- 13 Temmuz 2015
- 1.843
- 1.390
- 48
- 35
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.141
ohh çok iyi yapmışsınız :) çivil bizim müşterimiz plastik bebek ürünlerini bizden alıyor :)
Ablaaaa beni tanimadinmi yahu?
Supruzleri severiiiimkız Allah seni ne etmeye emi. ben sayfaları geriden başladım okumaya mobilden, ya diyorum bu kim kiciftsariliyumurta ablayla çok samimi bi de resmi tubayla aynı diyorum
Yazdıklarınıza bakıyodum bi sürü olmuş güldüm yaa deliler. Üzüldüm ama çok değil iyiyim merak etmeyin. Sağolun allah razı olsun canlarım vardır herşeyde bi hayr napalım bu da böyle oldu...
Supruzleri severiiiimbenzer tepki @mdk35 te de oldu:)))
Peyyy sikayetmisseni yönetime şikayet edicem sabah sabah beynimle oyun oynuyor diyehatta ciftsariliyumurta abla sana tubam falan yazmış mesajlarda diyorum herhalde resimden dolayı karıştırdı tuba zannetti diyorum
evet yarım saat kalmış şuan itibari ile sakin ol ebeişin ve biz seninleyiz :)Az kaldii :) backlarm titrio ya!! :)
klomen benimde düzenimi bozmuştu beraberinde duphastonda kullandım 3 ay. hatta son ay hiç 28 gün olmasını beklemedi benim bünye 26.günde adet oldum kendi düzenine geri döndü yani :) şükür ki şimdi 1-2 aydır 26 günde bir falan oluyorum .yooo kullanmazsın doktor versede bana son nöbete gelen doktor dediki klomen bişey değil çok nadir insanda işe yarar sadece %10-15 yumurtayı irileştirir demişti.zaten klomen senin için yanlış tedavi yöntemi dedi.bi dahada doktora gitmedim hatta kist ne durumda bilmiyorum hala.aklımda bi kadın doğumcuya gitmem lazım.Inşaallah ablacım. Klomen beni mahvettin yaa bi daha kullanmak istemiyorum ama şimdi doktora gitsem yine aynı şeyi uygulucak istemiyorum. Hemde sancılarım çok şiddetli olmaya başladı o zamandan beri. Napcam ben böyle yaa off
melemen yap kız şöyleee çayla beraber bandıra bandıra yersin hep yemek mi düşüncen bu sefer o olsun :)Yok sadece yorgunum is yapasim gelmiyor her öğlen kahvaltı yapıyoruz akşam için aklıma hicbirsey gelmiyor delirecem
bak bak diyene bak hele kız sen kv. ye gidince bizi unutmazsın demi :)Canim valla bende özledim hep birlikte sohbet etmeyi :))
geçmiş olsun sanada demek kimseye yaramamışklomen benim bütün sağlığımı bozdu kist yaptı kistler ic kanama yaptı. aşılama tutmadı regl aşırı ağrılı oldu
Peyyy sikayetmissibel abla bi de siz dedi resmi davrandi ya nasil kotu oldum diyorum ya tanimadi yada tanidi bana boyle davraniyo sonra yaaa nasil oluyomus diyince aydim:)))
seni yönetime şikayet edicem sabah sabah beynimle oyun oynuyor diyehatta ciftsariliyumurta abla sana tubam falan yazmış mesajlarda diyorum herhalde resimden dolayı karıştırdı tuba zannetti diyorum
20 liraya satıyosa iyi kız yalnız sitesine baktım bizim küvetlere fiyat yazmamış.küvete koyulan bebe filesi ve süngerine fiyat yazmış.diğer küvetleride gördüm o ne anam ya 99 tl. 150 tl. küvetmi olur ya pessss kafayı yemiş millet alt tarafı bebeyi koyup 5-10 dk. yıkayacaksın ya suyunuda atacaksın gidecek o ne fiyattır öyle yaaaa.bebe büyüyüncede bi işe yaramıyo verecek yer arıyorsun yani.müsrif insanlarrr :)hadi yabebek küveti 20 lira diyor nasıl kalitelimi ürünleriniz alırsak ilerde kimlerin sattığında da öte yaptığını da bileyim
ne kız o hareketler ne oldu sinirlenmişsin gene.seyretme öyle haberleri ben hemen değiştiriyorum.estağfurullah de öyle görüp duyduğunda hemen Allah'a sığın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?