- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.781
Rabbimin hikmeti iste...burda bi kadinin 1 ay gecmis adeti git tahlil yaptir diyorum amaaan vardrida hemn gitmek istemiyorum zaman gecsin diyo hay Allam biz adete 1 hafta kala yapiyoz deger dusuk ciksada ucuyoruz havalara kadindaki rahatlik sasirtti beni bilmiylrum belkide oyle olmak lazim?imtihan iste 4 gozle bekleyene nasip olmuyo???Hay Allah senitabi kuzum nasip kısmet bakalım. Kaç sene önce tvde görmüştüm rahimi olmayan kadın hamile kalmıştı allah verecek olduktan sonra yerini bile hazırlar işte böyle. Varsa nasipte gelir zaten. Kız bide 2 kez denk geldim kızın hiç karnı şişmeden hiç kilo almadan hiçbir değişiklik olmadan doğurduğunu görmüştüm haberlerde. Hattâ adet sancısı diye hastaneye gittiğinde meğer doğum başlamış hatta bebek de 3 kilo falandı yani küçük de değil tuhaf tuhaf şeyler var daha doğrusu mucize :))
Gercekmi valla bak bende yeni ogrendim senin kv bayaga arastrmaci hemde hevesli heee napicaksin peki simdi?
Deli yaaa fes basima fes basima diye sabahtan beri bosuna mi araniyodun?
Rabbimin hikmeti iste...burda bi kadinin 1 ay gecmis adeti git tahlil yaptir diyorum amaaan vardrida hemn gitmek istemiyorum zaman gecsin diyo hay Allam biz adete 1 hafta kala yapiyoz deger dusuk ciksada ucuyoruz havalara kadindaki rahatlik sasirtti beni bilmiylrum belkide oyle olmak lazim?imtihan iste 4 gozle bekleyene nasip olmuyo???
Sus kiz baksin iste sende toparlanirsin calismaya baslarsin...o buyur sonra 2 yasina gelince ikinci veledi dogurursun ohhh mis iste?simdiden alinmana bunalmana gerek yok yaaa kizim gitsene test yapsana yaaaSorma yaa bana diyo bazen sen zahmet etme çocuğu ben taşırım senin karnın daracık çocuk rahat edemez bak babaannesine kocaman o dursun benm karnımda falan diye ama ben tuhaf oluyorum o kadar da değil diyorum içimden. Kırılır diye bişey demiyorum da pek de hoşuma gitmiyo açıkçası. Siz uyurken ben alırım onu karnını doyururum uyuturum vermem size flan diyo alınıyorum bazentamam hasret kalmış çok istiyo elim ayağım tutuyoken bakayım yardımcı olayım sana diyo beni de eşimi de çok seviyo da ama bu kadar da değil sanki
Kupenin birini takip birini takmamak hmmm kafan karskAy dünya başıma yıkıldı sanki kız çok üzüldüm çok değer veriyorum çünkü. Şükür ki evdeymiş navy sevindim anlatamam vala
Sus kiz baksin iste sende toparlanirsin calismaya baslarsin...o buyur sonra 2 yasina gelince ikinci veledi dogurursun ohhh mis iste?simdiden alinmana bunalmana gerek yok yaaa kizim gitsene test yapsana yaaa
Kupenin birini takip birini takmamak hmmm kafan karskhemde bayaaaaa
Bencede simdi dogurdu bile kizi olduAaa kadının zoruna bak ne tuhaf biz böyle paralanırken hey allahım yaa. Sanırım tatlm çok fazla irdelememek sorgulamamak gerek bencede..
Anaaa farketmeden coklu alinti yapmisim yaaa
Kiiiim ben miiiiHee sen alttan alttan gül bana zaten kötü kankakız ne bileyim gene negatif çıkcak yoruldum artk vala
Bilmeden oldu kiz bi daha bakiim yapabiliyommu?Ayyy bende içimden dedim kız bu ne zaman öğrenmiş alıntıyı bah hele baahhh diye
Kiiiim ben miiiihicte bilenem....yapsan diyorum cildirttin beni burda haaa
Bah heleee bahaneleri saydi yaaa kiz sen niye internetten siparis vermiyosun?hoslanmasam da strip test aldim en azindan is gorur!...beklicekmiyiz yaniiE kız hani test yok ki elimde şimdi bi daha giyinip nası çıkayım çok sıcak dışarısı acı banaaa
Arada girerim canim namazi kilmadim halaaa kalkiim bi?nurun_ala_nur tubiş buralarda mısın ben geliyorum birazdan sen yaz bakarım
Bah heleee bahaneleri saydi yaaa kiz sen niye internetten siparis vermiyosun?hoslanmasam da strip test aldim en azindan is gorur!...beklicekmiyiz yaniigunes cokunce al bari
inşallah ablacım o kızlarda... sizlwerden gelcek bakk görürsün... @zeynepsibel hep kızz gelyoo banaa bekleyip görcez.. sırada bakk senvarsın.. A amorevole var onun bi çitlembiği olcakk ... nurun_ala_nur mız var.. . oooo çok kişi var kız dogurcakk
Ya varya veriyon fazı veriyon gazı sonra tırt çıkıyo hee
Pozitif dusun pozitifff sanirim biri bu ikilemeyi cok kuruyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?