- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.921
Sorununuz ne tam olarak doktor ne diyo?2.5 yıldır bende tedavi görüyorum hamile kalamadım o kadar çok ilaç kullandım ki değişen bişey yok bir yakınımdan hiç doktora gitme hiç ilaç kullanma vucudun kendini temizlesin ilaçların da zararı olur diyor eşim bir dünya ilaç almış bitkisel vitaminler bitkiler iç diye ısrar ediyor kendide içiyor tadını sevmediğim olunca zehirde olsa içeceğiz diyor pislikte olsa içeceğiz diyor kaybedecek bişey kalmadı diyor doktora gitmemi istemiyor Aktarlara yoneldi
Anam sanki ben yuruyebiliyorum kafam ileri gidiyo vucudumla beraber ama toplanip dik duryom sonra...ama almam lazim elbisem bayaaa uzun topuklu halleder anca...sen yaylaniyorum diyince uzun yol soforleri koltuklarinda tiss tiss diye yaylanir ya o geldi aklimae ayakkabiyi almisin tamam iste spora baslarsin ben pazartesiye kadar baslayamam yaa yarin hazirlik cuma yolculuk ctesi dugun pazar sinav var
Yaa dimi uye olduktan 1 ay sonra kalaydim hamis ekim gibi dogururdum...vakit ne zaman acep?
Dgs canim hiiiiic calismadim ha bire strese giriyorum su bi kac gun bakicam cikmis sorulara da umudum yok...ayy sorma ben de balayina gittigimizde yanima esofman almamistim sirf bisiklete binmek icin esofman almistik ne guzeldi yaaa...babet candir yaaa...ne sınavı cnm ? bende adet gelsinde başlarım uykumda düzene girsin gece uyku gelmiyor. benim ince babetler var kağıt gibi topuklu giyince yanıma alıyorum. topuklu giyip gittiğimiz yerlerde eşime ayakkabı aldırmışlığım var 2 3 kere o yüzden yanıma alıyorum artık
:)))cit cit citlembikkk..benimki ince degil...daha ziyade kalin beee dimi oyle ne biliim musteri hizmetleriyle konusurken sinirli degilsem ince cikiyo
Amaaan sorma onlari kv diyoki yengen dogumda falan ihtiyac olucak bebege bakarsin diyo da birisi diyoki ben nasil elime alim elin bebegi bisey olur zarar gelir korkarim diyo bende dedim ne elin bebegi abinin bebegi dedim ask olsun sana dedim...zihniyete bakarmisin?neyse Rabbim kiz erkek nolursa hayirli saglikli versin de...bakalım nasip kızlar bizden gelir belkisenin görümcelerde kız istiyormuş ne de olsa
Dgs canim hiiiiic calismadim ha bire strese giriyorum su bi kac gun bakicam cikmis sorulara da umudum yok...ayy sorma ben de balayina gittigimizde yanima esofman almamistim sirf bisiklete binmek icin esofman almistik ne guzeldi yaaa...babet candir yaaa...
Amaaan sorma onlari kv diyoki yengen dogumda falan ihtiyac olucak bebege bakarsin diyo da birisi diyoki ben nasil elime alim elin bebegi bisey olur zarar gelir korkarim diyo bende dedim ne elin bebegi abinin bebegi dedim ask olsun sana dedim...zihniyete bakarmisin?neyse Rabbim kiz erkek nolursa hayirli saglikli versin de...
Heee benim kahkaham incedir bakk ama gulerken cok hosuma gittiyse tepinerek kizararak gulerimOda güzel bakbende öyleyim telefonda kibar normalde muzurum hahaha hihihi hep :)) hattâ eşim çok kızıyo ama napim fıtratım böyle. Bi gün bi kahkaha atmışım sokak inledi heralde bekardım o zamanlar da çarşaflı bi hocam vardı bana dedi yemin ederim senin kahkahanı kıskanıyorum nası güzel gülüyosun benim o kadar içten olmuyo hemen de bitiyo demişti deli yaa
Nerelere canim?olmaz deme oku olur belki . bende aöf tercihlerini yaptım
Amaaan sorma onlari kv diyoki yengen dogumda falan ihtiyac olucak bebege bakarsin diyo da birisi diyoki ben nasil elime alim elin bebegi bisey olur zarar gelir korkarim diyo bende dedim ne elin bebegi abinin bebegi dedim ask olsun sana dedim...zihniyete bakarmisin?neyse Rabbim kiz erkek nolursa hayirli saglikli versin de...
Nerelere canim?
Adetle ilgili probleminiz varsa pko falan da varsa sogan kurunu oneririm ama doktor takibi onemli tabi...rahim kalinlasmasi adet gelmedigi icin oluyo sanirim...bi de testeredisli aslan pencesine bakin bi hormonlari dengeliyo adeti de...İlk kistle başladı aylarca doğum kontrol hapı kullandırdı doktor kist düzeldi sorunum kalmadı bu kezde eşimde sperminde şekil bozukluğu başladı ona doktor sigara bırakmasını söylemiş bıraktı bıraktıktan 2 ay sonra onun değerleri düzeldi sorunu kalmadı bu kez yine bende sorun çıktı rahim duvarında kalınlaşma adet duzensizliği tarrusal diye ilaç kullandım 4 ay adet gormediydim progeston verdi adet görmeye başladım bu bir daha ay ne oçur bilemiyorum
Oyle kuzum biriyle hic anlasamiyorum zaten abisini kiskaniyomus benden...amaaan bi eksik bi fazla ne farkeder...saygi duyana saygi duyarim kendi bilir gun gelicek o da evlenicek o zaman anlar beni!..Ne salak yaa dengesiz lafa bak hey allahım yaa
Bolum olarak canim?sıralamayı unuttum işte açıktan alan her yeri tercih ettim
Aynen kuzumaynen önemli olan sağlık.. yap yap diyen çok da bakarım diyen olmuyor deyip bakmıyorlar . inşallah olurda bakarız yavrularımıza
Yazdim da gitmedi biii.... basucuna koy atesolceri unutma bak.Anladım bitanem sağolBakalım sabah ola hayrola artk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?