- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.961
Azmine ayrica masaalllah diyorumkız içimde kaldıydı okutmadılar beni kendim açıköğretim lisesini bitirdim şimdi üni de olur inşallah.. sende dene bütün yolları evden de olsa geliştirelim kendimizi
Oyle yapiylrum zaten gormezden geliyorum muhatap olmuyorum daha da gicik oluyo sinir ediyo beni ben de onu...moral bozmamak icin evet huzursuz edenleri anmamamk daha iyi!...Salla yolla gitsin patavatsız. Allahım bi kaşık suda boğasım geliyo bmyle insanları ayıptır yaa biraz edepli duramazlar aman günah olur anca laf soksunlar huzursuz etsinler salak hepsi yaa hemde hepsi takma kafana vak benm aklıma bile gelmiyo bazen bi olay konuşulunca onlarda dahilse mecbur isimleri geçiyo aman ya kapatalım şunların mevzusunu diyoruz. Herkes ettiğini bulur yaptığıyla hatırlanır...
Benim de icimde kaldi reklamcilik...bi turlu rafa kaldiramadigim askim yaa...zamaninda kazandim da ailem gondermedi benibasortu sorunu var diye...insallah kuzum...
Azmine ayrica masaalllah diyorum
Kiz benimki dgs ye basvurdugummda kavga etti ya benle ben cocuk istiyom sen okucam diyon diyo bah heeellee...reklamcilik desem totoma yapistrir...kv destek bana da ama bakalim acik ogretimde tanitim olarak var reklamcilik olarak degilde..açıköğretimde reklamcılıkta var yanlış hatırlamıyorsam.. okusan daha iyi aslında hem kafa da dağılır, zaman geçiyor biz evde duruyoruz bişiler yapmak istiyorum eşim bu konu da çok destekçi saolsun
Insallah canimmminşallah seninde istediğin olur da içinde kalmaz yaşarsın istediğini ..
Kiz benimki dgs ye basvurdugummda kavga etti ya benle ben cocuk istiyom sen okucam diyon diyo bah heeellee...reklamcilik desem totoma yapistrir...kv destek bana da ama bakalim acik ogretimde tanitim olarak var reklamcilik olarak degilde..
Yokk sadece cocuk ilki bi olsun bos birakmicakmis 2 yillik arayla vericekmis kucagamaa pehhhçocukta yaparım kariyerde de
Bi tek prolaktini anliyorum o da iyi cikmis dusuk yani digerlerini bilmiyorum ama eminim arkadaslardan bilenler yardimci olur...Kızlarr yazima cvp verecek kimse yokmu yada anlayan
Kızlarr yazima cvp verecek kimse yokmu yada anlayan
Yokk sadece cocuk ilki bi olsun bos birakmicakmis 2 yillik arayla vericekmis kucagamaa pehhh
Sağol arkadaşım :)Bi tek prolaktini anliyorum o da iyi cikmis dusuk yani digerlerini bilmiyorum ama eminim arkadaslardan bilenler yardimci olur...
benim tek anladığım tsh o da normal[/QUOT teşekkür
Ederim herkes ayri ayri hormonlardan anlıyor:))
Vuuuuv iyi fikirrrsende her 2 sene arada 2 senelik üni bitirirsin
Sohbetinizin arasına kara kedi gibi girdim:)) kusurabakmayin her ay hüsran yaşıyorum ve iyi
Birşeyler duymaya ihtiyacım vardı. İyi gecelernurun_ala_nur yaren92 Allah razı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?