Gebe kalamayanlar buraya.....

Bi an o da gecti aklimdan ama dedim gercekten negatifse daha fazla uzmiiim
üzüntüye gerek yok kaldığımız yerden devam hayatımıza sağlığımıza şükür ederek.gün geçmişti artık bakılması gerekiyodu baktık. gerisi rabbimizin bileceği ne zaman ol derse olacaktır elbet üzüntü yok yasaklıyorum

Orasi oyle ama hayal kirikligi bogazda dugumleniyo ya hissediyorum onu burdan..ben ilk aylar hep oyle oluyodum da artik alistim testi birakip gidiyorum basinda beklemiyorum

Evet canim bu ay olmasa onumuzdeki aylar bizim elbet alicaz o guzel haberi

Inşaallah canm benm inşaallah da benm bu uyuz şey niye gelmiyo o zaman onu anlamış değilim
hıh o uyuz şeyin 43 - 45 güne kadar yolu var ondan sonrasını bilemem doktora göndeririz seni burdan :) çünkü 43-45 günde 2.yumurtlama dönemine giriliyormuş.yani belkide hala bir umudumuz var inşaallah geç döllenme gibi kimbilir :)

Inşaallah ablacım. Klomen beni mahvettin yaa bi daha kullanmak istemiyorum ama şimdi doktora gitsem yine aynı şeyi uygulucak istemiyorum. Hemde sancılarım çok şiddetli olmaya başladı o zamandan beri. Napcam ben böyle yaa off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…