Gebe kalamayanlar buraya.....

Alper :) his kaynanam laf etti ama umrumda değil. Siz ne düşünüyorsunuz bakim?
Hmm... Adiylaa buyusun insallah... Kaynanalara kalirsak.. Babalarnin isimlerini koydurcaklar.. Bizmii oyle diyodu babamin adini koycam dye.. Yokk dedim.. Koymam.. Benn mehmet eymen dusunuyorum kesin degil ama icime sinen bu hep

Hmm... Adiylaa buyusun insallah... Kaynanalara kalirsak.. Babalarnin isimlerini koydurcaklar.. Bizmii oyle diyodu babamin adini koycam dye.. Yokk dedim.. Koymam.. Benn mehmet eymen dusunuyorum kesin degil ama icime sinen bu hep
Kusura bakmasinlar da hic haklari yok karismaya ben yanimda yöremde olan birinin adi bile olsun istemiyorum güzel isimmis kuzum degistirme

Oooo maşallah sana canm benm çok sevindim başarılarının devamını dilerim

Kusura bakmasinlar da hic haklari yok karismaya ben yanimda yöremde olan birinin adi bile olsun istemiyorum güzel isimmis kuzum degistirme
aynen... hwerkeste olan isimler burnumun dibindekini koymayı swevmiyorum o nedir öyle alilerr veliler... bakalımm kuzumm inşallah.. bnim dedim kalır.. babamızda tam emin olursaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…