- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.061
Sakiiin kiiiizzz otur ayaga kalkma...su ic acligini bastirir dicem bu sefer de digerini engelleyemicez...en iyisi sabret otur kuzum
Kuzum markete diye de mi cikamiyosun?sorarmi o zamnda?Demin kalktığımda içtim bi yudum da bu sefer de aşağısı bastırıyo aynen de dediğin gibi
Ciktinmi kiiiiizzzz foto cek giderken bi de gul bakiiim soyllleee
Kuzum markete diye de mi cikamiyosun?sorarmi o zamnda?
var tabi neydi keratin değerimiydi neydi.böbrekler süzüp idrar torbasına yolluyor sen beklettiğinde o madde sıkıntı yapıyor o yüzden idrarınızı tutmayın derler ya :)Aaa ciddi mi bilmiyodum var mı öyle bişey hakkaten?
Anladim canim evet bazi noktalarda ozgur olmamak sknti...ama su taraftan dusun her aldigina ses etmiyo arkadas gibi o yuzden sanslisinEvet canm sorar pek izin vermiyolar tek dışarı çıkmama her yere beraber gidiyoruz yani don alırken bile beraberiz kalbi kırılmasın diye bişey demiyorum ama özelime de girmesi bazen hoş olmuyo. Ama tabi oda ben mutlu olayım diye yapıyo bunca şeyi ama ben atıyorum gecelik alırken bile yanımda o yüzden iyi hoş ama bazen olmuyo işte..
Ciktinmi kiiiiizzzz foto cek giderken bi de gul bakiiim soyllleee
geçen çarşamba gittim doktora muayene etmedi.1 ay nexıum kullan dedi mide koruyucu geçerse gelmene gerek yok geçmezse gel yine bakarız dedi.1 haftadır kullanıyorum eh şükür saatlerce süren geğirmelerim olmasada arada yiyip içtikten sonra bi geğirmeler oluyor ama rahatsız edici değil.dilerim kurtulmuşumdur mikroptan. az az sık sık ye dedi.sağ tarafına yat sola değil dedi birde yastığın omuzdan yukarı yüksek yastıkta yat dedi bu kadar.Belli olmaz abla sanki 1 hafta kalan ogrenenen gormedik mi nasip bu isler sende biliyosun!...miden nasil oldu doktora gittinmi?
haydi gözünaydın :)) bekle sokağı bi dönsün yakalanma :)
Ahahahahaaa dersin testin sonucu pozitiffTamam kız çıkıyom şimdi allahım çok sıkıştım yolda salarsam paçalardan aşağı görürsün o zaman sen
ayyyy o zaman adını sidikli çitlembik diye değiştiririzTamam kız çıkıyom şimdi allahım çok sıkıştım yolda salarsam paçalardan aşağı görürsün o zaman sen
Iyi sukur ablacim ama tetikleyen faktorleride dikkate al bence...ben de acili yiyince agrim oluyo da gegirme tarzinda degil...kivrandiriyo beni...insallah gitmistir mikrobun...tavsiye uzeri beslenme listesi varmi doktorun?tekrar ne zaman gidiceksin?abla vaalla benim icimden senin icin tup bebek geciyo da hem sanki daha garanti once Allahin izniyle tabi...ama aRabbim mumkun kilsin insallahh...geçen çarşamba gittim doktora muayene etmedi.1 ay nexıum kullan dedi mide koruyucu geçerse gelmene gerek yok geçmezse gel yine bakarız dedi.1 haftadır kullanıyorum eh şükür saatlerce süren geğirmelerim olmasada arada yiyip içtikten sonra bi geğirmeler oluyor ama rahatsız edici değil.dilerim kurtulmuşumdur mikroptan. az az sık sık ye dedi.sağ tarafına yat sola değil dedi birde yastığın omuzdan yukarı yüksek yastıkta yat dedi bu kadar.
kız inşaallah olsada yapsam ama günü bekliyorum tabiki hayal kırıklığı olmasın diye :)
Dogruduaya başlayalım ayyyy kız tubaaaa yeni adını bulamıyorum sayfada @ yapamadım((
he buldumnurun_ala_nur
Harikasin yaaaa yarildim gulmektenayyyy o zaman adını sidikli çitlembik diye değiştiririzypma öyle şeyler çok ayıp
Kuzum ne ispati biz sana inanmicaz mi fistigimizi gorelim dedim hem boyle daha heyecanli oluyo her dakika paylasim
Iyi sukur ablacim ama tetikleyen faktorleride dikkate al bence...ben de acili yiyince agrim oluyo da gegirme tarzinda degil...kivrandiriyo beni...insallah gitmistir mikrobun...tavsiye uzeri beslenme listesi varmi doktorun?tekrar ne zaman gidiceksin?abla vaalla benim icimden senin icin tup bebek geciyo da hem sanki daha garanti once Allahin izniyle tabi...ama aRabbim mumkun kilsin insallahh...
amin hayırlısıyla inşaallah yarabbiiiiimmmmDogrubaslayalim abla Rabbim citlrmbigin yuzunu guldursun hayirli sonuclarla insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?