Gebe kalamayanlar buraya.....

evet bende tahmin etmiştim Senin sesinin kalın olduğunu

kız bana yakın gidip çekeyimmi kulağını :) ay ben ona kıyamammmm yaaa :) görünce sarılır öperim onu ben :)
hepinize kucak yapasım geldi iyi mi :)
Kiyamaz kiiii kiyaaamaz...bende seni gorunce eminim ilk defa degil yillarca goruyomusum hissi olur bende

Oyyy oyyy minnacikmisss yaaa tamam abla atarim bi karar vereyimde mor parlak salda gozum var cekmeceyi gor bir suru sal esarp varda duramiyom yaa
ay sorma yaaa bende de öyle hele eşarplarım takamıyorum bile işyerinde düzeltmesi zor oluyor çoğu zaman sallıyorum şalı boynuma. her defasında birşeyler alıyorum sonra diyorum dur de artık kendine müsriflik müslümana iyi değil diye yine tutamıyorum alıyorum :) bir ara az kullandıklarımı ya etrafımdakilere vericem ya da bulcam vercem işte biyerlere :)

Ay ablaaa inşaallah yaa aslında korkuyorum gitmek istemiyorum vala ne yalan diyim ama merak da ediyorum buda bi gerçek :))
korkma tatlım ya nasibimizde ne varsa o rabbim hayırlıysa hayırlısıyla versin inşaallah.yoksa yoktur napalım tevekküle devam edeceğiz.hiç üzme kendini rahat ol bak bırak :)

Aynen abla bi yerden gecerken esarplara takiliyorum esim donakaliyoahanda boyle sonra ya aliyorum yada benimki surukleyerek elimi tutuyo goturuyo beni evdekiler ne diyo?ama Allahtan corap takintisina ses etmiyo evde garip gurup corapla vaaar ama aliyo nedense?

ahahahahah ayağını üşütme bebiş yapcan sen ona diyedir ama başını düşünen yok demek ki :))) ay çok güldüm Allah hayır eylesin inşaallah :)))

Hee teyyy teyyy gecmise bak dicem teeee kac sayfa geride kaldi...ama hafizam beni yaniltmaz...aaaa gitmedi mi kv yaaav!...

Ay allahım bugün de mıy mıy hareket ediyo keyif yapıyo cinler çıktı gene tepeme öf yaaa midem kazındı açlıktan ölebilirim yanii wc ye girmem gerek şuanda ruh halim pek iyi değil

ahahahahah ayağını üşütme bebiş yapcan sen ona diyedir ama başını düşünen yok demek ki :))) ay çok güldüm Allah hayır eylesin inşaallah :)))
Sadece kislik degilki yazlik desenli kilotlu coraplarda...internetten bakiyorum yeni modellere kaydedip hasta oluyorum telefon basinda deli hatuuuun diyo

Ay allahım bugün de mıy mıy hareket ediyo keyif yapıyo cinler çıktı gene tepeme öf yaaa midem kazındı açlıktan ölebilirim yanii wc ye girmem gerek şuanda ruh halim pek iyi değil
Sakiiin kiiiizzz otur ayaga kalkma...su ic acligini bastirir dicem bu sefer de digerini engelleyemicez...en iyisi sabret otur kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…