- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.001
heheheh sen beni sabahın köründe şok edecek şekilde isim değiştirip önüme çıkarsan öyle olur :)))) bi baktım yeni biri sandım ama hemen uyandım işe tabi :) tanıdım kız tanımam mı tubammmm :) bende değişecektim vazgeçtim :))Ablaaaa beni tanimadinmi yahu?
Valla tesekkur ederim falan diyip icinde canim olmayinca dedim beni tanimadi kaldim oyleheheheh sen beni sabahın köründe şok edecek şekilde isim değiştirip önüme çıkarsan öyle olur :)))) bi baktım yeni biri sandım ama hemen uyandım işe tabi :) tanıdım kız tanımam mı tubammmm :) bende değişecektim vazgeçtim :))
Tamam abla bende kahvaltimi yapim o zaman...yatakta kaliverdim oyyleben bi kahvaltı edip geleyim mide koruyucu içtim yarım saat sonra yemem lazımdı burayı okurken 1 saat geçti.Geleceğim Allah nasip etsin biryere kaybolma tubammm gözün burada olsun :)
Cok sicak abla essin yaaa!...disari cikmaya korkuyorum ama cikip biseyler almam lazim yarin yolculuk malum...2 gündür nasıl fırtına var camları açsam fena kapasam bunalıyoruz Allah hayırlı rüzgarlar eylesin inşaallah
ayyy sağlıklı olsunda ikiside kulağa hoş geliyo yaapatlatıcan bi kz haberi... prenses gelcek bu kadar prensin içine...
amin cano İNŞALLAH...hayırlı sağlıklı olsunda gülümm inşallah... mevlamm neylerse güzel eyler...
İnsallah ablam insallah iyidir bi 30-40dakika kalinckms ultrasnda aslnda bu ck gzl bsey nrmlde 2-3dakika anca goruorz bde bu renklide iste stres yapiorm istr istemzgünaydın canım hayırlısıyla bebişini gör gel Allah'ın izniyle bebeğinde iyidir üzme kendini yatıştır heyecan yapmamaya çalış olurmu tatlım benim.kızz doya doya bak bebişine keyfini sür inşaallah
Kizzz sen test almadinmi hala?ciftsariliyumurta abla senden de hiçbişey kaçmıyo maşallah unutmamışsın benm tarihleri vay bee kendimi çok özel hissettim Vala 35 de bir oluyodum 1 kez gecikti o zaman da heveslendim işte 37. gün oldu ama ondan sonra hep beklediğim tarihte geldi. Aslına bakarsan ben aralık ayında klomen +çatlatma iğnesi tedavisi oldum ya bide ocakta ondan sonra benm bu kadar saçmaladı tarihlerim. Yoksa bu kadar uzamıyodu gayet güzel oluyodum o tedaviden sonra bi haller oldu anlam veremiyorum. 35 olarak hesapladım yine ama bugün 40. gün hala gelen giden yok bekliyorum bakalım
De hayde durmaaa!...Gidiyom birazdan kıız
Kizzz sen test almadinmi hala?
kız bizim binanın her tarafı cam bide düşün cama yanaşıp açıp kapamaya çekiniyorum he :) camı açtım saksı devrildi rüzgardan o derece yani bana da fena vuruyor hasta eder böyle rüzgar.sen napacaksın bilemiyorum hani rüzgarın geçmesini bekle desem 2 gündür durmadı rüzgar napacaksın pekiCok sicak abla essin yaaa!...disari cikmaya korkuyorum ama cikip biseyler almam lazim yarin yolculuk malum...
beklemesek mi acaba diyorum sanki diyorum inşaallah diyorum diyorum da diyorumciftsariliyumurta abla senden de hiçbişey kaçmıyo maşallah unutmamışsın benm tarihleri vay bee kendimi çok özel hissettim Vala 35 de bir oluyodum 1 kez gecikti o zaman da heveslendim işte 37. gün oldu ama ondan sonra hep beklediğim tarihte geldi. Aslına bakarsan ben aralık ayında klomen +çatlatma iğnesi tedavisi oldum ya bide ocakta ondan sonra benm bu kadar saçmaladı tarihlerim. Yoksa bu kadar uzamıyodu gayet güzel oluyodum o tedaviden sonra bi haller oldu anlam veremiyorum. 35 olarak hesapladım yine ama bugün 40. gün hala gelen giden yok bekliyorum bakalım
Kuzum ben hala ayni isimdeyim senin telefon catladi ya ondan bi farklilik varnurun_ala_nur
Bu arada sen niye adını değiştin?? Ayciftsariliyumurta ablam alıntı yapmış diyom töbe töbee biz daha dün konuşmadık mı bu tubişin yazısı değil mi kim bu yaa site kafayı yedi heralde anaaa bak bide beğenmiş didim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?