Gebe kalamayanlar buraya.....

Kuzum markete diye de mi cikamiyosun?sorarmi o zamnda?

Evet canm sorar pek izin vermiyolar tek dışarı çıkmama her yere beraber gidiyoruz yani don alırken bile beraberiz kalbi kırılmasın diye bişey demiyorum ama özelime de girmesi bazen hoş olmuyo. Ama tabi oda ben mutlu olayım diye yapıyo bunca şeyi ama ben atıyorum gecelik alırken bile yanımda o yüzden iyi hoş ama bazen olmuyo işte..

Anladim canim evet bazi noktalarda ozgur olmamak sknti...ama su taraftan dusun her aldigina ses etmiyo arkadas gibi o yuzden sanslisin

Belli olmaz abla sanki 1 hafta kalan ogrenenen gormedik mi nasip bu isler sende biliyosun!...miden nasil oldu doktora gittinmi?
geçen çarşamba gittim doktora muayene etmedi.1 ay nexıum kullan dedi mide koruyucu geçerse gelmene gerek yok geçmezse gel yine bakarız dedi.1 haftadır kullanıyorum eh şükür saatlerce süren geğirmelerim olmasada arada yiyip içtikten sonra bi geğirmeler oluyor ama rahatsız edici değil.dilerim kurtulmuşumdur mikroptan. az az sık sık ye dedi.sağ tarafına yat sola değil dedi birde yastığın omuzdan yukarı yüksek yastıkta yat dedi bu kadar.
kız inşaallah olsada yapsam ama günü bekliyorum tabiki hayal kırıklığı olmasın diye :)

Iyi sukur ablacim ama tetikleyen faktorleride dikkate al bence...ben de acili yiyince agrim oluyo da gegirme tarzinda degil...kivrandiriyo beni...insallah gitmistir mikrobun...tavsiye uzeri beslenme listesi varmi doktorun?tekrar ne zaman gidiceksin?abla vaalla benim icimden senin icin tup bebek geciyo da hem sanki daha garanti once Allahin izniyle tabi...ama aRabbim mumkun kilsin insallahh...

ben baharatı çok severim artık pul biberi azalttım iyice hemde.karabiberi kestim hiç yemiyorum.tuzu zaten rahatsızlandığımda azaltmıştım.o kadar alışmışımki şimdi tattığım peynirler zeytinler aşırı tuzlu geliyor bana.nasıl yiyosunuz bunu diyorum millete.pastırma sucuk salam sosis çok severim ama onlarıda hem daha az tüketmeye hemde taze ve orjinal almaya çalışıyorum.hmur işine bayılırım ama börek kek yparken artık tuzdu şekerdi tariflerinden daha az koyuyorum.soğan sarımsak severim yiyemiyorum.sarımsak tansiyonumu yerle bir ediyor düşük tansiyonum benim 10-7 9-6 gibi hep.soğan gastrit yüzünden düşün soğan kürü yapamıyorum.Allah'ım nimetlerini eksik etmesin onları tüketmek için sağlık afiyet versin inşaallah.
ya geçen sene tüp bebek yaptık olmadı ya o süreç beni çok yıprattı.negatif haberi geldiğinde o korktuğum iğneler bile aman ne olacak çocuk için yine olurum dedim bir hırs geldi tekrar yapmak için .2 ay aradan sonra yapabiliyosun tekrar çünkü ama maddiyat elimi kolumu bağladı maalesef.vardır herşeyde bir hayır.hep normal kendiğiliğinden hamile kalaıyım sağlıkla diye dua ediyorum.bazende tüp bebekle bile olacaksa sen bilirsin rabbim elbet bütün şartları sen oluşturursun bir kapı açarsın vakti geldiğinde deyip gönlümü ferahlatıyorum.napim tubamm tek sığınağımız Allah.O kullarını korur gözetir inşaallah bizimde dualarımızı kabul eder hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…