- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.081
kızzzz pabuçlarında çok ciciymiş versene nişanda giyeyim cumartesi günü :)
Abla zaten hamur isi de bazi gastrit turlerinde agri yapiyo bende cok yapmiyo ama kilo aldiriyo tabi digerlerini azaltman iyi olmus...mide mahvediyo cunku ben ramazanda cok sknti cekerdim yiyip yattigmdan ama bu sene uymadan sahur yaptik sukur agrimadi...sogana gelince 2 gun once basladim sonra aksamlari unuttum gunde 1 kez iciyorum cunku dun tekrar basladim ama mide bulantim hat safhada napim dayanmaya calisiyorum sana gerek varmi pko yok diye biliyorum ama kiste iyiymis yardimci biseyle kullansan etkisi gidermi acaba?tup bebek icin Rabbim insallah yolunu acar ablacim...maddiyat maneviyat acisindan seni en yakin zamanda hazir kilsin insallah...ben baharatı çok severim artık pul biberi azalttım iyice hemde.karabiberi kestim hiç yemiyorum.tuzu zaten rahatsızlandığımda azaltmıştım.o kadar alışmışımki şimdi tattığım peynirler zeytinler aşırı tuzlu geliyor bana.nasıl yiyosunuz bunu diyorum millete.pastırma sucuk salam sosis çok severim ama onlarıda hem daha az tüketmeye hemde taze ve orjinal almaya çalışıyorum.hmur işine bayılırım ama börek kek yparken artık tuzdu şekerdi tariflerinden daha az koyuyorum.soğan sarımsak severim yiyemiyorum.sarımsak tansiyonumu yerle bir ediyor düşük tansiyonum benim 10-7 9-6 gibi hep.soğan gastrit yüzünden düşün soğan kürü yapamıyorum.Allah'ım nimetlerini eksik etmesin onları tüketmek için sağlık afiyet versin inşaallah.
ya geçen sene tüp bebek yaptık olmadı ya o süreç beni çok yıprattı.negatif haberi geldiğinde o korktuğum iğneler bile aman ne olacak çocuk için yine olurum dedim bir hırs geldi tekrar yapmak için .2 ay aradan sonra yapabiliyosun tekrar çünkü ama maddiyat elimi kolumu bağladı maalesef.vardır herşeyde bir hayır.hep normal kendiğiliğinden hamile kalaıyım sağlıkla diye dua ediyorum.bazende tüp bebekle bile olacaksa sen bilirsin rabbim elbet bütün şartları sen oluşturursun bir kapı açarsın vakti geldiğinde deyip gönlümü ferahlatıyorum.napim tubamm tek sığınağımız Allah.O kullarını korur gözetir inşaallah bizimde dualarımızı kabul eder hayırlısıyla.
kızzzz pabuçlarında çok ciciymiş versene nişanda giyeyim cumartesi günü :)
Hade bakalim hayirlisiyla insallahhh...
amin inşaallahhhhAbla zaten hamur isi de bazi gastrit turlerinde agri yapiyo bende cok yapmiyo ama kilo aldiriyo tabi digerlerini azaltman iyi olmus...mide mahvediyo cunku ben ramazanda cok sknti cekerdim yiyip yattigmdan ama bu sene uymadan sahur yaptik sukur agrimadi...sogana gelince 2 gun once basladim sonra aksamlari unuttum gunde 1 kez iciyorum cunku dun tekrar basladim ama mide bulantim hat safhada napim dayanmaya calisiyorum sana gerek varmi pko yok diye biliyorum ama kiste iyiymis yardimci biseyle kullansan etkisi gidermi acaba?tup bebek icin Rabbim insallah yolunu acar ablacim...maddiyat maneviyat acisindan seni en yakin zamanda hazir kilsin insallah...
ayyyy tubammmm çok heyecan yaptım ya kız bennn :) bizim olsa naparız acaba üzülme korkma diyoz kızlara ama :)Hade bakalim hayirlisiyla insallahhh...
Aynen abla biz olacakmiyiz acaba cildiririz yaaa ne diyosun bagira bagira geliriz artik topigeayyyy tubammmm çok heyecan yaptım ya kız bennn :) bizim olsa naparız caba üzülme korkma diyoz kızlara ama :)
sanki ya bağıra bağıra geliriz inşallah sevinçten :)Aynen abla biz olacakmiyiz acaba cildiririz yaaa ne diyosun bagira bagira geliriz artik topige
Aynnneeenaynennnnn
Insalllaaahhh:)))sanki ya bağıra bağıra geliriz inşallah sevinçten :)
Valla hee diger kizlar yokk ilk biz ogrenmis olurz cikkksayyyy şöyle bi gelse çift çizgi çıktı diye ya ne mutlu olucam heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yoksa eğer yandık biz yer bizi yer ben demedim mi diye :) kaçacak delik ararız artık ikimizdeInsalllaaahhh:)))
Abla eger cikmazsa toz olalim siteden:)))))ben basima gelecegi biliyorum yidi beni gecen sefer!...yoksa eğer yandık biz yer bizi yer ben demedim mi diye :) kaçacak delik ararız artık ikimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?