem uzuluyorum hem kiziyorum...hayirlisi ya zamanla insallah Rabbim ol der verir mucizeyi...

Yuzume diyemiyolaaar deseler dicem de...kv bana soyluyo...olmusta cinsiyet dava olmus...bazen kp de ima yapiyo torun diye de hem uzuluyorum hem kiziyorum...hayirlisi ya zamanla insallah Rabbim ol der verir mucizeyi...
Allah islah etsin ne diyeyim bizim imtihanimiz zaten agir bir de siz ugrasmayin iste ama nerde mübarek senin kizin var itip kakiyorsun ben de bi ailenin bi kiziyim beni de pek sallamiyorsun kiz dedigin madem kiymetli bizimkini bil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…