Gebe kalamayanlar buraya.....

Yok yok kesin bi damar vardir bence. Bende milletin ortasında evlende kendi kızını sev dedim ohhh...
ohohohoho aferin kızzzz yerleştirmişsin lafı işte bu densiz konuşana hak ettiği cevabı vereceksin bu ne yaaa :)))
gerizekalııııııı kız kaç tane kayıp vermiş sen hala cinsiyettesin Allah'tan sağlık dile sağlık. bu notumuda o görümcene benden iletiver tatlım :)))

hayırrrrrrrrr bende kız dedimmmm ama :)
o zmn 3 kişi olduuu ama bn hiç bişey hissetmiyorum yaaa...bide bu aralar hep kötü bişeyler görüyorum sesime fln eşim uyanıp bni uyandırıyo dün gecede öyle oldu 2 kere abla bide eşim top patlasa uyanmayan biriyken bnm şeyime uyanmış ilk rüyamda sitenin önünde siyah doblo bi araba içinde birileri var onun arkasında yolda beşikte bi bebek ver onun arkasında da bi araba daha var gerisini hatırlamıyorum eşim uyanmış çırpınmama...tekrar uyudum bu seferde kışlık çorap giymiş bi erkek ayağı geldi sol tarafımda yatıyodum o yüzden sağ tarafıma kafama kulağımın oralara işte nasıl çöktürüyü ben ittikçe bastırdı çorabıda kışlıktı sanki gerçek gibi hissettim yine eşim uyandırdı bide gece çok rahatsızdım başım falan dönüyodu midem ağrıyodu derken azıcık bi uykuda da bunlar oldu ama hala çorabın etkisindeyim...

ben sana diyorum taşın o evden gel benim yakınıma sen hamile olda ben sana bakarım Allah'ın izniyle

ben sana diyorum taşın o evden gel benim yakınıma sen hamile olda ben sana bakarım Allah'ın izniyle
Ah canim ablam yaaa Allah razi olsun senden biliyorum oyle bi durum olsa nasil destek olursun hem moralimi hem sagligimi emanet ederim sana...belli mi olur gunun birinde isimiz hallolur oralara tasiniriz

sen yatarken ayetel kürsi felak nas okuyormusun canım? bu dualarını eksik etme yatarken.rüyaların hayra çıksın inşaallah

çıkarsa çıksın amannnn biliyodum zaten ya olan 2 gr. çişime oldu dersin
Yok abla o anca tutsun o 2grami da...burda israr kiyamet o orda tutsun gecenlerde boyle israr ettik negatif cikti gelmis bi de bize kiziyo aha yaptim negatif diye cadii

Yok anam yokyapmaz!...

Kız bak hele yaa bi lafına gidip almadım mı aşk olsun ya bide niye biliyon mu şimdi ben zırt diye dışarı çıkamam kv soruyo söylemem lazım. E bi yalan da bulamam çünkü yapışık ikizler gibi herşeyi beraber yapıyoruz bilsin de istemiyorum açıkçası. Şimdi negatif çıkınca kendimi çok kötü hissediyorum tuhaf bi hâl oluyo çünkü. Olsun ne var bişey olmaz falan diye teselli olayları başlıyo bilsin istemiyorum. Anca yarın sabah yapabilirim eşim de kv de gidiyo ya gizliden gidip alırım o zaman. Yoksa niye fıtık edeyim sizi boş yere

Peki itirazin kabul edilmistiryarina kadar olmazsin insallah da yarin sevindirik oluruz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…