Gebe kalamayanlar buraya.....

Rabbimin hikmeti iste...burda bi kadinin 1 ay gecmis adeti git tahlil yaptir diyorum amaaan vardrida hemn gitmek istemiyorum zaman gecsin diyo hay Allam biz adete 1 hafta kala yapiyoz deger dusuk ciksada ucuyoruz havalara kadindaki rahatlik sasirtti beni bilmiylrum belkide oyle olmak lazim?imtihan iste 4 gozle bekleyene nasip olmuyo???

Gercekmi valla bak bende yeni ogrendim senin kv bayaga arastrmaci hemde hevesli heee napicaksin peki simdi?

Sorma yaa bana diyo bazen sen zahmet etme çocuğu ben taşırım senin karnın daracık çocuk rahat edemez bak babaannesine kocaman o dursun benm karnımda falan diye ama ben tuhaf oluyorum o kadar da değil diyorum içimden. Kırılır diye bişey demiyorum da pek de hoşuma gitmiyo açıkçası. Siz uyurken ben alırım onu karnını doyururum uyuturum vermem size flan diyo alınıyorum bazen tamam hasret kalmış çok istiyo elim ayağım tutuyoken bakayım yardımcı olayım sana diyo beni de eşimi de çok seviyo da ama bu kadar da değil sanki

Aaa kadının zoruna bak ne tuhaf biz böyle paralanırken hey allahım yaa. Sanırım tatlm çok fazla irdelememek sorgulamamak gerek bencede..

Sus kiz baksin iste sende toparlanirsin calismaya baslarsin...o buyur sonra 2 yasina gelince ikinci veledi dogurursun ohhh mis iste?simdiden alinmana bunalmana gerek yok yaaa kizim gitsene test yapsana yaaa
Ay dünya başıma yıkıldı sanki kız çok üzüldüm çok değer veriyorum çünkü. Şükür ki evdeymiş navy sevindim anlatamam vala
Kupenin birini takip birini takmamak hmmm kafan karskhemde bayaaaaa

Hee sen alttan alttan gül bana zaten kötü kanka kız ne bileyim gene negatif çıkcak yoruldum artk vala

E kız hani test yok ki elimde şimdi bi daha giyinip nası çıkayım çok sıcak dışarısı acı banaaa
Bah heleee bahaneleri saydi yaaa kiz sen niye internetten siparis vermiyosun?hoslanmasam da strip test aldim en azindan is gorur!...beklicekmiyiz yaniigunes cokunce al bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…