Gebe kalamayanlar buraya.....

Sorununuz ne tam olarak doktor ne diyo?

ne sınavı cnm ? bende adet gelsinde başlarım uykumda düzene girsin gece uyku gelmiyor. benim ince babetler var kağıt gibi topuklu giyince yanıma alıyorum. topuklu giyip gittiğimiz yerlerde eşime ayakkabı aldırmışlığım var 2 3 kere o yüzden yanıma alıyorum artık

Dgs canim hiiiiic calismadim ha bire strese giriyorum su bi kac gun bakicam cikmis sorulara da umudum yok...ayy sorma ben de balayina gittigimizde yanima esofman almamistim sirf bisiklete binmek icin esofman almistik ne guzeldi yaaa...babet candir yaaa...

:)))cit cit citlembikkk..benimki ince degil...daha ziyade kalin beee dimi oyle ne biliim musteri hizmetleriyle konusurken sinirli degilsem ince cikiyo

Oda güzel bak bende öyleyim telefonda kibar normalde muzurum hahaha hihihi hep :)) hattâ eşim çok kızıyo ama napim fıtratım böyle. Bi gün bi kahkaha atmışım sokak inledi heralde bekardım o zamanlar da çarşaflı bi hocam vardı bana dedi yemin ederim senin kahkahanı kıskanıyorum nası güzel gülüyosun benim o kadar içten olmuyo hemen de bitiyo demişti deli yaa

bakalım nasip kızlar bizden gelir belki senin görümcelerde kız istiyormuş ne de olsa
Amaaan sorma onlari kv diyoki yengen dogumda falan ihtiyac olucak bebege bakarsin diyo da birisi diyoki ben nasil elime alim elin bebegi bisey olur zarar gelir korkarim diyo bende dedim ne elin bebegi abinin bebegi dedim ask olsun sana dedim...zihniyete bakarmisin?neyse Rabbim kiz erkek nolursa hayirli saglikli versin de...

olmaz deme oku olur belki . bende aöf tercihlerini yaptım

Ne salak yaa dengesiz lafa bak hey allahım yaa

Heee benim kahkaham incedir bakk ama gulerken cok hosuma gittiyse tepinerek kizararak gulerimhep gulelim insallah kuzum...bize yakisiyo cunku

İlk kistle başladı aylarca doğum kontrol hapı kullandırdı doktor kist düzeldi sorunum kalmadı bu kezde eşimde sperminde şekil bozukluğu başladı ona doktor sigara bırakmasını söylemiş bıraktı bıraktıktan 2 ay sonra onun değerleri düzeldi sorunu kalmadı bu kez yine bende sorun çıktı rahim duvarında kalınlaşma adet duzensizliği tarrusal diye ilaç kullandım 4 ay adet gormediydim progeston verdi adet görmeye başladım bu bir daha ay ne oçur bilemiyorum

Herkese merhaba...Belki aynı duyguyu yaşıyor gibi gözüksek te etrafımızda yaşananlar,bizi bir kat daha üzmeye sebep olan şeyler farklıdır kimbilir...Kimi insan kaç sene oldu evleneli hadi doğur artık der,kimisi neden çocuk yapmıyorsun olmuyor mu der,kimisi de nasip de Allahtan iste der..der der der......Ama kimse içinde neler hissettiğini bilmez...Hiçbirzaman anne olamama korkusu içinde olduğumuzu,başkasının bebeğini severken içten içe üzüldüğümüzü ve her gün Allaha bunun için dua ettiğimizi bilmez...Ben hepsini yaşıyorum ve benimle aynı durumda olanların da ne hissettiğini biliyorum...Tek tesellim inançlı biri olmam galiba.Rabbim ne derse o olur...Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah...

aynen önemli olan sağlık.. yap yap diyen çok da bakarım diyen olmuyor deyip bakmıyorlar . inşallah olurda bakarız yavrularımıza

Adetle ilgili probleminiz varsa pko falan da varsa sogan kurunu oneririm ama doktor takibi onemli tabi...rahim kalinlasmasi adet gelmedigi icin oluyo sanirim...bi de testeredisli aslan pencesine bakin bi hormonlari dengeliyo adeti de...

aynen önemli olan sağlık.. yap yap diyen çok da bakarım diyen olmuyor deyip bakmıyorlar . inşallah olurda bakarız yavrularımıza
Aynen kuzumolunca ben onlari gorucem de...bakarim diyenlere guvenmiyorum zaten bakarsa benim annem bakar...aaah ah

Aktar benim sonuçlarıma bakmış 12 çeşit bitki karışımı sabah akşam çay olarak içecekmişim içeriğini soylememiş eşime .kendimde civanperçemli macun yiyiyorum civanperçemi çoban çantası aslan pençesiniide çayını içiyorum keten tohumu yiyiyorum arı sutu polen propolis ımmunacewomen diye vitamin folic asit babystar fertil diyede ilaç sipariş etmiş şimdide bugün yarın o da gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…