- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.041
kız bana yakın gidip çekeyimmi kulağını :) ay ben ona kıyamammmm yaaa :) görünce sarılır öperim onu ben :)Bak yaaa eşşek dalga geçiyo benle
okudum hepsini okumazmıyım ne güldüm okurken senden içinde hani ben civil civil ya sen sanki daha bi oturaklısın diyor ama tespit güzel :) bir de ben bankaları aradığımda inanmıyorlar benim o kişi olduğuma bu sefer dönüp cepten arıyorlar buyur kardeşim buda benim diyorum :))) müşteriler arıyor konuşuyoruz fiyat falan soruyorlar tamam abi onaylarsak sizi ararız diyorlar bende hiççç bozuntuya vermiyorum :)) bazende cebimden arayıp biz eşinnizi aramıştık diyorlar bende zaten ben ramazan beyin eşiyim diyorum :))) anlayacağınız sesim kalın ve konuşmalarım tok olduğundan beni hep erkek sanıyorlar :))bi keresinde patronum dediki sen yokken kız kardeşin aradı.ulen dedim kızkardeşim beni burdan aramazki annemdir o dedim hayır dedi kızkardeşindi.nerden anladınız dedim sesi çok ince ve kibardı dedi :)) ne yani annem olamazmı o kişi dedim.eğer o annense sen hiç annene benzememişsin dedi
Kiyamaz kiiii kiyaaamaz...bende seni gorunce eminim ilk defa degil yillarca goruyomusum hissi olur bendekız bana yakın gidip çekeyimmi kulağını :) ay ben ona kıyamammmm yaaa :) görünce sarılır öperim onu ben :)
hepinize kucak yapasım geldi iyi mi :)
Bende ama gecen de geldi diyo kapak negatiff beni yiyo burda haaa gordunmu yok yok diyip durdu!...
ay sorma yaaa bende de öyle hele eşarplarım takamıyorum bile işyerinde düzeltmesi zor oluyor çoğu zaman sallıyorum şalı boynuma. her defasında birşeyler alıyorum sonra diyorum dur de artık kendine müsriflik müslümana iyi değil diye yine tutamıyorum alıyorum :) bir ara az kullandıklarımı ya etrafımdakilere vericem ya da bulcam vercem işte biyerlere :)Oyyy oyyy minnacikmisss yaaa tamam abla atarim bi karar vereyimde mor parlak salda gozum var cekmeceyi gor bir suru sal esarp varda duramiyom yaa
korkma tatlım ya nasibimizde ne varsa o rabbim hayırlıysa hayırlısıyla versin inşaallah.yoksa yoktur napalım tevekküle devam edeceğiz.hiç üzme kendini rahat ol bak bırak :)Ay ablaaa inşaallah yaa aslında korkuyorum gitmek istemiyorum vala ne yalan diyim ama merak da ediyorum buda bi gerçek :))
kız bana yakın gidip çekeyimmi kulağını :) ay ben ona kıyamammmm yaaa :) görünce sarılır öperim onu ben :)
hepinize kucak yapasım geldi iyi mi :)
Hee teyyy teyyy gecmise bak dicem teeee kac sayfa geride kaldi...ama hafizam beni yaniltmaz...aaaa gitmedi mi kv yaaav!...Kiiiim ben mi hele yalana bak
heee sağolasın çok yardımcı oldun kızcağıza :) benim bile yapasım geldi beeeTut kiz tut!...suyu dusunme soyle şırıl şırıl akani hele hiiiiic aklina bile getirme
Aynen abla bi yerden gecerken esarplara takiliyorum esim donakaliyoay sorma yaaa bende de öyle hele eşarplarım takamıyorum bile işyerinde düzeltmesi zor oluyor çoğu zaman sallıyorum şalı boynuma. her defasında birşeyler alıyorum sonra diyorum dur de artık kendine müsriflik müslümana iyi değil diye yine tutamıyorum alıyorum :) bir ara az kullandıklarımı ya etrafımdakilere vericem ya da bulcam vercem işte biyerlere :)
Test varsa yap ablaaaa...yoksa da yap gerciheee sağolasın çok yardımcı oldun kızcağıza :) benim bile yapasım geldi beee
korkma tatlım ya nasibimizde ne varsa o rabbim hayırlıysa hayırlısıyla versin inşaallah.yoksa yoktur napalım tevekküle devam edeceğiz.hiç üzme kendini rahat ol bak bırak :)
ahahahahah ayağını üşütme bebiş yapcan sen ona diyedir ama başını düşünen yok demek ki :))) ay çok güldüm Allah hayır eylesin inşaallah :)))Aynen abla bi yerden gecerken esarplara takiliyorum esim donakaliyoahanda boyle sonra ya aliyorum yada benimki surukleyerek elimi tutuyo goturuyo beni evdekiler ne diyo?ama Allahtan corap takintisina ses etmiyo evde garip gurup corapla vaaar ama aliyo nedense?
Hee teyyy teyyy gecmise bak dicem teeee kac sayfa geride kaldi...ama hafizam beni yaniltmaz...aaaa gitmedi mi kv yaaav!...
Test varsa yap ablaaaa...yoksa da yap gerci
Sadece kislik degilki yazlik desenli kilotlu coraplarda...internetten bakiyorum yeni modellere kaydedip hasta oluyorum telefon basinda deli hatuuuun diyoahahahahah ayağını üşütme bebiş yapcan sen ona diyedir ama başını düşünen yok demek ki :))) ay çok güldüm Allah hayır eylesin inşaallah :)))
kız idarrin içinde ne vardı o bozuyodur asabını :) tabi midede boş az sabret :))Ay allahım bugün de mıy mıy hareket ediyo keyif yapıyo cinler çıktı gene tepeme öf yaaa midem kazındı açlıktan ölebilirim yanii wc ye girmem gerek şuanda ruh halim pek iyi değil
Sakiiin kiiiizzz otur ayaga kalkma...su ic acligini bastirir dicem bu sefer de digerini engelleyemicez...en iyisi sabret otur kuzumAy allahım bugün de mıy mıy hareket ediyo keyif yapıyo cinler çıktı gene tepeme öf yaaa midem kazındı açlıktan ölebilirim yanii wc ye girmem gerek şuanda ruh halim pek iyi değil
kız idarrin içinde ne vardı o bozuyodur asabını :) tabi midede boş az sabret :))
Belli olmaz abla sanki 1 hafta kalan ogrenenen gormedik mi nasip bu isler sende biliyosun!...miden nasil oldu doktora gittinmi?he türlü yapayım dimi nasılsa tam 1 hafta var benimde regl olmama olsada kodum olmasada kodum hesabı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?