- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.861
Massallah o zamanöyle yapmaya gayret ediyorum gülüm.. eşim çok iyi bebek konusunda zaten çok istiyordu.. çok seviyordu bebekleri.. sağolsun.. ilgileniyo...
benim test adetinm geçeli 3. gündedi..
Haklisin kuzum...ayyy tospaaana gidiyosun heee?doktor simdi sana normal ya da sezeryan dedi mi?dogumun ne zamana geliyo simdi cano?Kopegin hatri yoksa sahibinin de mi yok derler benim cocugum oldugu kadar oglunun da cocugu sonucta. Neyse iki hafta sonra doktora gidecegim bakalim napiyo tospa
Cim sahaya yetecek kadar oldular 5 tane bi kaleci eksikbak bu gidişle bi futbol takımı kurarızz ohhh....
Dogum eylul 21 de bebis donmezse sezeryan olcak 12 eylulde yapariz diyorum evlilik yildonumundeHaklisin kuzum...ayyy tospaaana gidiyosun heee?doktor simdi sana normal ya da sezeryan dedi mi?dogumun ne zamana geliyo simdi cano?
Insallah hayirlisiyla olur ama Rabbim saglikla normal dogum versin insallah...Dogum eylul 21 de bebis donmezse sezeryan olcak 12 eylulde yapariz diyorum evlilik yildonumunde
Dogum eylul 21 de bebis donmezse sezeryan olcak 12 eylulde yapariz diyorum evlilik yildonumunde
Pek takilmiyorum tatlim ya normal veya sezeryan saglikli olsun daInsallah hayirlisiyla olur ama Rabbim saglikla normal dogum versin insallah...
Dimi :) ya mesajini goremedim yazsan bir dahaAaa ne güzel kız bak vardır herşeyde bi hayr
Döllenmeyi mi cumartesi pazar bekliyodun canm? Sonra perşembe çıkmadı 1 hafta sonraki kanda çıktı öyle mi?
Orasi oylede normal dogum senin icin de bebek icinde ilerideki evlatlarin icinde daha saglikli Rabbim herkese saglik problemi yoksa normal dogumu nasip etsin...Pek takilmiyorum tatlim ya normal veya sezeryan saglikli olsun da
Adeti bekliyordum tatlim ben cumartesi pazar persembe cikmadi sonraki hafta carsamba cikti :)bebeem buldum :))
Aynen oyle canim hem onun heyecani da ayri :))Orasi oylede normal dogum senin icin de bebek icinde ilerideki evlatlarin icinde daha saglikli Rabbim herkese saglik problemi yoksa normal dogumu nasip etsin...
Adeti bekliyordum tatlim ben cumartesi pazar persembe cikmadi sonraki hafta carsamba cikti :)
Hee bayağı çıkmamış sıpa desene. O tahlil sonucunu paylaştığın günü dün gibi hatırlıyorum :) biri sormuştu bu ne diye beta hcg ye bak demiştin :)) vay beee ne çabuk geçti zaman. Ne yapayım neyi neye yorayım bilemedim
Hee bayağı çıkmamış sıpa desene. O tahlil sonucunu paylaştığın günü dün gibi hatırlıyorum :) biri sormuştu bu ne diye beta hcg ye bak demiştin :)) vay beee ne çabuk geçti zaman. Ne yapayım neyi neye yorayım bilemedim
daha once boyle bisey olmadi ama cok sasirdim kafam cok karisikYumurtlama gibi geldi bana
Ben burdayim kiiiiz cay icicez esimle...oturuyoruz tv dede bisey yok...demek ayakkabi aldin braaaava valla motive ediyo biseyler alinirken...bebk kiyafetlerindede zam varmi kuzum?iyi akşamlar hatunlar gündüz sayfaları biriktirmişsiniz şimdi yoksunuz ortalıklardabugün beyim izinliydi ovu testi aldık, spora başlamam için ayakkabı aldık. çivil de yeni zıbınlar gelmiş onlara da baktık gezdik dolaştık geldik şimdi de yemek yiyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?