Gebe kalamayanlar buraya.....

anlıyorum kuzum.. diyorum ya insan ne kadar iyi olsa da özgürlük istiyor birazda. eşinle baş başa olabilmek, evin içinde istediği gibi gezebilmek falan.. ayrıca başkalarına anlatması hoş bi davranış değil , ben kaç ay yumurta takibi gördüm o yüzden kv bile demedim..

Ya bazen anlam veremiyorum yaren gerçekten dozu kaçırıyo. Hani ne var onda biliyomusun herşeyden haberdar olsun herşeyi bilsin istiyo. Annemle konuşuyom mesela odamda oda duyuyo bitince salona geliyom telefonla mı konuşuyodun hıı diyorum kim annen mi diyo evet diyorum noldu bişey mi var ne diyodu diye soruyo yaw arkadaş ne diyosa diyo ben gerek görsem zaten söylerim demi? Bu geçen gün dedim ya kuzenim evlencek diye annemlerdeydik bi gün konuşuluyodu hani bikaç kötü huyunu söylüyodu halam falan buda laf arasında bi an dediki ay bana gücenmeyin ama bu düğün olmicakmış gibi geliyo yaw oha yaa ooohaaaa bu denir mi? Işte kendi kızı öteki gelini biraz manyak insanlar oldukları için birinden biraz samimiyet görse kendini kaybediyo. Şok oldum annem de bi an afalladı hattâ. Ya çok seviyorum çok değer veriyorum hakkını ödeyemem o yüzden acaba diyorum haksızlık mı ediyorum böyle düşünerek ama değil yani o başka bu başka ...

Haklısın ne diyeyim güzelim.bu saatten sonrada kırıcı olamazsın sen.biraz daha sabret bakalım zaman ne gösterecek ayrı ev konusunda.oyyy gerçi benim babamın evi olsa gel otur dese giderdim ay ay bi kendi evim yok napayım :)

Ne yazık ki bizimde yok İşte keşke olsa. Ya abla allah aşkına haksızlık mı ediyorum sen söyle artk çok yoruldum gerçekten. Bizim evde bide yaşlı biri yoktu dedemle babaannem vardı onlar da bizde kalmıyodu şimdi bakıyorum evde hastalıktan başka bişey yok sürekli ah uh öldüm bittim. Inan ki bende yaşlandım artk kendimi 40 yaşında gibi hissediyorum offf

dediğin gibi o başka bu başka canım.. yaşadığım için o kadar iyi anlıyorum ki seni.. merak konusu aynı bnm kv zaten.. sen kalbini kırmadan dışarılara tek çıkmaya falan başla..

dediğin gibi o başka bu başka canım.. yaşadığım için o kadar iyi anlıyorum ki seni.. merak konusu aynı bnm kv zaten.. sen kalbini kırmadan dışarılara tek çıkmaya falan başla..

Hımm evet olabilir ama ne bileyim ben sanki yapamam gibi de geliyo üzülür diye korkuyorum

Ayyyyhhh yoruldum yaaa...hic de bisey bulamadim benmi kararsizim yoksa gercekten bisey yokmu anlamadim ki?bari bi kac parca alqyim zaten sinir oldum alisveriste almadan ciktim salak sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…