Gebe kalamayanlar buraya.....

Ablaaaa beni tanimadinmi yahu?
heheheh sen beni sabahın köründe şok edecek şekilde isim değiştirip önüme çıkarsan öyle olur :)))) bi baktım yeni biri sandım ama hemen uyandım işe tabi :) tanıdım kız tanımam mı tubammmm :) bende değişecektim vazgeçtim :))

ben bi kahvaltı edip geleyim mide koruyucu içtim yarım saat sonra yemem lazımdı burayı okurken 1 saat geçti.Geleceğim Allah nasip etsin biryere kaybolma tubammm gözün burada olsun :)

Valla tesekkur ederim falan diyip icinde canim olmayinca dedim beni tanimadi kaldim oyleboyle daha iyi abla ya ismimi zaten bilen biliyo rumuz en iyisi

İnsallah ablam insallah iyidir bi 30-40dakika kalinckms ultrasnda aslnda bu ck gzl bsey nrmlde 2-3dakika anca goruorz bde bu renklide iste stres yapiorm istr istemz

ciftsariliyumurta abla senden de hiçbişey kaçmıyo maşallah unutmamışsın benm tarihleri vay bee kendimi çok özel hissettim Vala 35 de bir oluyodum 1 kez gecikti o zaman da heveslendim işte 37. gün oldu ama ondan sonra hep beklediğim tarihte geldi. Aslına bakarsan ben aralık ayında klomen +çatlatma iğnesi tedavisi oldum ya bide ocakta ondan sonra benm bu kadar saçmaladı tarihlerim. Yoksa bu kadar uzamıyodu gayet güzel oluyodum o tedaviden sonra bi haller oldu anlam veremiyorum. 35 olarak hesapladım yine ama bugün 40. gün hala gelen giden yok bekliyorum bakalım

Kizzz sen test almadinmi hala?

bebeem canm senin gebe kaldığın zaman ateşin kaçlardaydı acaba? Benim 36.7 çıktı bugün. Yalnız şöyle oldu; önce ben bi anda uyandım baktım saat 5 o zaman ölçtüm 36.8 di. 06.25 de uyandım tekrar ölçtüm 36.7ydi canm

Cok sicak abla essin yaaa!...disari cikmaya korkuyorum ama cikip biseyler almam lazim yarin yolculuk malum...
kız bizim binanın her tarafı cam bide düşün cama yanaşıp açıp kapamaya çekiniyorum he :) camı açtım saksı devrildi rüzgardan o derece yani bana da fena vuruyor hasta eder böyle rüzgar.sen napacaksın bilemiyorum hani rüzgarın geçmesini bekle desem 2 gündür durmadı rüzgar napacaksın peki

beklemesek mi acaba diyorum sanki diyorum inşaallah diyorum diyorum da diyorum bu arada tabiki özelsin ya burda hepiniz ayrı ayrı özelsiniz benim için ben sizleri çok seviyorum rabbim utandırmasın nazardan saklasın bizi dilerim çok güzel gerçek dostluklara dönüşür Allah'ın izniyle canım benim

Kuzum ben hala ayni isimdeyim senin telefon catladi ya ondan bi farklilik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…