Gebe kalamayanlar buraya.....

istekler laflar hiç bitmiyor.. yahu yaranılmıyoda vallahi.. kilolu olsak alırlarmıydı acaba... ben bebiş için yararlı şeyleri tüketmeye çalışıyorum.. muz süt gibi.. onlarda bebeğe en iyi besin kaynağı zaten kendimde doydum kadar yiyorum çok şükür haftasına göre gidiyomuş inşallahda böyle gider...

Canm benm yaa inşaallah dediğin gibi olur. Hani herkeste silik de olsa çıkıyo ya bende çıkmayınca pek olumlu düşünemiyorum malesef
ay.. ben atmışmıydım burayaaa çok silik... hayalet var yoktu.. ikinci testimdede hiç çıkmamıştı düşnn haberlerin bekliyorum

sağlık 10 na kadar alıyo kanı evet... de hastahanede ne alaka muayene olman gerekiyomuş yahu altı üstü bi kan verip bakıcaklar.. ne zaman yapcaksın tekrar peki..

Ne bileyim öyle bişeyler dedi bende uğraşamam didim. Kalabalık olmasa giderdim aslında ama nasip işte canm. Bakalım sabah yapmayı düşünüyorum ama idrar testi

Selam arkadaşlar bende bir PKO luyum.Hamile kalmak için 3 ay Klomen kullandım ama sonuç alamadım.En son kullandığımda oluşan yumurtalardan ikisi çatlamadı o yüzden doktor Klomen kullandırmadı.Adet olmayı beklerken dün birkaç damla kan geldi adet olduğumu sandım ama devamı gelmedi.Adet olacağım gibi kasıklarımda ve belimde ağrı var sizce nedendir??

Günün ne zaman ki?

Çok mu düzensiz? Inşaallah hamilesindir acaba yerleşme kanaması mıydı dediğin leke? Test yapmadın mı
Test yapmadım.Adetlerim genelde düzensizdir.Klomen+Duphaston kullanırken günü gününeydi.Geçen adet döneminden Çatlamamış yumurtalar olduğundan tedavi göremedim bu ay.Bu durumda hamile kalınır mı bilmiyorum

Belli olmaz canm nasibinde varsa tutmuştur belki bence yap sen bi test. Tahmini falan da mı bilmiyosun gününü en son ne zaman olmuştun?

Sukur o zaman bosver soylenenleri sen cano!...esin nasil bebis durumuyla alakali?

selam arkadaslar size bisey sormam lazim. dun ic camasirimda hafif kanli gbi kahverengi akinti olmustu bayada gelmisti hani adet sonrasinda gelir ya aynen onun gbiydi. bugunde sabah klktigimda seffaf akintiyla bitlikte pembe kan vardi icinde peceteye sildigimde gordum. bidr 2 gundur rahimimde batma oluyo agri gbi ama tam agrimiyo kisa kisa oluyo ama bugun yok sizce neden olabilir? adetime 10 gun var daha ilk kez boyle bisey yasiyorum

Yumurtlama gibi geldi bana

Kopegin hatri yoksa sahibinin de mi yok derler benim cocugum oldugu kadar oglunun da cocugu sonucta. Neyse iki hafta sonra doktora gidecegim bakalim napiyo tospa

Asil basi ceken ayganadaha olgun olacagina. En iyisini kayinbabam yapiyo ne desek hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…