Gebe kalamayanlar buraya.....

klomen benim bütün sağlığımı bozdu kist yaptı kistler ic kanama yaptı. aşılama tutmadı regl aşırı ağrılı oldu

Kızlar bir anne daha bebeğini katletmişti Tunceli'de kadın evde bebeği dogurup hemen boğarak öldürüp nehir atmış inanamıyorum yaaaa. Yazıklar olsun bu nasıl annelik

kuzum Rabbim nasip ederse bu haberi inşallah birbirimize vereceğiz.. ayrıca artık doktora da gitmen lazım eşinde geldi.. klomene gelince evet düzen bozuyor bende pko olmamasına rağmen mahvetti beni 11 senelik adet düzenimi değiştirdi. ama doktor düzenli değilse klomen kullan dedi hem yumu bilir hemde adet düzenli olur diye. klomen kullandığımda gününde geliyor ama klomenden sonra 42 günü bulmaya başladı..

seni yönetime şikayet edicem sabah sabah beynimle oyun oynuyor diye hatta ciftsariliyumurta abla sana tubam falan yazmış mesajlarda diyorum herhalde resimden dolayı karıştırdı tuba zannetti diyorum
Peyyy sikayetmissibel abla bi de siz dedi resmi davrandi ya nasil kotu oldum diyorum ya tanimadi yada tanidi bana boyle davraniyo sonra yaaa nasil oluyomus diyince aydim:)))

klomen benimde düzenimi bozmuştu beraberinde duphastonda kullandım 3 ay. hatta son ay hiç 28 gün olmasını beklemedi benim bünye 26.günde adet oldum kendi düzenine geri döndü yani :) şükür ki şimdi 1-2 aydır 26 günde bir falan oluyorum .yooo kullanmazsın doktor versede bana son nöbete gelen doktor dediki klomen bişey değil çok nadir insanda işe yarar sadece %10-15 yumurtayı irileştirir demişti.zaten klomen senin için yanlış tedavi yöntemi dedi.bi dahada doktora gitmedim hatta kist ne durumda bilmiyorum hala.aklımda bi kadın doğumcuya gitmem lazım.

Peyyy sikayetmissibel abla bi de siz dedi resmi davrandi ya nasil kotu oldum diyorum ya tanimadi yada tanidi bana boyle davraniyo sonra yaaa nasil oluyomus diyince aydim:)))

işte biz resmi bir sayfayız @mdk35 e cadı yazmışsın diyorum sabahtan beri nasıl bu kadar samimi oldu da iş cadıya geldi diyorum

hadi ya bebek küveti 20 lira diyor nasıl kalitelimi ürünleriniz alırsak ilerde kimlerin sattığında da öte yaptığını da bileyim
20 liraya satıyosa iyi kız yalnız sitesine baktım bizim küvetlere fiyat yazmamış.küvete koyulan bebe filesi ve süngerine fiyat yazmış.diğer küvetleride gördüm o ne anam ya 99 tl. 150 tl. küvetmi olur ya pessss kafayı yemiş millet alt tarafı bebeyi koyup 5-10 dk. yıkayacaksın ya suyunuda atacaksın gidecek o ne fiyattır öyle yaaaa.bebe büyüyüncede bi işe yaramıyo verecek yer arıyorsun yani.müsrif insanlarrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…