Gebe kalamayanlar buraya.....

Kv de diyo gorumcelerim kiz istiyomus giydirip susliceklermis siparisle olsaaaaa?insallah kuzum saglikli olsunlar bizi bekletmesinler de cinsiyet hic farketmez evlat yaaa daha otesi varmi?
aynen canım.... bizimkilerde oldu olası erkekde akılları neyse sanki erkek olunca gerim gerim gerilmeleri.. göstermediğinde herhalde kız felan derdim ben kaynana suratı asardı bi tuhaf.. yok zayıfmışım çocuk içimde ne olcakmış.. el kadar bişi doğarmış oda yaşamaz ölürmüş. böyle konuşuyodu ağrım olduğunda.. he bide kız diyodukya kndimce.. akıllarına şaşarım.. gerçekten boş kız erkek rabbim sağlıklı sıhhatli versin inşallah. elin lafına bakınca can boğazda asılı kalıyo valla.. rabbim.. hayırlı olanı nsip eylesin..

Olana kadar ayri olunca ayri dertlenirler canim...akrabam diyoki ikiz oldu kizlari...ben hamileyken kotu oldum yeme icme hersey falan dedi kv diyoki amaaaan sakin bizim gelinde oyle olmasin bana cekerse olmaz diyo ben atladim zipladim diyo...bende iyi olsam da inadina nazlanmaz miyiiiim?saglik hayir kuzum hep oyle duamiz...

Yarnda bi gecse rhtlycm cnm gerci bn bosuna stres yapiorm rabbim ne yazdysa onu yasycz hepimze sag saglm kucagmza almayi nasp etsn
aminn gülümm.. şimdiden stres yapma bebeğin için güzel şeyler düşün.. geçecek ve sonuçlarda iyi çıkıcak rabbimin iznile inş..

ahh bu geri kafalı insanların cahilce lafları yokmu evdeki gelinleri delirtir milletin kızına gelinine gözleri düşer... hamilelik herkeste aynı belirtiyi aynı özellikleri vermiyor maalesef bi anlasalar.. sende yap kız inadınaa nazlan bizim kaynanada yeme içme konusunda millete kesip duruyo beni.. şimdiden dev gibi bişi olcamda gözleri öyle anlıcak yahu karnımdaki bebe zaten 400 gram.. ben almşm 5 kilo.. yememdede anormallik yok amaa fazlasıla canımı sıkıyo işte.. napcan kuzum işte adı üstü el.. iki dudağin bile bi araya gelmiyor..

Ayy inşaallah inşaallaaaahh. Bakalım bekliyoruz yok gibi geliyo bana ama yinede rabbimin takdiri..
benim o günlerimi unutmuşş olmazsın... dimi... bnada öyle geliyodur.. hatta öylede inandırmıştım kendimi hatırlarsan ayy içime dogduu var kızz kesin bişiler.. inşallah.... mevlamdannnn

canım sen testi tekrarlamadın mı.... merak ediyorum

Yok tatlım pazar günü regl günümdü işte o gün yaptım negatif çıktı. Işte bugün de hastaneye gitmiştik kan vereyim dedm bi an ama olmadı muayene olmam gerekiyomuş sonra sağlık ocağına gittik orda da belli saatlerde oluyomuşmuş sinir oldum çıktım kaldı yani öyle..

sağlık 10 na kadar alıyo kanı evet... de hastahanede ne alaka muayene olman gerekiyomuş yahu altı üstü bi kan verip bakıcaklar.. ne zaman yapcaksın tekrar peki..

Yok yaaa oyle onune gelince noluyomus?sen bakma onlara faydali olani ye sirf bebis kilo alir...sen sisince nolucakmis ki?bu zamanda can bogazdan gelir lafi mi olurmus 2 canlisin ye sis eee sonra sonra anne sknti yasiyo bosver takma canim ben yemem gerkenleri biliyorum de!..bana da bekarken zayifsin diyodu evlendim kilo aldim simdi basina kakiyorum zayif gelin istemem diyodun aha simdi kiloluyum diyorum kizim sen yine de 70i asma diyo oldu!..

benim o günlerimi unutmuşş olmazsın... dimi... bnada öyle geliyodur.. hatta öylede inandırmıştım kendimi hatırlarsan ayy içime dogduu var kızz kesin bişiler.. inşallah.... mevlamdannnn

Canm benm yaa inşaallah dediğin gibi olur. Hani herkeste silik de olsa çıkıyo ya bende çıkmayınca pek olumlu düşünemiyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…