- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.901
gel teyzenin yanına ücretsiz muayene var48di galiba bende alacam alacam diyordum eşim al gitsin dedi
Bence evde daha rahat kuzum yaaa anca cisini tut evde yap iste!...bi ay boyle yap sonra hastane olur?gitti gidiyordan aldım. 45 adet ovu 15 gebelik testi... aslında fazla almayacaktım bu benim gittiğim medipol hastanesinin yeni açılan esenler medipol var muayene ücretsizmiş oraya gidip yumurta takibi yaptırmak istiyorum
Vardiysa da kisttendir diye önemsemisimdir büyük ihtimalle. Olc bakalım ne çıkacak :)
Yok kiz ben ilk buraya geldim hep burda takildim...klomene gec basladim ben unv hast nde cadi doktor yuzunden...sonra klomene takildim bi ara ama burdan kopmadim ilk goz qgrim burasi...ilk zamanlar ipekle ovu testi falan yapmistik beraber...ben girdikten 4 5 gün sonraydı galiba @bebeem in hamileliğisen klomen kullananlarda takılıyordun sonra bize transfer oldun
Yavrum ben 11 ocakta uye olmusum...tanismisizdir da boyle devamli muhabbet olmamsti o zamanalr...
Hmm bende hafta sonu dugune gidiyorum elbise hazir da baska topuklu almam lazim bu beni mahvediyo?iyi kuzu sen ayagina gore bulmussun benim talihsizligim ayagimin bi problemi olmamasina ragmen rahat bi ayakkabi bulamiyorumiyi bari bi de kiyafetlere zam gelmesin bu nedir yaa tamda bizim bebis icin ugrastigimiz zamana fiyat yukseldi...
Insallah canim bende istiyorum goruselim soyle bogaza nazir oturup cay icelim sohbet edelim...sesimizi duymak ne kadar acayip olur yaaaHımm anladım tatlm doğrudur ever bende senden bikaç ay önce üye oldum işte. Devamı gelsin inşaallah daim olsun inşaallah hepinizi çok seviyorum çok görmek çok tanışmak çok sarılmak istiyorum. Bazen bu şekilde yetmiyo daha fazla ihtiyaç duyuyorum size. Konuşmak bi ses duymak istiyo insan. Inşaallah o günlerde gelir iyiki varsınız canlarımm
Belki gelirim bi gün kimbilir. Vala gelirsem de hepinizle görüşmeden dönmem heraldehadi darısı başıma bende alayım inşaallah. Kız ben unutuyorum he anca kıyafet alıyorum. Hatta bugün teyzemin birine dalıyodum elbise bakarken
Bence evde daha rahat kuzum yaaa anca cisini tut evde yap iste!...bi ay boyle yap sonra hastane olur?
Anam sanki ben yuruyebiliyorum kafam ileri gidiyo vucudumla beraber ama toplanip dik duryom sonra...ama almam lazim elbisem bayaaa uzun topuklu halleder anca...sen yaylaniyorum diyince uzun yol soforleri koltuklarinda tiss tiss diye yaylanir ya o geldi aklimabende topukluyla rahat edemiyorum. içe basıyormuşum . bi de bana araba çarpmıştı fazla yürüyünce ayağım batıyor. ama içine baktık slikon gibi bişi, var yürüdükçe yaylanıyor gibiyimbenimde göbek gitmeli ekimde arkadaşın düğünü var ya da ekime kadar göbeğim daha da büyüsün biz hediye falan alırken çivilden alıyoruz çok güzel ürünler var beşik markalarına bakmadım ama pek pahalı değil
Insallah canim bende istiyorum goruselim soyle bogaza nazir oturup cay icelim sohbet edelim...sesimizi duymak ne kadar acayip olur yaaasimdi dusunuyorum da seslerimiz nasil acaba ahahahahah
Yok kiz ben ilk buraya geldim hep burda takildim...klomene gec basladim ben unv hast nde cadi doktor yuzunden...sonra klomene takildim bi ara ama burdan kopmadim ilk goz qgrim burasi...ilk zamanlar ipekle ovu testi falan yapmistik beraber...
:)))cit cit citlembikkk..benimki ince degil...daha ziyade kalin beee dimi oyle ne biliim musteri hizmetleriyle konusurken sinirli degilsem ince cikiyoEvet bende düşünüyorum bazen nasıl acaba diye bi tuhaf oluyo insan. Kız benm sesi bi duy aynı burdaki gibi kesin bağdaştırırsınız. Böyle çığlık çığlığa bi halim var hep gülerim güldürürüm falan sen sakin ama etkili duruyosun. Sanki benm kadar kıpır kıpır değil de böyle daha ağır duruyosun mesela :))
gel gel görüşürüz inşallahkıyafet alma ovu testi al hamiş kal sonra hamiş kıyafetleri al
yaren92 bu arada bana oyun parki daha guzel geliyo ya?toplu mobilyadansa
Yaa dimi uye olduktan 1 ay sonra kalaydim hamis ekim gibi dogururdum...vakit ne zaman acep?he bi ara klomende de görmüştüm. ben ilk umudumuz ekim, sonra kasım, sonra aralık derken hamile olanlar gitti hatta takip ettiklerime bakıyorum doğum yapmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?