Gebe kalamayanlar buraya.....

Oooo siz bayagi bi karisimi bir arada baslamissiniz ama baktiniz mi bu kadar caylar kurler bi zarar verirmi diye siz yine diklatli olun derim duzeniniz tamamen bozulmasin?

Çorek otu yağı kapsul omega 3 balenden bayanlar için vitaminde kullanıyorum bir kaç günde soğan suyu içiyor burada yorumlarda incir kuru geçti onun ne olduğunu bilmiyorum oğrenirsem onuda içeceğim

bolüm derken kuzum. işletme, edebiyat ,hakla ilişkiler, sosyal hizmetler işte açıköğretimden olanları yazdım
Anladim canim hakkinda hayirli olan neresiyse o olsun insallah...bende dgsden olumsuz alirsam ikinci unvye basliim ya acik ogretim yada orgun gerci esim izin vermiyo da bi bakim yine...

Çorek otu yağı kapsul omega 3 balenden bayanlar için vitaminde kullanıyorum bir kaç günde soğan suyu içiyor burada yorumlarda incir kuru geçti onun ne olduğunu bilmiyorum oğrenirsem onuda içeceğim
Incir kuru yumurta kalitesi sayisi ve catlamasi icin havucla beraber yapilan bi kur ama prolaktini yuksek olanlara tavsiye edilmiyo sonuc alan cok var bende dusunuyorum da su an mumkun degil...insallah bu ugraslarimiz dualrimz fayda eder...

Eşime bende diyorum 2.5 yıldır doktora uydukta ne oldu bir arpa boyu yol alamadık diyor kaybedecek bişey kalmadı zehirde olsa sende bende içeceğiz diyor eşim

Eşime bende diyorum 2.5 yıldır doktora uydukta ne oldu bir arpa boyu yol alamadık diyor kaybedecek bişey kalmadı zehirde olsa sende bende içeceğiz diyor eşim
Yok canim oyle olurmu?Allah korusun...zamani var elbet ama bunun icin zararli bi yontem sknti olur...zaten saracoglu 2 kur birarada kullanilmasini onermiyo?siz dikkatli olun derim

Allah herkesin gönlüne göre versin bazen eşim olsunda duşukte olsa razıyım diyor grurumu inciliyorda böyle diyor

Eczacıda eşimle bana afyeden royal jelly kullanacakmışız bana demir vitamini kan sulandırma hapı günde 2 seferde uzum çekirdeği onermiş

Kabızlık sorunum olurdu düzeldi hangisi fayda etti bilmiyorum büyük tuvaleti yaparken kanama olurdu çatlak varmıştı o da olmuyor hiç

Sorunlar sırayla değiştiği için eşimde epey bir urun kullanıyor epideum macun ginseng l.arginin l. Karnitin astragalus polen propolis keçi boynuzu pekmezi mesir macunu bal uzum çekirdeği nar çekirdeği astaksantin çorek otu yağı kapsulu çam yağı kapsulu omega 3 folic asit Multi vitamin kullanıyor spermin sayısını kalitesini artırıyormuş bunlar 40mden 77 mye çıktı ileri hareketide yüzde 95 oldu

Oyle kuzum biriyle hic anlasamiyorum zaten abisini kiskaniyomus benden...amaaan bi eksik bi fazla ne farkeder...saygi duyana saygi duyarim kendi bilir gun gelicek o da evlenicek o zaman anlar beni!..

Salla yolla gitsin patavatsız. Allahım bi kaşık suda boğasım geliyo bmyle insanları ayıptır yaa biraz edepli duramazlar aman günah olur anca laf soksunlar huzursuz etsinler salak hepsi yaa hemde hepsi takma kafana vak benm aklıma bile gelmiyo bazen bi olay konuşulunca onlarda dahilse mecbur isimleri geçiyo aman ya kapatalım şunların mevzusunu diyoruz. Herkes ettiğini bulur yaptığıyla hatırlanır...

Eneeeem kiiz beni de gaza getirdin haaa bi dahaki sene ben de basvurayim en azindan uzaktan egitim olur.. bakalim...hakkimizda hayirlsi insallah...

kız içimde kaldıydı okutmadılar beni kendim açıköğretim lisesini bitirdim şimdi üni de olur inşallah.. sende dene bütün yolları evden de olsa geliştirelim kendimizi

kız içimde kaldıydı okutmadılar beni kendim açıköğretim lisesini bitirdim şimdi üni de olur inşallah.. sende dene bütün yolları evden de olsa geliştirelim kendimizi
Benim de icimde kaldi reklamcilik...bi turlu rafa kaldiramadigim askim yaa...zamaninda kazandim da ailem gondermedi benibasortu sorunu var diye...insallah kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…