- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.121
Bi an o da gecti aklimdan ama dedim gercekten negatifse daha fazla uzmiiimyaaaa şaka yapmıyosun dimi
ayyy şimdi ne oldu durduk yere ya iştahın gitti hasta kırgınlık falan yok dimiZorla aciyorum sayfayi geri atiyor kizdim! Hosbuldum ablacim bende de istah gitti bu ara yemek sıkıntısi çekiyorum ya
üzüntüye gerek yok kaldığımız yerden devam hayatımıza sağlığımıza şükür ederek.gün geçmişti artık bakılması gerekiyodu baktık. gerisi rabbimizin bileceği ne zaman ol derse olacaktır elbet üzüntü yok yasaklıyorumBi an o da gecti aklimdan ama dedim gercekten negatifse daha fazla uzmiiim
kahvaltı ediyordur karnıda açtı onun
Orasi oyle ama hayal kirikligi bogazda dugumleniyo ya hissediyorum onu burdan..ben ilk aylar hep oyle oluyodum da artik alistim testi birakip gidiyorum basinda beklemiyorumüzüntüye gerek yok kaldığımız yerden devam hayatımıza sağlığımıza şükür ederek.gün geçmişti artık bakılması gerekiyodu baktık. gerisi rabbimizin bileceği ne zaman ol derse olacaktır elbet üzüntü yok yasaklıyorum
Oyle olsunda uzmesin tatli canini:)yirim onu beeeeeeenkahvaltı ediyordur karnıda açtı onun
önce doyursun karnını sonra ye onu yeee bitir :)Oyle olsunda uzmesin tatli canini:)yirim onu beeeeeeen
Evet canim bu ay olmasa onumuzdeki aylar bizim elbet alicaz o guzel haberiYazdıklarınıza bakıyodum bi sürü olmuş güldüm yaa deliler. Üzüldüm ama çok değil iyiyim merak etmeyin. Sağolun allah razı olsun canlarım vardır herşeyde bi hayr napalım bu da böyle oldu...
Evet canim bu ay olmasa onumuzdeki aylar bizim elbet alicaz o guzel haberi
Takma kafana duzenin degismistir olmazsan bi doktora git bence?Inşaallah canm benm inşaallah da benm bu uyuz şey niye gelmiyo o zaman onu anlamış değilim
hıh o uyuz şeyin 43 - 45 güne kadar yolu var ondan sonrasını bilemem doktora göndeririz seni burdan :) çünkü 43-45 günde 2.yumurtlama dönemine giriliyormuş.yani belkide hala bir umudumuz var inşaallah geç döllenme gibi kimbilir :)Inşaallah canm benm inşaallah da benm bu uyuz şey niye gelmiyo o zaman onu anlamış değilim
Takma kafana duzenin degismistir olmazsan bi doktora git bence?
Az kaldii :) backlarm titrio ya!! :)şinciiii @ftsch ve @esoes1919 tatildeler bildiğim kadarıyla. @tm26 her fırsatta arkadaş veya kocasıyla gezmelerdedir.umutbitmz heyecan ve stresle ayrıntılı usg randevusu bekliyordur. gerikalanlardan haberim yok :)
Yok sadece yorgunum is yapasim gelmiyor her öğlen kahvaltı yapıyoruz akşam için aklıma hicbirsey gelmiyor delirecemayyy şimdi ne oldu durduk yere ya iştahın gitti hasta kırgınlık falan yok dimi
hıh o uyuz şeyin 43 - 45 güne kadar yolu var ondan sonrasını bilemem doktora göndeririz seni burdan :) çünkü 43-45 günde 2.yumurtlama dönemine giriliyormuş.yani belkide hala bir umudumuz var inşaallah geç döllenme gibi kimbilir :)
Ablam yazmasmda hp burdaym :* yazilnlari mtlaka okuornbu arada ben kızları özledim he biliyomusunbebeem @esoes1919 @ftsch B Benbirlaydii @ebrar09 @tm26 umutbitmz @zeynepsibel @lolita555 @yaren92 aynı anda sohbette olmayı özledim
Canim valla bende özledim hep birlikte sohbet etmeyi :))bu arada ben kızları özledim he biliyomusunbebeem @esoes1919 @ftsch B Benbirlaydii @ebrar09 @tm26 umutbitmz @zeynepsibel @lolita555 @yaren92 aynı anda sohbette olmayı özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?