Gebe kalamayanlar buraya.....

Tarihlerimiz de yakınmış rica ederim hadi hayırlısı bakalım..
bu arada benimde dün akşam aklıma geldi.sen son iki aydır kaç günde bir adet oluyorsun? kaç günde hesapladın 19 temmuzu? ordanda yola çıkmamız lazım seninde belli olmuyor çünkü bazen 30 bazen 32 bi kerede 37.günmü gelmişi neydi tam hatırlamıyorum ama.19 temmuzu kaç güne göre hesap ettin onu bi gözden geçirelim

ohh çok iyi yapmışsınız :) çivil bizim müşterimiz plastik bebek ürünlerini bizden alıyor :)

ama yaaa benim hatırladığımda şöyleki zaten o postitlere yazarsın fikrine vermeden öncede yazıyırduk hepimiz birbirimizle.hatta @mdk35 çok sevinmişti bu fikirler için :) ben mi yanlış hatırlıyorum yahu

Ayyy allah seni kız ondan önce tanışmadık mı biiz? Sanki çook uzun zaman olmuş gibi geliyo bana. Sen üye olalı o kadar kısa mı kuzum?
heee 11 ocakta üye olmuş hatunumuz :) ama bende konuşup görüşüyoduk diye hatırlıyorum ne günlerdi be kıştı ama biz hep birlikteydik şükürler olsun :)

heheh benimde cumartesi günü dayımın oğlunun nişanı var inşallah bugün gelecek elbisem kargoyla dur atayım buraya :) ayakkabı ve şal rengine karar veremedim onada siz fikir verin bari :)

Eklentiler

• cd48d8b9-90c6-4887-8918-472630c498ec.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 35
yaaa ama bu kadar bitkiyi bir arada kullanamazsın.tamam bitki ama kimi tansiyon düşürüyor kimi tansiyon çıkarıyor kimi diğeriyle birleştiğinde alerji yapıyor.bu içtiğin bitkiler direkt olarak yumurtalarına etki ediyor.hangisi ne yapacağını şaşırır hale gelirde yumurtanı ziyan edersin.bunları ay ay kürler şeklinde yapmalısın.dikkat et lütfen.

Eczacıda eşimle bana afyeden royal jelly kullanacakmışız bana demir vitamini kan sulandırma hapı günde 2 seferde uzum çekirdeği onermiş
ayyy ben fenalık geçiricem şimdi... kan sulandırıcı haplar ciddi ilaçlardır.Allah aşkına doktora sormadan kullanılırmı.rica ediyorum sen git bu kullandıklarını ya saraçoğluyla görüş o da yetmez içtiğin ilaçlarıda bir kadın doğumcuyla görüş..

Evet ablada o aksam birebir fazla muhabbetimiz olmustu yoksa ben m yanlis haatirliyorum yahu

heheh benimde cumartesi günü dayımın oğlunun nişanı var inşallah bugün gelecek elbisem kargoyla dur atayım buraya :) ayakkabı ve şal rengine karar veremedim onada siz fikir verin bari :)
Ayyy abla cok guzel elbise yaaa ayakkabi ve salini begenmedinmi elbiseye uyumlu?bu renk olur aslinda?

Gunaydn kizlar.. Brzdn renkli ultrasna grcm detayliya yani.. Acayp streslym dua edn bnm icn nolr saat 2de randevm
günaydın canım hayırlısıyla bebişini gör gel Allah'ın izniyle bebeğinde iyidir üzme kendini yatıştır heyecan yapmamaya çalış olurmu tatlım benim.kızz doya doya bak bebişine keyfini sür inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…