- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.761
Iki üç gün once kan negatif çıktı kuzum negatifin negatifi hemde 0.100 1 bile değil
Ben cumartesi pazar bekliyordum perşembe baktirdik negatif sonra çarşamba 267 çıktı işte cok da geç döllenmedi yani :)Iki üç gün müüüüŞaka yapıyosuun ben 10 gün falan diye hatırlıyorum nedense Geç döllenmeydi ama senin bide demi canm
Ben evlenmeden ince derdim ki beni alacak adamin ailesi kizi gibi sevsin...her ne kadar kizimizsin deselerde kendi kizi gibi olmuyo olamazda...sen takma onlari kuzum bizim tek ve onemli sansimiz kocalarimiz...sagolsunlar her an perde oluyolar araya...zarar gelmemsi icin laflara cavap veriyolar ya onlarda sahipsiz biraksalardi?kac kisiyi duydum kv agzina inanaip karisini doven iftiraya inanan...sukur halimizeAllah islah etsin ne diyeyim bizim imtihanimiz zaten agir bir de siz ugrasmayin iste ama nerde mübarek senin kizin var itip kakiyorsun ben de bi ailenin bi kiziyim beni de pek sallamiyorsun kiz dedigin madem kiymetli bizimkini bil
Ayyy heyecanlandim yaaaIki üç gün müüüüŞaka yapıyosuun ben 10 gün falan diye hatırlıyorum nedense Geç döllenmeydi ama senin bide demi canm
Ayyy heyecanlandim yaaa
Ben evlenmeden ince derdim ki beni alacak adamin ailesi kizi gibi sevsin...her ne kadar kizimizsin deselerde kendi kizi gibi olmuyo olamazda...sen takma onlari kuzum bizim tek ve onemli sansimiz kocalarimiz...sagolsunlar her an perde oluyolar araya...zarar gelmemsi icin laflara cavap veriyolar ya onlarda sahipsiz biraksalardi?kac kisiyi duydum kv agzina inanaip karisini doven iftiraya inanan...sukur halimize
Ben cumartesi pazar bekliyordum perşembe baktirdik negatif sonra çarşamba 267 çıktı işte cok da geç döllenmedi yani :)
Kizz yollim sana bendeki testleriNiye kızYaw yolda da karnıma ağrı girdi dedm kesin oluyorum demin geldik eve baktım yok. Hâlâ akıntı var böyle resmen sökülcek ama gelemiyo gibi. Yani ben öyle hissediyorum inan hiç kaptırmıyorum kendimi olmadığından eminim de yinede böyle heyecan yapmak falan güzel oluyo napalım anacım bizimki de böyle
Ask ask ask lar yaaaAyy aynen canm yaa bin şükür ki koruyup kolluyolar. Bazen bişey olduğunda bile eşim üstüne alıyo biliyomusun? Görümceme karşı falan hep, o dedi de ben yapmadım o söyledi de ben unuttum diye iyi gösteriyodu sağolsunlar yaa başka kim var zaten güvenebileceğimiz...
Kizz yollim sana bendeki testleriay insallah ya bu sefer olmustur bu ayki hamisimiz de sen olursun insallah...
Tabi canim buna da şükür sadece kırılıyorum ben zaten yaşadım yaşayacağımi biraz anlasalar ne olur ki.Ben evlenmeden ince derdim ki beni alacak adamin ailesi kizi gibi sevsin...her ne kadar kizimizsin deselerde kendi kizi gibi olmuyo olamazda...sen takma onlari kuzum bizim tek ve onemli sansimiz kocalarimiz...sagolsunlar her an perde oluyolar araya...zarar gelmemsi icin laflara cavap veriyolar ya onlarda sahipsiz biraksalardi?kac kisiyi duydum kv agzina inanaip karisini doven iftiraya inanan...sukur halimize
Heee ben biraz da ona yirtiniyorum
Gercekmi valla bak bende yeni ogrendim senin kv bayaga arastrmaci hemde hevesli heee napicaksin peki simdi?Yok yavrum hani nerde bende o şans illa sürüncem başka türlü olmazyeni testler çıkmış kaç haftalık olduğunu da belirtiyomuş maşaallah benm kaynana benden hevesli ya herşeyi biliyo nerlerden öğreniyo anlamadım ki casus gibi
nurun_ala_nur bu arada küpemi buldum meğer hiç kaybolmamış çünkü bi tekini takmamışım zaten kafam hiç yerinde deel yaaa
Heee ben biraz da ona yirtiniyorumhayirlisi kuzum insallah ciksin da ruya bi tarafa...
Anlamazlar canim kendi akraba kizini da alsa elin kizi gelir onlara...kaldiki disardan olunca hic bizim gibi dusunmezler gerci onlarda diyodur bizim icin aynisini onlarin acisindn bakmadigimizi soyluyolardir ama neyse varsinlar oyle bilsinler...ben bugun hamile olsam ve yatmak zorunda olsam sanmam gorumcelerimin gelip bakicagini...Allah once merhamet vericek insana...neyse kuzum olumsuzlardan bahsetmek yok..az kaldi alperenine kavusmana insallah...Tabi canim buna da şükür sadece kırılıyorum ben zaten yaşadım yaşayacağımi biraz anlasalar ne olur ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?