- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.201
Ya bizimki öyle değil o kendine almaz bana alır iş yerinde bile ekmek arası bişey yaptırsalar kendi yemez bana getirir. Herşeyimi anlatabilirim ama bazende hata ettiğimi düşünürüm mesela. Hiçbir sorun yok iyi kelimesinin kat be kat üstünde iyiyiz ama beni çileden çıkaran bu samimiyetten ötürü durumların bazen başka yerlere kayması. Hattâ ben bu durumu eşimle paylaşsam ben sana dedm bu kadar içli dışlı olma senden yüz bulduğu için böyle davranıyo dedi ki haklı da. Yani ne var da bakıyon niye beni mahçup duruma düşürüyon. Eşimle beraber geçen gün bi bluz aldık bikaç gün sonra da giydim bunu ne zaman aldınız diyo. Hani kötü niyetinden değil ama ben sıkıldım artk gerçekten. Bi art niyet kötü niyet yok ama bu başka bi durum. Bazen üzerimi değiştiriyorum lap diye giriyo kapı kapalıyken çalıyo tabi ama açık görünce de seslenip yavaşça aralıyodu geçen mesela daldı bi anda sinir oldum. Hayır ne gerek var ki? Karşı komşuyla samimiyet kurduk gidip geliyoruz beni de kv de çok seviyolar yaşlı teyze var orda da benm kv den büyük onla oturuyolar ben evdeydim bi geldi diyoki bana karşıdaki teyzeyle konuştuk da kasık çekiyomuş sordu bebek yok mu diye sonra anaa kız bişeyi yoktur onun zayıf ya kasıkları düşüktür gelsin ben çekeyim demiş. Ama böyle mutlu mutlu anlatıyo bende kırıldım ne alaka yaa siz beni mi konuşuyonuz ne gerek var böyle bi muhabbete istemiyolar dicen geçecektin dedim (ki ben bikaç gün öncesinde o teyzenin kızı sordu istemiyoruz henüz dedim aman iyi yapıyon gez biraz daha erken dedi kadın da) dedim sen benm bütün kurduğum şeyi bozdun falan ben gidip de benm gelinim kısır demedim ki dedi iyide niye o zaman kadın gelsin çekeyim dedi demi ama yanlış mıyım? Yani sen istemiyolar dedikten sonra hâlâ nasıl gelsin diyo ki dedim. Yani hep böyle napcam bilmiyom şuan ayrı ev olayı rafta olmaz yani. Babam da diyo geçin oturun benm evde falan ama uzak yerde şimdi bide eşya olaylarına girmek gerekcek nası okur bilmiyorum
anlıyorum kuzum.. diyorum ya insan ne kadar iyi olsa da özgürlük istiyor birazda. eşinle baş başa olabilmek, evin içinde istediği gibi gezebilmek falan.. ayrıca başkalarına anlatması hoş bi davranış değil , ben kaç ay yumurta takibi gördüm o yüzden kv bile demedim..
Haklısın ne diyeyim güzelim.bu saatten sonrada kırıcı olamazsın sen.biraz daha sabret bakalım zaman ne gösterecek ayrı ev konusunda.oyyy gerçi benim babamın evi olsa gel otur dese giderdim ay ay bi kendi evim yok napayım :)Ya bizimki öyle değil o kendine almaz bana alır iş yerinde bile ekmek arası bişey yaptırsalar kendi yemez bana getirir. Herşeyimi anlatabilirim ama bazende hata ettiğimi düşünürüm mesela. Hiçbir sorun yok iyi kelimesinin kat be kat üstünde iyiyiz ama beni çileden çıkaran bu samimiyetten ötürü durumların bazen başka yerlere kayması. Hattâ ben bu durumu eşimle paylaşsam ben sana dedm bu kadar içli dışlı olma senden yüz bulduğu için böyle davranıyo dedi ki haklı da. Yani ne var da bakıyon niye beni mahçup duruma düşürüyon. Eşimle beraber geçen gün bi bluz aldık bikaç gün sonra da giydim bunu ne zaman aldınız diyo. Hani kötü niyetinden değil ama ben sıkıldım artk gerçekten. Bi art niyet kötü niyet yok ama bu başka bi durum. Bazen üzerimi değiştiriyorum lap diye giriyo kapı kapalıyken çalıyo tabi ama açık görünce de seslenip yavaşça aralıyodu geçen mesela daldı bi anda sinir oldum. Hayır ne gerek var ki? Karşı komşuyla samimiyet kurduk gidip geliyoruz beni de kv de çok seviyolar yaşlı teyze var orda da benm kv den büyük onla oturuyolar ben evdeydim bi geldi diyoki bana karşıdaki teyzeyle konuştuk da kasık çekiyomuş sordu bebek yok mu diye sonra anaa kız bişeyi yoktur onun zayıf ya kasıkları düşüktür gelsin ben çekeyim demiş. Ama böyle mutlu mutlu anlatıyo bende kırıldım ne alaka yaa siz beni mi konuşuyonuz ne gerek var böyle bi muhabbete istemiyolar dicen geçecektin dedim (ki ben bikaç gün öncesinde o teyzenin kızı sordu istemiyoruz henüz dedim aman iyi yapıyon gez biraz daha erken dedi kadın da) dedim sen benm bütün kurduğum şeyi bozdun falan ben gidip de benm gelinim kısır demedim ki dedi iyide niye o zaman kadın gelsin çekeyim dedi demi ama yanlış mıyım? Yani sen istemiyolar dedikten sonra hâlâ nasıl gelsin diyo ki dedim. Yani hep böyle napcam bilmiyom şuan ayrı ev olayı rafta olmaz yani. Babam da diyo geçin oturun benm evde falan ama uzak yerde şimdi bide eşya olaylarına girmek gerekcek nası okur bilmiyorum
Canim hic unuturmuyum yaa :)) orda asil daha cok zamanim olacakbak bak diyene bak hele kız sen kv. ye gidince bizi unutmazsın demi :)
Haklısın ne diyeyim güzelim.bu saatten sonrada kırıcı olamazsın sen.biraz daha sabret bakalım zaman ne gösterecek ayrı ev konusunda.oyyy gerçi benim babamın evi olsa gel otur dese giderdim ay ay bi kendi evim yok napayım :)
Ya bazen anlam veremiyorum yaren gerçekten dozu kaçırıyo. Hani ne var onda biliyomusun herşeyden haberdar olsun herşeyi bilsin istiyo. Annemle konuşuyom mesela odamda oda duyuyo bitince salona geliyom telefonla mı konuşuyodun hıı diyorum kim annen mi diyo evet diyorum noldu bişey mi var ne diyodu diye soruyo yaw arkadaş ne diyosa diyo ben gerek görsem zaten söylerim demi? Bu geçen gün dedim ya kuzenim evlencek diye annemlerdeydik bi gün konuşuluyodu hani bikaç kötü huyunu söylüyodu halam falan buda laf arasında bi an dediki ay bana gücenmeyin ama bu düğün olmicakmış gibi geliyoyaw oha yaa ooohaaaa bu denir mi? Işte kendi kızı öteki gelini biraz manyak insanlar oldukları için birinden biraz samimiyet görse kendini kaybediyo. Şok oldum annem de bi an afalladı hattâ. Ya çok seviyorum çok değer veriyorum hakkını ödeyemem o yüzden acaba diyorum haksızlık mı ediyorum böyle düşünerek ama değil yani o başka bu başka ...
dediğin gibi o başka bu başka canım.. yaşadığım için o kadar iyi anlıyorum ki seni.. merak konusu aynı bnm kv zaten.. sen kalbini kırmadan dışarılara tek çıkmaya falan başla..
şimdi mesajlarına baktım da sessiz harfleri kullanmakla alakalı bi yazışmalar olmuş oradan banlamışlar
Hımm evet olabilir ama ne bileyim ben sanki yapamam gibi de geliyo üzülür diye korkuyorum
Yaa bende önceki sayfada gördüm ama sizle konuşuyodum bakamadım ona. Kimbilir kaç gün gitti
kısa sürer inşallah. aslında pekde tartışma sayılmıyormuş yazdıkları baktımda abartılı bişi yok
canım kalbini kırmadan yap. arkadaşımla görüşeceğim falan de dışarıda buluşacağız gezeceğiz de.
Kız k.i.b ledi demek ki yoksa sanmıyorum banlanacağını zaten baksana hemn uyarı gelmiş!
Olabilir aslında en azından anneme giderim olmadı
bi yerden başlamak lazımgerçekten ben bunun zorluğunu yaşadım
Ayyyyhhh yoruldum yaaa...hic de bisey bulamadim benmi kararsizim yoksa gercekten bisey yokmu anlamadim ki?bari bi kac parca alqyim zaten sinir oldum alisveriste almadan ciktim salak sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?