- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.941
Bolum olarak canim?
Oooo siz bayagi bi karisimi bir arada baslamissiniz ama baktiniz mi bu kadar caylar kurler bi zarar verirmi diye siz yine diklatli olun derim duzeniniz tamamen bozulmasin?Aktar benim sonuçlarıma bakmış 12 çeşit bitki karışımı sabah akşam çay olarak içecekmişim içeriğini soylememiş eşime .kendimde civanperçemli macun yiyiyorum civanperçemi çoban çantası aslan pençesiniide çayını içiyorum keten tohumu yiyiyorum arı sutu polen propolis ımmunacewomen diye vitamin folic asit babystar fertil diyede ilaç sipariş etmiş şimdide bugün yarın o da gelir
Aynen kuzumolunca ben onlari gorucem de...bakarim diyenlere guvenmiyorum zaten bakarsa benim annem bakar...aaah ah
Anladim canim hakkinda hayirli olan neresiyse o olsun insallah...bende dgsden olumsuz alirsam ikinci unvye basliim ya acik ogretim yada orgun gerci esim izin vermiyo da bi bakim yine...bolüm derken kuzum. işletme, edebiyat ,hakla ilişkiler, sosyal hizmetler işte açıköğretimden olanları yazdım
Incir kuru yumurta kalitesi sayisi ve catlamasi icin havucla beraber yapilan bi kur ama prolaktini yuksek olanlara tavsiye edilmiyo sonuc alan cok var bende dusunuyorum da su an mumkun degil...insallah bu ugraslarimiz dualrimz fayda eder...Çorek otu yağı kapsul omega 3 balenden bayanlar için vitaminde kullanıyorum bir kaç günde soğan suyu içiyor burada yorumlarda incir kuru geçti onun ne olduğunu bilmiyorum oğrenirsem onuda içeceğim
Yok canim oyle olurmu?Allah korusun...zamani var elbet ama bunun icin zararli bi yontem sknti olur...zaten saracoglu 2 kur birarada kullanilmasini onermiyo?siz dikkatli olun derimEşime bende diyorum 2.5 yıldır doktora uydukta ne oldu bir arpa boyu yol alamadık diyor kaybedecek bişey kalmadı zehirde olsa sende bende içeceğiz diyor eşim
Anladim canim hakkinda hayirli olan neresiyse o olsun insallah...bende dgsden olumsuz alirsam ikinci unvye basliim ya acik ogretim yada orgun gerci esim izin vermiyo da bi bakim yine...
Pek mumkun degil o da bakalim en azindan acikogretim olur?ben ilkini bi okuyayım bakim nolcakeşini de ikna edersin hele bi gir sınavlarına
Pek mumkun degil o da bakalim en azindan acikogretim olur?
Yazdim da gitmedi biii.... basucuna koy atesolceri unutma bak.
Eneeeem kiiz beni de gaza getirdin haaa bi dahaki sene ben de basvurayim en azindan uzaktan egitim olur.. bakalim...hakkimizda hayirlsi insallah...bakalım bende bi alayım üni tadı
Oyle kuzum biriyle hic anlasamiyorum zaten abisini kiskaniyomus benden...amaaan bi eksik bi fazla ne farkeder...saygi duyana saygi duyarim kendi bilir gun gelicek o da evlenicek o zaman anlar beni!..
Eneeeem kiiz beni de gaza getirdin haaa bi dahaki sene ben de basvurayim en azindan uzaktan egitim olur.. bakalim...hakkimizda hayirlsi insallah...
Benim de icimde kaldi reklamcilik...bi turlu rafa kaldiramadigim askim yaa...zamaninda kazandim da ailem gondermedi benikız içimde kaldıydı okutmadılar beni kendim açıköğretim lisesini bitirdim şimdi üni de olur inşallah.. sende dene bütün yolları evden de olsa geliştirelim kendimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?