- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.881
Ohhh missss dogdugu gibi o acini unutup kucagina verdiklerinde koklayip aglama gibi bi duygu varmi yaaaAynen oyle canim hem onun heyecani da ayri :))
Bu arada ovu testi aldik derken ecz denmi internettenmi?iyi akşamlar hatunlar gündüz sayfaları biriktirmişsiniz şimdi yoksunuz ortalıklardabugün beyim izinliydi ovu testi aldık, spora başlamam için ayakkabı aldık. çivil de yeni zıbınlar gelmiş onlara da baktık gezdik dolaştık geldik şimdi de yemek yiyeceğiz
daha once boyle bisey olmadi ama cok sasirdim kafam cok karisik
Benim sipa zaten hp utangac herseyini gec belli etti :) @zeynepsibel sormustu yanlis hatirlamiyorsam :) bi yarin olsun bakalim nolcak?
Ben yoktum o zamanlar katildigimda bebem hamisti kac haftalik oldugunu hatirlamiyorum daNe gündü yaa herkes şokbelirti falan olmuş muydu kuzum kimbilir kaçıncı kez soruyoruz bu soruyu sana ahh aaahh
Ben yoktum o zamanlar katildigimda bebem hamisti kac haftalik oldugunu hatirlamiyorum da
Evet bende buraya geldigimde bebem vardi...hatta balik yedik dedi beslensin susam diyodu bende zannediyodum bebise o ismi vermis megerki boyutu susam kadarmis ondan diyomus...biz senle sen kocisine surpriz yapicaktinAaa ciddi mi? Bende ilk yazdığımdabebeem vardı onunla konuşmuştum başka kim vardı hatırlamıyorum da sonra işte patır patır döküldü herkes ne güzel kız biz senle nası tanıştık acep
Ben burdayim kiiiiz cay icicez esimle...oturuyoruz tv dede bisey yok...demek ayakkabi aldin braaaava valla motive ediyo biseyler alinirken...bebk kiyafetlerindede zam varmi kuzum?
Evet bende buraya geldigimde bebem vardi...hatta balik yedik dedi beslensin susam diyodu bende zannediyodum bebise o ismi vermis megerki boyutu susam kadarmis ondan diyomus...biz senle sen kocisine surpriz yapicaktinyaren92 vardi ben vardim kucuk postitlerle biseyler yazarak yapabilirsin diyodum...sehir disindaydi ozledigine dair oneri istiyodun oyle konusmaya basladik ama goruyodum oncedende buraya yazdiklarini...ahhh zaman gecmis yaaa kac ay olmus biz kalmisiz hamis olmayan
Bu arada ovu testi aldik derken ecz denmi internettenmi?
Evet bende buraya geldigimde bebem vardi...hatta balik yedik dedi beslensin susam diyodu bende zannediyodum bebise o ismi vermis megerki boyutu susam kadarmis ondan diyomus...biz senle sen kocisine surpriz yapicaktinyaren92 vardi ben vardim kucuk postitlerle biseyler yazarak yapabilirsin diyodum...sehir disindaydi ozledigine dair oneri istiyodun oyle konusmaya basladik ama goruyodum oncedende buraya yazdiklarini...ahhh zaman gecmis yaaa kac ay olmus biz kalmisiz hamis olmayan
gitti gidiyordan aldım. 45 adet ovu 15 gebelik testi... aslında fazla almayacaktım bu benim gittiğim medipol hastanesinin yeni açılan esenler medipol var muayene ücretsizmiş oraya gidip yumurta takibi yaptırmak istiyorum
Ben hepten şokNe gündü yaa herkes şokbelirti falan olmuş muydu kuzum kimbilir kaçıncı kez soruyoruz bu soruyu sana ahh aaahh
Kıız ben teyzem de Esenler de oturuyo :) canm kaça aldın güya bende sipariş vercem haaala
Ben hepten şokbenim kabizlik vardi bi birde ateşim yükselmişti o kadar teee kalp atisina yakin mide bulantısı öğrendigim gun de göğüs hassasiyeti basladi o.
Hmm bende hafta sonu dugune gidiyorum elbise hazir da baska topuklu almam lazim bu beni mahvediyo?iyi kuzu sen ayagina gore bulmussun benim talihsizligim ayagimin bi problemi olmamasina ragmen rahat bi ayakkabi bulamiyorumbiz de yemek yedik şimdi. zıbınlar aynı canım park yatak baktım 190 200 falan .. bizim ufaklığa ayakkabı almak için çıktık bi denedim müthiş rahattı eşimde dayanamadı
Yavrum ben 11 ocakta uye olmusum...tanismisizdir da boyle devamli muhabbet olmamsti o zamanalr...Ayyy allah senikız ondan önce tanışmadık mı biiz? Sanki çook uzun zaman olmuş gibi geliyo bana. Sen üye olalı o kadar kısa mı kuzum?
Vardiysa da kisttendir diye önemsemisimdir büyük ihtimalle. Olc bakalım ne çıkacak :)Anaaaa kız ben niye ölçmüyorum kaç gündür şu ateşi yaaa hay allahneyse bakalım yarın ölçeyim 36.4 çıkarsa bilin ki regl olcam senin pek olmamış demek ki belirti. Peki kasık ağrısı falan yok muydu tatlm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?