Gebe kalamayanlar buraya.....

Oyle yapiylrum zaten gormezden geliyorum muhatap olmuyorum daha da gicik oluyo sinir ediyo beni ben de onu...moral bozmamak icin evet huzursuz edenleri anmamamk daha iyi!...

Benim de icimde kaldi reklamcilik...bi turlu rafa kaldiramadigim askim yaa...zamaninda kazandim da ailem gondermedi benibasortu sorunu var diye...insallah kuzum...

açıköğretimde reklamcılıkta var yanlış hatırlamıyorsam.. okusan daha iyi aslında hem kafa da dağılır, zaman geçiyor biz evde duruyoruz bişiler yapmak istiyorum eşim bu konu da çok destekçi saolsun

Kızlar henüz dra göstermedim değerlerim nasıl regl 3. Günü yaptirdim
Estradiol:43.97
FSH:8.28
LH:5.20
Prolaktin:9.15
TSH:0.90 lütfen anlayan varsa fikir verebilirmi. 9 ay önce 8 haftalık bebeğimin kalp atişları durdu 3 ay korundum ozamandan beri 45 günde bir regl oluyorum(

Kiz benimki dgs ye basvurdugummda kavga etti ya benle ben cocuk istiyom sen okucam diyon diyo bah heeellee...reklamcilik desem totoma yapistrir...kv destek bana da ama bakalim acik ogretimde tanitim olarak var reklamcilik olarak degilde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…