- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.801
hayırrrrrrrrr bende kız dedimmmm ama :)bi sen kız dyon bide bnm bi arkadaşım var o ztn hamileliğimi bile hissetmişti 3 aya kadar olursun hemde kız diyodu bakalım ama herkes erkek dyo bn daha bişey hissetmiyorm
ohohohoho aferin kızzzz yerleştirmişsin lafı işte bu densiz konuşana hak ettiği cevabı vereceksin bu ne yaaa :)))Yok yok kesin bi damar vardir bence. Bende milletin ortasında evlende kendi kızını sev dedim ohhh...
o zmn 3 kişi olduuu ama bn hiç bişey hissetmiyorum yaaa...bide bu aralar hep kötü bişeyler görüyorum sesime fln eşim uyanıp bni uyandırıyo dün gecede öyle oldu 2 kere abla bide eşim top patlasa uyanmayan biriyken bnm şeyime uyanmış ilk rüyamda sitenin önünde siyah doblo bi araba içinde birileri var onun arkasında yolda beşikte bi bebek ver onun arkasında da bi araba daha var gerisini hatırlamıyorum eşim uyanmış çırpınmama...tekrar uyudum bu seferde kışlık çorap giymiş bi erkek ayağı geldi sol tarafımda yatıyodum o yüzden sağ tarafıma kafama kulağımın oralara işte nasıl çöktürüyü ben ittikçe bastırdı çorabıda kışlıktı sanki gerçek gibi hissettim yine eşim uyandırdı bide gece çok rahatsızdım başım falan dönüyodu midem ağrıyodu derken azıcık bi uykuda da bunlar oldu ama hala çorabın etkisindeyim...hayırrrrrrrrr bende kız dedimmmm ama :)
bak buna gülerim bennurun_ala_nur bu arada küpemi buldum meğer hiç kaybolmamış çünkü bi tekini takmamışım zaten kafam hiç yerinde deel yaaa
ben sana diyorum taşın o evden gel benim yakınıma sen hamile olda ben sana bakarım Allah'ın izniyleAnlamazlar canim kendi akraba kizini da alsa elin kizi gelir onlara...kaldiki disardan olunca hic bizim gibi dusunmezler gerci onlarda diyodur bizim icin aynisini onlarin acisindn bakmadigimizi soyluyolardir ama neyse varsinlar oyle bilsinler...ben bugun hamile olsam ve yatmak zorunda olsam sanmam gorumcelerimin gelip bakicagini...Allah once merhamet vericek insana...neyse kuzum olumsuzlardan bahsetmek yok..az kaldi alperenine kavusmana insallah...
çıkarsa çıksın amannnn biliyodum zaten ya olan 2 gr. çişime oldu dersinHee sen alttan alttan gül bana zaten kötü kankakız ne bileyim gene negatif çıkcak yoruldum artk vala
bence almaya gitmiş olabilir :)Bah heleee bahaneleri saydi yaaa kiz sen niye internetten siparis vermiyosun?hoslanmasam da strip test aldim en azindan is gorur!...beklicekmiyiz yaniigunes cokunce al bari
Ah canim ablam yaaa Allah razi olsun senden biliyorum oyle bi durum olsa nasil destek olursun hem moralimi hem sagligimi emanet ederim sana...belli mi olur gunun birinde isimiz hallolur oralara tasinirizben sana diyorum taşın o evden gel benim yakınıma sen hamile olda ben sana bakarım Allah'ın izniyle
bence almaya gitmiş olabilir :)
sen yatarken ayetel kürsi felak nas okuyormusun canım? bu dualarını eksik etme yatarken.rüyaların hayra çıksın inşaallaho zmn 3 kişi olduuu ama bn hiç bişey hissetmiyorum yaaa...bide bu aralar hep kötü bişeyler görüyorum sesime fln eşim uyanıp bni uyandırıyo dün gecede öyle oldu 2 kere abla bide eşim top patlasa uyanmayan biriyken bnm şeyime uyanmış ilk rüyamda sitenin önünde siyah doblo bi araba içinde birileri var onun arkasında yolda beşikte bi bebek ver onun arkasında da bi araba daha var gerisini hatırlamıyorum eşim uyanmış çırpınmama...tekrar uyudum bu seferde kışlık çorap giymiş bi erkek ayağı geldi sol tarafımda yatıyodum o yüzden sağ tarafıma kafama kulağımın oralara işte nasıl çöktürüyü ben ittikçe bastırdı çorabıda kışlıktı sanki gerçek gibi hissettim yine eşim uyandırdı bide gece çok rahatsızdım başım falan dönüyodu midem ağrıyodu derken azıcık bi uykuda da bunlar oldu ama hala çorabın etkisindeyim...
Yok abla o anca tutsun o 2grami da...burda israr kiyamet o orda tutsun gecenlerde boyle israr ettik negatif cikti gelmis bi de bize kiziyo aha yaptim negatif diye cadiiçıkarsa çıksın amannnn biliyodum zaten ya olan 2 gr. çişime oldu dersin
Yok anam yokbence almaya gitmiş olabilir :)
inşaallah yarabbiiiiiii :)Ah canim ablam yaaa Allah razi olsun senden biliyorum oyle bi durum olsa nasil destek olursun hem moralimi hem sagligimi emanet ederim sana...belli mi olur gunun birinde isimiz hallolur oralara tasiniriz
genelde okuyorum bu ara eşim uyandırıyo ramazanın içinde de öyle olmuştu hayırdır İNŞALLAHsen yatarken ayetel kürsi felak nas okuyormusun canım? bu dualarını eksik etme yatarken.rüyaların hayra çıksın inşaallah
iyi hadi bekle bakalım bu bikaç günüde olmazsan alırsın test :)Yok vala gitmedim sanki sancılar ince ince başlıyo hevesim kaçtı olcam sanırım. Bide bugün kaç defa niyetlendim olmadı işte yazdım size de. Vardır herşeyde bi hayr napalım..
Abla kac gundur esim eve erken geliyo...gicik oluyorum!...tamda yumurtlama gunlerim ama dogum kntrol hapi kullaniyorum kist icin...yani degerlendirmek bosa!...bi dahaki ay da surekli iste olur benim sansim olsaaainşaallah yarabbiiiiiii :)
Yok anam yokyapmaz!...
Peki itirazin kabul edilmistirKız bak hele yaa bi lafına gidip almadım mı aşk olsunya bide niye biliyon mu şimdi ben zırt diye dışarı çıkamam kv soruyo söylemem lazım. E bi yalan da bulamam çünkü yapışık ikizler gibi herşeyi beraber yapıyoruz bilsin de istemiyorum açıkçası. Şimdi negatif çıkınca kendimi çok kötü hissediyorum tuhaf bi hâl oluyo çünkü. Olsun ne var bişey olmaz falan diye teselli olayları başlıyo bilsin istemiyorum. Anca yarın sabah yapabilirim eşim de kv de gidiyo ya gizliden gidip alırım o zaman. Yoksa niye fıtık edeyim sizi boş yere
gülümm senin günün geçmiş... yaaa.... ay hadi inşallah... bebiş vardırr... çitlembik geliyodurr..Canımsın sağol bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?