- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #90.981
Estagrullah ne demek yardimci olabildiysek...bekleriz...Sohbetinizin arasına kara kedi gibi girdim:)) kusurabakmayin her ay hüsran yaşıyorum ve iyi
Birşeyler duymaya ihtiyacım vardı. İyi gecelernurun_ala_nur yaren92 Allah razı olsun..
Bi de bu acikogretim diplomasi diye sallamiyolar ya fitik oluyorum!.heheh ne kadar çocuk o kadar üni
Bi de bu acikogretim diplomasi diye sallamiyolar ya fitik oluyorum!.
Oyle ama pek de deger gormuyo malesefbizim için daha zor aslında açıktan okumak
bu arada benimde dün akşam aklıma geldi.sen son iki aydır kaç günde bir adet oluyorsun? kaç günde hesapladın 19 temmuzu? ordanda yola çıkmamız lazım seninde belli olmuyor çünkü bazen 30 bazen 32 bi kerede 37.günmü gelmişi neydi tam hatırlamıyorum ama.19 temmuzu kaç güne göre hesap ettin onu bi gözden geçirelimTarihlerimiz de yakınmışrica ederim hadi hayırlısı bakalım..
ohh çok iyi yapmışsınız :) çivil bizim müşterimiz plastik bebek ürünlerini bizden alıyor :)iyi akşamlar hatunlar gündüz sayfaları biriktirmişsiniz şimdi yoksunuz ortalıklardabugün beyim izinliydi ovu testi aldık, spora başlamam için ayakkabı aldık. çivil de yeni zıbınlar gelmiş onlara da baktık gezdik dolaştık geldik şimdi de yemek yiyeceğiz
ama yaaa benim hatırladığımda şöyleki zaten o postitlere yazarsın fikrine vermeden öncede yazıyırduk hepimiz birbirimizle.hatta @mdk35 çok sevinmişti bu fikirler için :) ben mi yanlış hatırlıyorum yahuEvet bende buraya geldigimde bebem vardi...hatta balik yedik dedi beslensin susam diyodu bende zannediyodum bebise o ismi vermis megerki boyutu susam kadarmis ondan diyomus...biz senle sen kocisine surpriz yapicaktinyaren92 vardi ben vardim kucuk postitlerle biseyler yazarak yapabilirsin diyodum...sehir disindaydi ozledigine dair oneri istiyodun oyle konusmaya basladik ama goruyodum oncedende buraya yazdiklarini...ahhh zaman gecmis yaaa kac ay olmus biz kalmisiz hamis olmayan
heee 11 ocakta üye olmuş hatunumuz :) ama bende konuşup görüşüyoduk diye hatırlıyorum ne günlerdi be kıştı ama biz hep birlikteydik şükürler olsun :)Ayyy allah senikız ondan önce tanışmadık mı biiz? Sanki çook uzun zaman olmuş gibi geliyo bana. Sen üye olalı o kadar kısa mı kuzum?
heheh benimde cumartesi günü dayımın oğlunun nişanı var inşallah bugün gelecek elbisem kargoyla dur atayım buraya :) ayakkabı ve şal rengine karar veremedim onada siz fikir verin bari :)Hmm bende hafta sonu dugune gidiyorum elbise hazir da baska topuklu almam lazim bu beni mahvediyo?iyi kuzu sen ayagina gore bulmussun benim talihsizligim ayagimin bi problemi olmamasina ragmen rahat bi ayakkabi bulamiyorumiyi bari bi de kiyafetlere zam gelmesin bu nedir yaa tamda bizim bebis icin ugrastigimiz zamana fiyat yukseldi...
az değilsin sen de he :)))bakalım nasip kızlar bizden gelir belkisenin görümcelerde kız istiyormuş ne de olsa
yaaa ama bu kadar bitkiyi bir arada kullanamazsın.tamam bitki ama kimi tansiyon düşürüyor kimi tansiyon çıkarıyor kimi diğeriyle birleştiğinde alerji yapıyor.bu içtiğin bitkiler direkt olarak yumurtalarına etki ediyor.hangisi ne yapacağını şaşırır hale gelirde yumurtanı ziyan edersin.bunları ay ay kürler şeklinde yapmalısın.dikkat et lütfen.Aktar benim sonuçlarıma bakmış 12 çeşit bitki karışımı sabah akşam çay olarak içecekmişim içeriğini soylememiş eşime .kendimde civanperçemli macun yiyiyorum civanperçemi çoban çantası aslan pençesiniide çayını içiyorum keten tohumu yiyiyorum arı sutu polen propolis ımmunacewomen diye vitamin folic asit babystar fertil diyede ilaç sipariş etmiş şimdide bugün yarın o da gelir
bir şeyi ne kadar çok istersen o senin imtihanında olabiliyor ama.tecrübeyle sabit.düşük yapmak kolay mı.kadından neler götürüyor...Allah herkesin gönlüne göre versin bazen eşim olsunda duşukte olsa razıyım diyor grurumu inciliyorda böyle diyor
ayyy ben fenalık geçiricem şimdi... kan sulandırıcı haplar ciddi ilaçlardır.Allah aşkına doktora sormadan kullanılırmı.rica ediyorum sen git bu kullandıklarını ya saraçoğluyla görüş o da yetmez içtiğin ilaçlarıda bir kadın doğumcuyla görüş..Eczacıda eşimle bana afyeden royal jelly kullanacakmışız bana demir vitamini kan sulandırma hapı günde 2 seferde uzum çekirdeği onermiş
Evet ablada o aksam birebir fazla muhabbetimiz olmustu yoksa ben m yanlis haatirliyorum yahuama yaaa benim hatırladığımda şöyleki zaten o postitlere yazarsın fikrine vermeden öncede yazıyırduk hepimiz birbirimizle.hatta @mdk35 çok sevinmişti bu fikirler için :) ben mi yanlış hatırlıyorum yahu
Ayyy abla cok guzel elbise yaaa ayakkabi ve salini begenmedinmi elbiseye uyumlu?bu renk olur aslinda?heheh benimde cumartesi günü dayımın oğlunun nişanı var inşallah bugün gelecek elbisem kargoyla dur atayım buraya :) ayakkabı ve şal rengine karar veremedim onada siz fikir verin bari :)
günaydın canım hayırlısıyla bebişini gör gel Allah'ın izniyle bebeğinde iyidir üzme kendini yatıştır heyecan yapmamaya çalış olurmu tatlım benim.kızz doya doya bak bebişine keyfini sür inşaallahGunaydn kizlar.. Brzdn renkli ultrasna grcm detayliya yani.. Acayp streslym dua edn bnm icn nolr saat 2de randevm
ben beğendim şalın rengini de sizede sorayım dedim teşekkür ederim bi gelsede tadilat varsa yaptırsam bian önce bi kere boydan kesileceği kesinde :)))Ayyy abla cok guzel elbise yaaa ayakkabi ve salini begenmedinmi elbiseye uyumlu?bu renk olur aslinda?
Ablaaaa beni tanimadinmi yahu?ben beğendim şalın rengini de sizede sorayım dedim teşekkür ederim bi gelsede tadilat varsa yaptırsam bian önce bi kere boydan kesileceği kesinde :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?