- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.101
toz olmakta katılıyorum sana tozun kaçıp giremeyeceği yer yoktur :))))Abla eger cikmazsa toz olalim siteden:)))))ben basima gelecegi biliyorum yidi beni gecen sefer!...
bu arada ben kızları özledim he biliyomusunbebeem esoes1919 ftsch @pembebasliklikiz @ebrar09 tm26 umutbitmz @zeynepsibel @lolita555 @yaren92 aynı anda sohbette olmayı özledim
oturmuş ağlıyor olmasın çift çizgiyi görüpte olurmu olur yani :) ağlıyosada ondan sebep ağlasın :)
Burda olsakta ses etmeyelim bence:))toz olmakta katılıyorum sana tozun kaçıp giremeyeceği yer yoktur :))))
Ayyy insallah yaaa bende aglarim burdaoturmuş ağlıyor olmasın çift çizgiyi görüpte olurmu olur yani :) ağlıyosada ondan sebep ağlasın :)
olabilir dicem ama dayanamayız biz ikimizde :))))Burda olsakta ses etmeyelim bence:))
Hakikaten nerde kaldi yaaaolabilir dicem ama dayanamayız biz ikimizde :))))
Ne guzel herkes tatilde biz yine gidemicezftsch en son temizlik yapıp valiz hazırlıyodu o tatilde şimdi artıkın kimbilir bakalım ne zaman gelir hatırlayıp bizi
amann neden sitem ediyorumki canı sağolsunda inşaallah bebek haberiyle gelir :)
Hadi ben buradayım denk gelemiyoruz öbür tospikler nerde acep?bu arada ben kızları özledim he biliyomusunbebeem esoes1919 ftsch @pembebasliklikiz @ebrar09 tm26 umutbitmz @zeynepsibel @lolita555 @yaren92 aynı anda sohbette olmayı özledim
bizde gidemiyoruz henüz bende bunaldım balayından beri biyere gitmedik 3 sene olacak nerdeyse.zaten 1 senede 3 ameliyat oldum psikoloji falan derken bu vakit oldu.nasip artık gebe kalsak hayırlısıylada yemişim tatilini :)Ne guzel herkes tatilde biz yine gidemicezofff bunaldim eyice
yok yok var bunda bi haller hayırlısı inşaallahKiz cadiiiii!...
Aynen abla bi balayi oldu bi de teyzemin dugune gittik onda da bas basa degildik bu yaz gidicektik de yine olmadi ya esim caliscak beni de tek yollamiyo akrabalarin yaninabizde gidemiyoruz henüz bende bunaldım balayından beri biyere gitmedik 3 sene olacak nerdeyse.zaten 1 senede 3 ameliyat oldum psikoloji falan derken bu vakit oldu.nasip artık gebe kalsak hayırlısıylada yemişim tatilini :)
Negatif kızlar..
yaaaa şaka yapmıyosun dimiNegatif kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?