Gebe kalamayanlar buraya.....

süperrrr bence inşaallah bebeiştendir yahu lütfen ne olur Allah'ım sırasıyla hepimizin yüzünü güldür sağlıkla sıhhatle.Bir tek sana sığınır bir tek senden yardım dileriz.Amin.

Ruzgardan degil abla hava sicak diye korkuyom...cunku basim agriyo direk guneste...ama cikmam lazim eksiklerim var daha sinav ciktimi almadim telasa gekmesini istemiyorum...ogleden sonra cikayim bari cunku elbisem hazir ama salmi basortumu karar veremedim

ikiside sana yakışıyor ya elbisenle de seni görmek isterim he düğün sonrası foto istiyorum :) bu arada az önce geldi elbisem boy ve kol boyu kısaltılması lazım :))) minnacığım ben yaaa :)))

Sağol ablacım amin inşaallah çok isterim bende gerçek olmasını.. vala gidemedim yaa kv evdeymiş ses seda yoktu bende gitti sandım meğer daha çıkmamış. Gitcem birazdan didi bende geri girdim odama ama altıma etmek üzereyim yaaaniii

ikiside sana yakışıyor ya elbisenle de seni görmek isterim he düğün sonrası foto istiyorum :) bu arada az önce geldi elbisem boy ve kol boyu kısaltılması lazım :))) minnacığım ben yaaa :)))
Oyyy oyyy minnacikmisss yaaa tamam abla atarim bi karar vereyimde mor parlak salda gozum var cekmeceyi gor bir suru sal esarp varda duramiyom yaa

süperrrr bence inşaallah bebeiştendir yahu lütfen ne olur Allah'ım sırasıyla hepimizin yüzünü güldür sağlıkla sıhhatle.Bir tek sana sığınır bir tek senden yardım dileriz.Amin.

Ay ablaaa inşaallah yaa aslında korkuyorum gitmek istemiyorum vala ne yalan diyim ama merak da ediyorum buda bi gerçek :))

Tut kiz tut!...suyu dusunme soyle şırıl şırıl akani hele hiiiiic aklina bile getirme

belki de çıkacak kimbilir :) rabbim bilir ben hep öyle diyorum içimden kendime ben bilmem rabbim bilir diye :) valla tevekkül çok güzel birşey ya :)
Bende ama gecen de geldi diyo kapak negatiff beni yiyo burda haaa gordunmu yok yok diyip durdu!...

Napim aklima ilk gelen oydu:)))citlembikkk ya sen dun okudunmu diyoki benim sesim burdaki gibi incedir diyo civil civil:))))
okudum hepsini okumazmıyım ne güldüm okurken senden içinde hani ben civil civil ya sen sanki daha bi oturaklısın diyor ama tespit güzel :) bir de ben bankaları aradığımda inanmıyorlar benim o kişi olduğuma bu sefer dönüp cepten arıyorlar buyur kardeşim buda benim diyorum :))) müşteriler arıyor konuşuyoruz fiyat falan soruyorlar tamam abi onaylarsak sizi ararız diyorlar bende hiççç bozuntuya vermiyorum :)) bazende cebimden arayıp biz eşinnizi aramıştık diyorlar bende zaten ben ramazan beyin eşiyim diyorum :))) anlayacağınız sesim kalın ve konuşmalarım tok olduğundan beni hep erkek sanıyorlar :))bi keresinde patronum dediki sen yokken kız kardeşin aradı.ulen dedim kızkardeşim beni burdan aramazki annemdir o dedim hayır dedi kızkardeşindi.nerden anladınız dedim sesi çok ince ve kibardı dedi :)) ne yani annem olamazmı o kişi dedim.eğer o annense sen hiç annene benzememişsin dedi

Ahahahaa abla supersin yaaapatronun halt etmis delikanli hatunum ben de sende:)))bende nedense r harleri baskin cikar onceden soyleyemiyodum desem yooo ama farkli cikiyo ayyy hep beraber gorusebilsek yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…