Gebe kalamayanlar buraya.....

Kopegin hatri yoksa sahibinin de mi yok derler benim cocugum oldugu kadar oglunun da cocugu sonucta. Neyse iki hafta sonra doktora gidecegim bakalim napiyo tospa
Haklisin kuzum...ayyy tospaaana gidiyosun heee?doktor simdi sana normal ya da sezeryan dedi mi?dogumun ne zamana geliyo simdi cano?

Adeti bekliyordum tatlim ben cumartesi pazar persembe cikmadi sonraki hafta carsamba cikti :)

Hee bayağı çıkmamış sıpa desene. O tahlil sonucunu paylaştığın günü dün gibi hatırlıyorum :) biri sormuştu bu ne diye beta hcg ye bak demiştin :)) vay beee ne çabuk geçti zaman. Ne yapayım neyi neye yorayım bilemedim

zeynepsibel sormuştu bende unutmuyorum o günü

Benim sipa zaten hp utangac herseyini gec belli etti :) zeynepsibel sormustu yanlis hatirlamiyorsam :) bi yarin olsun bakalim nolcak?

Ben burdayim kiiiiz cay icicez esimle...oturuyoruz tv dede bisey yok...demek ayakkabi aldin braaaava valla motive ediyo biseyler alinirken...bebk kiyafetlerindede zam varmi kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…