- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.221
Agzini yaya yaya konusrken cakacaktim hep mi bana denk gelir bunlar yaaa!!Ayy sende bendensin bende dün pazarda bi teyzeye bağırdım
Sen nasıl atlattın peki?
Agzini yaya yaya konusrken cakacaktim hep mi bana denk gelir bunlar yaaa!!
Ya zaten esim köye gidecek bunlar da yol üzerinde yenge amca kizi falan gitmişler bende amca kizina mesaj attim evdeyseniz geleceğim diye ondan öğrendim hepberaber gidildigini 5 gün kalinacagini gel sende dedim onu sen değil kv düşünecekti yalvarsa da gelmem dedim hos yine gitmezdim burnumdan getirirdi gitsem ama bu ne düşüncesizlik yaama öylede yapılmaz ki ya.neden ince olamıyorlar bazı konularda akıl mı edemiyorlar anlamıyorumki
Ay oyle olsa atlatirim ben onu bu tam tersi parlak sallara baktim...bulamadim aradigimi gittim kasada duruyo daha abiye bi sal varmi parlak dedim...olanlarin hapsii ordaaaa dedi cak tokadionlardan çok varbazen bana da denk geliyor mağazaya giriyorum bakıyorum güzel bişi görürsem alacağım elbise pantolon etek tişört yelek yani ne olursa farketmez çünkü her zaman bişi beğenemiyorum görünce alacağım niyet o. kızın teki geliyo ne bakmıştınız diyor genel bakıyorum aradığım bişi yok beğendiğim bişi olursa alacağım diyorum ne gibi bişi diyor farketmez beğendiğim bişi olursa diyorum sonra peşimden ayrılmıyor sinir oluyorum
eşim destekledi.. kv özelikle giydiklerime çok karışırdı pantalon giydirmezdi bigün eşim evdeydi kv yine laf etti eşim sen ne karışıyorsun giysin dedi sonra karışmadı ona öyle çözdük.. sonra her yere beraber gitme, tek göndermeme olayı vardı hatta yeni evlendiğimde ablam yanıma gelmişti onunla beraber beni abimin yanına göndermemişti akşam eşim gelince eşimle göndermişti, sonra kendimi tuhaf hissetmeye başladım. düğün borçla olduğu için eşim babasına verirdi parayı bişi alacak olsam kvye derdim pazara çıkardık mesela ben beğenirdim bu olsun derdim fiyatı duyunca almazdı mal gibi kalırdım ortada(ki ben pahalı olan şey almam 15 liralık eşofmandı).. eşimin arkadaşlarına gidemezdik laf ederdi.. eşimle konuştum eşim saygısızlık yapma ama asla kendini ezdirme cevap mı vermen gerek ver istediğini de yap git gez dedi.. akşam dışarı çıktık kapı da anne biz dışarı çıkcaz dedi kv zaten giyinmişsiniz demenin ne anlamı var dedi ama sonra bişi diyemedi çıkmaya başladık. anneme gideceğimiz zaman ne laflar ettiler şimdi borçlar var falan diye ama gittik sonra ki gittiklerimizde de bişi diyemediler.. yani hep ilklerde laf etti sonra baktı bişi değişmiyor demedi.. eşimin arkadaşına oturmaya gittik kendinizi sağa sola çok atıyorsunuz falan dediler ama o konuda sadece ilkinde laf etmedi sonra ki gidişlerde de laf etti ama yine bişi değişmedi..yanımda oturan gelin eve arkadaş getiremez dedi ama şimdi gitti ve çağırıyorum zaten onlar varken kendim rahat edemiyordum bi de misafir olmazdı zaten.. hep mi kötüydük ya da hiç mi iyi olmadık olduk öyle kötü de değiliz sadece herşeye karışmayı çok sever, kendi istediği olsun, ondan izin alayım falan ister, gezmeme laf etmez ama onunla gezeyim ister. yani ben bunları yapmadığım için soğuduk çünkü belli yerden sonra robot gibi hissettim kendimi..
nurun_ala_nur ay öf bende dün böyle diyodum hep de bana bana mı denk gelir diye :)) kadın girmiş tezgahın dibine bizde çıkış tarafındayız acele ediyo düşcektim nerdeyse allah allaaah dedim be allah allah beklemek zorunda mıyım diyo bide bah bah bah hele bende bağırdım evet beklemek zorundasın çünkü ben çekilmezsem çıkamazsın diye :)) salağa bak 2 saniye durdu diye fenalık geçirdi heralde menapoz manyağı
Du bitmedi bide taksi kavgasi yaptimmm...kiz siranin sonuna gectim benden oncekilere yol verdim bindi gittiler...sonra ardindan taksi geldi cocuk diyo bin abla sira sende diye arkadan kari cingirdamazmi?ben ondan once geldim neye gire takip ediyosun dedi cocuga cocukta ben yillardit bu isi yapiyorum kim nerde goruyom abla dedi...o zaten tarabyaya gidicekmis bu trafiktr gidemem oraya beklesin dursun dedi manyak yaa
Kizlar benden kan gelmis
Gunum degil ovi gunlerim olabilir kist var bide dun aksam fitil almistim ondanmi acaba?ama ilkinde bisey gelmemisti anlamadim bende simdi yok gelmiyo da akinti seklinde olmusAa o ne demek yaaNeden ki günün ne zaman senin allah allah
Gunum degil ovi gunlerim olabilir kist var bide dun aksam fitil almistim ondanmi acaba?ama ilkinde bisey gelmemisti anlamadim bende simdi yok gelmiyo da akinti seklinde olmus
Olabilir canim evet normalde yumurtlama kanamasi olmazken ve dogum kontrol hapi kullaniyoken ilginc ama?Hımm o zaman yumurtlama olabilir canm
Olabilir canimob evet normalde yumurtlama kanamasi olmazken ve dogum kontrol hapi kullaniyoken ilginc ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?