- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.021
süperrrr bence inşaallah bebeiştendir yahu lütfen ne olur Allah'ım sırasıyla hepimizin yüzünü güldür sağlıkla sıhhatle.Bir tek sana sığınır bir tek senden yardım dileriz.Amin.@bebeem canm senin gebe kaldığın zaman ateşin kaçlardaydı acaba? Benim 36.7 çıktı bugün. Yalnız şöyle oldu; önce ben bi anda uyandım baktım saat 5 o zaman ölçtüm 36.8 di. 06.25 de uyandım tekrar ölçtüm 36.7ydi canm
hiçççç sanmıyorum aldığını ama inşaallah yanıltır beni :)Kizzz sen test almadinmi hala?
Ruzgardan degil abla hava sicak diye korkuyom...cunku basim agriyo direk guneste...ama cikmam lazim eksiklerim var daha sinav ciktimi almadim telasa gekmesini istemiyorum...ogleden sonra cikayim bari cunku elbisem hazir ama salmi basortumu karar veremedimkız bizim binanın her tarafı cam bide düşün cama yanaşıp açıp kapamaya çekiniyorum he :) camı açtım saksı devrildi rüzgardan o derece yani bana da fena vuruyor hasta eder böyle rüzgar.sen napacaksın bilemiyorum hani rüzgarın geçmesini bekle desem 2 gündür durmadı rüzgar napacaksın peki
nurun_ala_nur
Bu arada sen niye adını değiştin?? Ayciftsariliyumurta ablam alıntı yapmış diyom töbe töbee biz daha dün konuşmadık mı bu tubişin yazısı değil mi kim bu yaa site kafayı yedi heralde anaaa bak bide beğenmiş didim resmen
Yok yok gidiyomus:)cikmayinca da atarlanck bana ama ben yine de israririmi devam ettiriiim:))hiçççç sanmıyorum aldığını ama inşaallah yanıltır beni :)
bak ya kafa yapıyo kızlaaaaaKuzum ben hala ayni isimdeyim senin telefon catladi ya ondan bi farklilik var
Napim aklima ilk gelen oydu:)))citlembikkk ya sen dun okudunmu diyoki benim sesim burdaki gibi incedir diyo civil civil:))))bak ya kafa yapıyo kızlaaaaa
ikiside sana yakışıyor ya elbisenle de seni görmek isterim he düğün sonrası foto istiyorum :) bu arada az önce geldi elbisem boy ve kol boyu kısaltılması lazım :))) minnacığım ben yaaa :)))Ruzgardan degil abla hava sicak diye korkuyom...cunku basim agriyo direk guneste...ama cikmam lazim eksiklerim var daha sinav ciktimi almadim telasa gekmesini istemiyorum...ogleden sonra cikayim bari cunku elbisem hazir ama salmi basortumu karar veremedim
beklemesek mi acaba diyorum sanki diyorum inşaallah diyorum diyorum da diyorumbu arada tabiki özelsin ya burda hepiniz ayrı ayrı özelsiniz benim için ben sizleri çok seviyorum rabbim utandırmasın nazardan saklasın bizi dilerim çok güzel gerçek dostluklara dönüşür Allah'ın izniyle canım benim
belki de çıkacak kimbilir :) rabbim bilir ben hep öyle diyorum içimden kendime ben bilmem rabbim bilir diye :) valla tevekkül çok güzel birşey ya :)Yok yok gidiyomus:)cikmayinca da atarlanck bana ama ben yine de israririmi devam ettiriiim:))
Kuzum ben hala ayni isimdeyim senin telefon catladi ya ondan bi farklilik var
Oyyy oyyy minnacikmisss yaaa tamam abla atarim bi karar vereyimde mor parlak salda gozum var cekmeceyi gor bir suru sal esarp varda duramiyom yaaikiside sana yakışıyor ya elbisenle de seni görmek isterim he düğün sonrası foto istiyorum :) bu arada az önce geldi elbisem boy ve kol boyu kısaltılması lazım :))) minnacığım ben yaaa :)))
Kiz isim isim isiririm seniBak yaaa eşşek dalga geçiyo benle
süperrrr bence inşaallah bebeiştendir yahu lütfen ne olur Allah'ım sırasıyla hepimizin yüzünü güldür sağlıkla sıhhatle.Bir tek sana sığınır bir tek senden yardım dileriz.Amin.
Tut kiz tut!...suyu dusunme soyle şırıl şırıl akani hele hiiiiic aklina bile getirmeSağol ablacım amin inşaallah çok isterim bende gerçek olmasını.. vala gidemedim yaa kv evdeymiş ses seda yoktu bende gitti sandım meğer daha çıkmamış. Gitcem birazdan didi bende geri girdim odama ama altıma etmek üzereyim yaaaniii
Bende ama gecen de geldi diyo kapak negatiff beni yiyo burda haaa gordunmu yok yok diyip durdu!...belki de çıkacak kimbilir :) rabbim bilir ben hep öyle diyorum içimden kendime ben bilmem rabbim bilir diye :) valla tevekkül çok güzel birşey ya :)
okudum hepsini okumazmıyım ne güldüm okurken senden içinde hani ben civil civil ya sen sanki daha bi oturaklısın diyor ama tespit güzel :) bir de ben bankaları aradığımda inanmıyorlar benim o kişi olduğuma bu sefer dönüp cepten arıyorlar buyur kardeşim buda benim diyorum :))) müşteriler arıyor konuşuyoruz fiyat falan soruyorlar tamam abi onaylarsak sizi ararız diyorlar bende hiççç bozuntuya vermiyorum :)) bazende cebimden arayıp biz eşinnizi aramıştık diyorlar bende zaten ben ramazan beyin eşiyim diyorum :))) anlayacağınız sesim kalın ve konuşmalarım tok olduğundan beni hep erkek sanıyorlar :))bi keresinde patronum dediki sen yokken kız kardeşin aradı.ulen dedim kızkardeşim beni burdan aramazki annemdir o dedim hayır dedi kızkardeşindi.nerden anladınız dedim sesi çok ince ve kibardı dedi :)) ne yani annem olamazmı o kişi dedim.eğer o annense sen hiç annene benzememişsin dediNapim aklima ilk gelen oydu:)))citlembikkk ya sen dun okudunmu diyoki benim sesim burdaki gibi incedir diyo civil civil:))))
Sağol ablacım amin inşaallah çok isterim bende gerçek olmasını.. vala gidemedim yaa kv evdeymiş ses seda yoktu bende gitti sandım meğer daha çıkmamış. Gitcem birazdan didi bende geri girdim odama ama altıma etmek üzereyim yaaaniii
Tut kiz tut!...suyu dusunme soyle şırıl şırıl akani hele hiiiiic aklina bile getirme
Ahahahaa abla supersin yaaaokudum hepsini okumazmıyım ne güldüm okurken senden içinde hani ben civil civil ya sen sanki daha bi oturaklısın diyor ama tespit güzel :) bir de ben bankaları aradığımda inanmıyorlar benim o kişi olduğuma bu sefer dönüp cepten arıyorlar buyur kardeşim buda benim diyorum :))) müşteriler arıyor konuşuyoruz fiyat falan soruyorlar tamam abi onaylarsak sizi ararız diyorlar bende hiççç bozuntuya vermiyorum :)) bazende cebimden arayıp biz eşinnizi aramıştık diyorlar bende zaten ben ramazan beyin eşiyim diyorum :))) anlayacağınız sesim kalın ve konuşmalarım tok olduğundan beni hep erkek sanıyorlar :))bi keresinde patronum dediki sen yokken kız kardeşin aradı.ulen dedim kızkardeşim beni burdan aramazki annemdir o dedim hayır dedi kızkardeşindi.nerden anladınız dedim sesi çok ince ve kibardı dedi :)) ne yani annem olamazmı o kişi dedim.eğer o annense sen hiç annene benzememişsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?