Gebe kalamayanlar buraya.....

Bu arada ovu testi aldik derken ecz denmi internettenmi?

daha once boyle bisey olmadi ama cok sasirdim kafam cok karisik

Hani daha regl gününe var yani o yüzden en mantıklısı ovulasyon oluyo. Benmde olmuştu bi kere kahverengi akıntım tabi kistten ötürü falan sanmıştım çook sonraları öğrendim ondan olduğunu :) geç de yumurtlamış olabilirsin değerlendirseydin

Ben yoktum o zamanlar katildigimda bebem hamisti kac haftalik oldugunu hatirlamiyorum da

Aaa ciddi mi? Bende ilk yazdığımda bebeem vardı onunla konuşmuştum başka kim vardı hatırlamıyorum da sonra işte patır patır döküldü herkes ne güzel kız biz senle nası tanıştık acep

Evet bende buraya geldigimde bebem vardi...hatta balik yedik dedi beslensin susam diyodu bende zannediyodum bebise o ismi vermis megerki boyutu susam kadarmis ondan diyomus...biz senle sen kocisine surpriz yapicaktin yaren92 vardi ben vardim kucuk postitlerle biseyler yazarak yapabilirsin diyodum...sehir disindaydi ozledigine dair oneri istiyodun oyle konusmaya basladik ama goruyodum oncedende buraya yazdiklarini...ahhh zaman gecmis yaaa kac ay olmus biz kalmisiz hamis olmayan

Ben burdayim kiiiiz cay icicez esimle...oturuyoruz tv dede bisey yok...demek ayakkabi aldin braaaava valla motive ediyo biseyler alinirken...bebk kiyafetlerindede zam varmi kuzum?

biz de yemek yedik şimdi. zıbınlar aynı canım park yatak baktım 190 200 falan .. bizim ufaklığa ayakkabı almak için çıktık bi denedim müthiş rahattı eşimde dayanamadı

Ayyy allah seni kız ondan önce tanışmadık mı biiz? Sanki çook uzun zaman olmuş gibi geliyo bana. Sen üye olalı o kadar kısa mı kuzum?

Bu arada ovu testi aldik derken ecz denmi internettenmi?

gitti gidiyordan aldım. 45 adet ovu 15 gebelik testi... aslında fazla almayacaktım bu benim gittiğim medipol hastanesinin yeni açılan esenler medipol var muayene ücretsizmiş oraya gidip yumurta takibi yaptırmak istiyorum

ben girdikten 4 5 gün sonraydı galiba bebeem in hamileliği sen klomen kullananlarda takılıyordun sonra bize transfer oldun

gitti gidiyordan aldım. 45 adet ovu 15 gebelik testi... aslında fazla almayacaktım bu benim gittiğim medipol hastanesinin yeni açılan esenler medipol var muayene ücretsizmiş oraya gidip yumurta takibi yaptırmak istiyorum

Kıız ben teyzem de Esenler de oturuyo :) canm kaça aldın güya bende sipariş vercem haaala

Ben hepten şok benim kabizlik vardi bi birde ateşim yükselmişti o kadar teee kalp atisina yakin mide bulantısı öğrendigim gun de göğüs hassasiyeti basladi o.

Anaaaa kız ben niye ölçmüyorum kaç gündür şu ateşi yaaa hay allah neyse bakalım yarın ölçeyim 36.4 çıkarsa bilin ki regl olcam senin pek olmamış demek ki belirti. Peki kasık ağrısı falan yok muydu tatlm?

biz de yemek yedik şimdi. zıbınlar aynı canım park yatak baktım 190 200 falan .. bizim ufaklığa ayakkabı almak için çıktık bi denedim müthiş rahattı eşimde dayanamadı
Hmm bende hafta sonu dugune gidiyorum elbise hazir da baska topuklu almam lazim bu beni mahvediyo?iyi kuzu sen ayagina gore bulmussun benim talihsizligim ayagimin bi problemi olmamasina ragmen rahat bi ayakkabi bulamiyorumiyi bari bi de kiyafetlere zam gelmesin bu nedir yaa tamda bizim bebis icin ugrastigimiz zamana fiyat yukseldi...

Vardiysa da kisttendir diye önemsemisimdir büyük ihtimalle. Olc bakalım ne çıkacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…