Gebe kalamayanlar buraya.....

Işte aynı benmde öyle oldu önceden böyle değildi şimdi bak 40 gün oldu hayret bişey yaa ne kötü bi ilaç bu sinir oldum yaa cinler tepemde artk oofffff

Aynen abla ya ablaaamm@zumrutankaohhh o da misssmissss
bak gidemedi halaaaa :) kız git gelde bizimlede paylaş aldıklarını :) D vitamini almış olursun hem :) dün tv de doktor diyorki bir insan vücudunun %25 i kadar güneşten faydalanmalı dedim hocammmmm türbanlılar napsınnnnnn kollar kapalı yüzü peçeli gezenler bile var :)) ama adam arkasından yapıştırdı azda olsa yumurta süt peynirde d vitamini varmış öyle didi :)))

Kızlar yaaa sabah test yaptım ya çöpe attım kv geç gelir nasılsa alır atarım dedim. Ana bi baktım geldi demin tabi ben bi hışımla mutfağa gittim en azından başka bi poşete koyayım diye zırt oda geldi mutfağa her zaman önce tuvalete giren kadının bugün mutfağa geleceği tuttu allahım yaa bide baktı poşete yaaa offff vala çok sinirlendim yaaa hayır ne var da bakıyon hey yarabbim sen sabır ver. Bi halt ettim elimde patladı çok sinirliyiiimm

aynı haberi izlemişiz karatay hocamda D vitamini 100 olmalı diyor bana doktor siz kapalılarda olur camın arkasından güneşlenmemek lazım dedi gel ağzının ortasına çak bi tane saraçoğlu da kapalı olanlar camdan ellerini güneşe tutsunlar dedi

kuzum ya siz kv iyi hoşsunuz Allah bozmasında özel hayat kavramı biraz aşılmış

Ya benmde büyütüyo ama ona rağmen işe yaramadı ne tuhaf. Benm yumurtalar büyüdü hemde bir sürüydü doktor bile şaşırdı sonra tutmayınca da ayrı şaşırdı bende ayrı bi sinir oldum falan filan. Bakalım nasipte be zaman var bizim sıpalar :))

kuzum ya siz kv iyi hoşsunuz Allah bozmasında özel hayat kavramı biraz aşılmış

Ya diyorum ya yapışık ikizler gibiyiz sıkıldım artk yaa bide zaten her yerim şişmiş regl olamıyorum iyice doldum sinir katsayım tavan yaptı bide üstüne bu hareketler beni çileden çıkarıyo. Iyi hoş ama insan da işine bu kadar karışılsın istemiyo malesef. Bu haldeyken hiç kimseyi çekmiyorum bazen kendi annemi bile kırabiliyorum çünkü çok fazla aşırı agresif oluyorum elimde değil ama bu hareketi normalde de yapsa sinir olurum zaten !!!

ilk başta bizde böyleydik kv den ayrı bi yere gitmek yok, kıyafetime karışma, ondan ayrı bişi alsam bi tavır kendisi alınca laf etmiyordu alırdı ama eşimle çıkıp alırsak falan.. ama sonuçta bizde insanız belli yerden sonra eşiminde desteğiyle bu durum değişti.. gerçekten herşeyine de karışması abartı her ne kadar çok iyi de olsanız insanın özeli olsun özgür hareketleri olsun istiyor.. zaten sözünden çıkılmadığı sürece iyi olunabiliyor ben ne zaman kv sözünden çıkmaya başladım dilli gelin oldum.. bir evde yaşamanın maalesef kötü yanları

biraz daha serinliği beklesen. havalar çok sıcak ama rüzgar esiyor. benim de güneşte çıkınca başım ağrır
Yok kuzum orrdan doncen carsida isim var heeey anca ikindiden sonra donerim de kacta bilmem...bende hemen taktim gozlugu basimin agrisi baslamasin diye

Ciktim minibusteyim ama aklim evde kaldi paspasim asgi dusmus...iyicr de mandalladim hani...bende aldim demirkapidan iceri astim merdiven kenarina asansor yok yukari cikmadim ama apartmndakile alir diye de dusunuyom zaten bana giciklar...bisey degil ama banyo takimi bozulur...bacaklarim simdiden terledi mide bulantim felakeettt...demir eksikligi bi yana fazla yanmasam bari dugunde kizil kizil gezerim...

Yumurta peynir tamam da sut yok cikkksss...annem dugunden once bi denize gidelim diyo da olmaz ya mantari yeni atlattim tekrar olurum diye korkuyom

Fena demisken kaygana tatile gitmis bu haftasonu evde yalnızim biliyor insan nezaketen cagirir dimi evlendigimizden beri ne balayi ne birsey yaptik bi gecen sene bir gün kaldik o da denize giremedik 5 gün tatil vay be....
ama öylede yapılmaz ki ya.neden ince olamıyorlar bazı konularda akıl mı edemiyorlar anlamıyorumki

dikkat et gölge yerlerden yürü güneşte var rüzgarda ona göre

Yumurta peynir tamam da sut yok cikkksss...annem dugunden once bi denize gidelim diyo da olmaz ya mantari yeni atlattim tekrar olurum diye korkuyom
bende çekiniyorum denizlerden ya mikrop konusunda heryerde girilmez artık.denizi temiz olan çanakkale ve altınoluk çok severim suyunu serindirde güneşlendikten sonra serin su ohh mis gibi ege kıyıları güzel bu konuda

Ya bizimki öyle değil o kendine almaz bana alır iş yerinde bile ekmek arası bişey yaptırsalar kendi yemez bana getirir. Herşeyimi anlatabilirim ama bazende hata ettiğimi düşünürüm mesela. Hiçbir sorun yok iyi kelimesinin kat be kat üstünde iyiyiz ama beni çileden çıkaran bu samimiyetten ötürü durumların bazen başka yerlere kayması. Hattâ ben bu durumu eşimle paylaşsam ben sana dedm bu kadar içli dışlı olma senden yüz bulduğu için böyle davranıyo dedi ki haklı da. Yani ne var da bakıyon niye beni mahçup duruma düşürüyon. Eşimle beraber geçen gün bi bluz aldık bikaç gün sonra da giydim bunu ne zaman aldınız diyo. Hani kötü niyetinden değil ama ben sıkıldım artk gerçekten. Bi art niyet kötü niyet yok ama bu başka bi durum. Bazen üzerimi değiştiriyorum lap diye giriyo kapı kapalıyken çalıyo tabi ama açık görünce de seslenip yavaşça aralıyodu geçen mesela daldı bi anda sinir oldum. Hayır ne gerek var ki? Karşı komşuyla samimiyet kurduk gidip geliyoruz beni de kv de çok seviyolar yaşlı teyze var orda da benm kv den büyük onla oturuyolar ben evdeydim bi geldi diyoki bana karşıdaki teyzeyle konuştuk da kasık çekiyomuş sordu bebek yok mu diye sonra anaa kız bişeyi yoktur onun zayıf ya kasıkları düşüktür gelsin ben çekeyim demiş. Ama böyle mutlu mutlu anlatıyo bende kırıldım ne alaka yaa siz beni mi konuşuyonuz ne gerek var böyle bi muhabbete istemiyolar dicen geçecektin dedim (ki ben bikaç gün öncesinde o teyzenin kızı sordu istemiyoruz henüz dedim aman iyi yapıyon gez biraz daha erken dedi kadın da) dedim sen benm bütün kurduğum şeyi bozdun falan ben gidip de benm gelinim kısır demedim ki dedi iyide niye o zaman kadın gelsin çekeyim dedi demi ama yanlış mıyım? Yani sen istemiyolar dedikten sonra hâlâ nasıl gelsin diyo ki dedim. Yani hep böyle napcam bilmiyom şuan ayrı ev olayı rafta olmaz yani. Babam da diyo geçin oturun benm evde falan ama uzak yerde şimdi bide eşya olaylarına girmek gerekcek nası okur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…