Gebe kalamayanlar buraya.....

gel teyzenin yanına ücretsiz muayene var 48di galiba bende alacam alacam diyordum eşim al gitsin dedi

Belki gelirim bi gün kimbilir. Vala gelirsem de hepinizle görüşmeden dönmem heralde hadi darısı başıma bende alayım inşaallah. Kız ben unutuyorum he anca kıyafet alıyorum. Hatta bugün teyzemin birine dalıyodum elbise bakarken

gitti gidiyordan aldım. 45 adet ovu 15 gebelik testi... aslında fazla almayacaktım bu benim gittiğim medipol hastanesinin yeni açılan esenler medipol var muayene ücretsizmiş oraya gidip yumurta takibi yaptırmak istiyorum
Bence evde daha rahat kuzum yaaa anca cisini tut evde yap iste!...bi ay boyle yap sonra hastane olur?

ben girdikten 4 5 gün sonraydı galiba @bebeem in hamileliği sen klomen kullananlarda takılıyordun sonra bize transfer oldun
Yok kiz ben ilk buraya geldim hep burda takildim...klomene gec basladim ben unv hast nde cadi doktor yuzunden...sonra klomene takildim bi ara ama burdan kopmadim ilk goz qgrim burasi...ilk zamanlar ipekle ovu testi falan yapmistik beraber...

Yavrum ben 11 ocakta uye olmusum...tanismisizdir da boyle devamli muhabbet olmamsti o zamanalr...

Hımm anladım tatlm doğrudur evet bende senden bikaç ay önce üye oldum işte. Devamı gelsin inşaallah daim olsun inşaallah hepinizi çok seviyorum çok görmek çok tanışmak çok sarılmak istiyorum. Bazen bu şekilde yetmiyo daha fazla ihtiyaç duyuyorum size. Konuşmak bi ses duymak istiyo insan. Inşaallah o günlerde gelir iyiki varsınız canlarımm

bende topukluyla rahat edemiyorum. içe basıyormuşum . bi de bana araba çarpmıştı fazla yürüyünce ayağım batıyor. ama içine baktık slikon gibi bişi, var yürüdükçe yaylanıyor gibiyim benimde göbek gitmeli ekimde arkadaşın düğünü var ya da ekime kadar göbeğim daha da büyüsün biz hediye falan alırken çivilden alıyoruz çok güzel ürünler var beşik markalarına bakmadım ama pek pahalı değil

Insallah canim bende istiyorum goruselim soyle bogaza nazir oturup cay icelim sohbet edelim...sesimizi duymak ne kadar acayip olur yaaasimdi dusunuyorum da seslerimiz nasil acaba ahahahahah

gel gel görüşürüz inşallah kıyafet alma ovu testi al hamiş kal sonra hamiş kıyafetleri al

Anam sanki ben yuruyebiliyorum kafam ileri gidiyo vucudumla beraber ama toplanip dik duryom sonra...ama almam lazim elbisem bayaaa uzun topuklu halleder anca...sen yaylaniyorum diyince uzun yol soforleri koltuklarinda tiss tiss diye yaylanir ya o geldi aklimae ayakkabiyi almisin tamam iste spora baslarsin ben pazartesiye kadar baslayamam yaa yarin hazirlik cuma yolculuk ctesi dugun pazar sinav var

Insallah canim bende istiyorum goruselim soyle bogaza nazir oturup cay icelim sohbet edelim...sesimizi duymak ne kadar acayip olur yaaasimdi dusunuyorum da seslerimiz nasil acaba ahahahahah

Evet bende düşünüyorum bazen nasıl acaba diye bi tuhaf oluyo insan. Kız benm sesi bi duy aynı burdaki gibi kesin bağdaştırırsınız. Böyle çığlık çığlığa bi halim var hep gülerim güldürürüm falan sen sakin ama etkili duruyosun. Sanki benm kadar kıpır kıpır değil de böyle daha ağır duruyosun mesela :))

Yok kiz ben ilk buraya geldim hep burda takildim...klomene gec basladim ben unv hast nde cadi doktor yuzunden...sonra klomene takildim bi ara ama burdan kopmadim ilk goz qgrim burasi...ilk zamanlar ipekle ovu testi falan yapmistik beraber...

he bi ara klomende de görmüştüm. ben ilk umudumuz ekim, sonra kasım, sonra aralık derken hamile olanlar gitti hatta takip ettiklerime bakıyorum doğum yapmışlar

:)))cit cit citlembikkk..benimki ince degil...daha ziyade kalin beee dimi oyle ne biliim musteri hizmetleriyle konusurken sinirli degilsem ince cikiyo

2.5 yıldır bende tedavi görüyorum hamile kalamadım o kadar çok ilaç kullandım ki değişen bişey yok bir yakınımdan hiç doktora gitme hiç ilaç kullanma vucudun kendini temizlesin ilaçların da zararı olur diyor eşim bir dünya ilaç almış bitkisel vitaminler bitkiler iç diye ısrar ediyor kendide içiyor tadını sevmediğim olunca zehirde olsa içeceğiz diyor pislikte olsa içeceğiz diyor kaybedecek bişey kalmadı diyor doktora gitmemi istemiyor Aktarlara yoneldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…