- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.161
Ahahaha kuzum yaaa yuzunu gormek isterdim:))))işte biz resmi bir sayfayız@mdk35 e cadı yazmışsın diyorum sabahtan beri nasıl bu kadar samimi oldu da iş cadıya geldi diyorum
iyi gene ben çabuk uyanmışım işe :)))
melemen yap kız şöyleee çayla beraber bandıra bandıra yersin hep yemek mi düşüncen bu sefer o olsun :)
Bende namazi kildim alisverise cikiciiiim abla biseylere bakiimbak bak bi yemeğe gittim geldim yine kaybolmuş hepsi :) 1 saattirde gözetliyorum bakalım kimler burda diye :))
Iyi araya girseydin ya cano hoooop noluyoruz burasi bizim mekan diyesana itiraf etmiş tadımadın mı diye bi de düşün ben sondan başlıyorum okumaya başa gelene kadar neler yaşadımpsikolojim alt üst oldu
20 liraya satıyosa iyi kız yalnız sitesine baktım bizim küvetlere fiyat yazmamış.küvete koyulan bebe filesi ve süngerine fiyat yazmış.diğer küvetleride gördüm o ne anam ya 99 tl. 150 tl. küvetmi olur ya pessss kafayı yemiş millet alt tarafı bebeyi koyup 5-10 dk. yıkayacaksın ya suyunuda atacaksın gidecek o ne fiyattır öyle yaaaa.bebe büyüyüncede bi işe yaramıyo verecek yer arıyorsun yani.müsrif insanlarrr :)
Ahahaha kuzum yaaa yuzunu gormek isterdim:))))
buna benze bi haldi sanırım, sayfa başına gelince de buna benzerdi
Iyi araya girseydin ya cano hoooop noluyoruz burasi bizim mekan diye
Kendine gel diye attim...
Aslinda sizi isletmek vardi da neyse gecti artikkız mobildeydim oradan sadece okuyabiliyorum giriş yapmadan, Allah'tan atlamamışım lafa daha da komik olurdum
Aslinda sizi isletmek vardi da neyse gecti artikbi dahakine
Hepiiicccciini degistirirdim bendee ama sibel ablam anlardi hemmenyok yok uzun sürmezdi ben pcye geçince ilk iş kimdir ne değildir diye profiline bakardım
Opmemmmiiiiiohhh misss
Hepiiicccciini degistirirdim bendee ama sibel ablam anlardi hemmen
Minibuste yazarim artik evden cikasim yok da bu sicakta yarin erken gidecem yoksa kalkmam koltuktan heeehadi çık sen dışarı takılıp kaldın bize bişi alamıcan sonra
ahahahah bende çok fenayım he :)Tam olarak onu yedik az önce
Aynen abla ya ablaaamm@zumrutankaooo ondan kaçar mı ajan gibi maşallahnelerimizi biliyor nelerimizi unutmuyor da
Minibuste yazarim artik evden cikasim yok da bu sicakta yarin erken gidecem yoksa kalkmam koltuktan heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?