- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.241
batına daha olduğuna göre ovi gibi görünüyor.
bu arada ben kızları özledim he biliyomusunbebeem @esoes1919 @ftsch @pembebasliklikiz @ebrar09 @tm26 @umutbitmz @zeynepsibel lolita555 yaren92 aynı anda sohbette olmayı özledim
Hicbi belirti yoktu... Braz adet sancisi vardi karnimda olcam dye bekliyodum oyle. . testi yptn mii...Aaaa cidden mii benm de öyle şuan. Vala bi kımıldalanmalar var gelcek galiba yaacanm bide senin belirtilerin var mıydı?
Oyyyy... Saglikli gelsinler dunyayada.. Atacaklari golleri seviyim benn onlarin... Isim dusunmussunuzdur artik...Cim sahaya yetecek kadar oldular 5 tane bi kaleci eksik
Olabilir canim evet normalde yumurtlama kanamasi olmazken ve dogum kontrol hapi kullaniyoken ilginc ama?
Hicbi belirti yoktu... Braz adet sancisi vardi karnimda olcam dye bekliyodum oyle. . testi yptn mii...
Alper :) his kaynanam laf etti ama umrumda değil. Siz ne düşünüyorsunuz bakim?Oyyyy... Saglikli gelsinler dunyayada.. Atacaklari golleri seviyim benn onlarin... Isim dusunmussunuzdur artik...
Allahh alaa.... Gelen giden varmi... Yoksa bbli kan versen kuzumm yaYaptım canm sabah malesef negatif
Hmm... Adiylaa buyusun insallah... Kaynanalara kalirsak.. Babalarnin isimlerini koydurcaklar.. Bizmii oyle diyodu babamin adini koycam dye.. Yokk dedim.. Koymam.. Benn mehmet eymen dusunuyorum kesin degil ama icime sinen bu hepAlper :) his kaynanam laf etti ama umrumda değil. Siz ne düşünüyorsunuz bakim?
Allahh alaa.... Gelen giden varmi... Yoksa bbli kan versen kuzumm ya
Kirmizilarr gelmedigi surece olumsuz dusunmek yok.. Birde kan veririz. Inatcidir belki oda..Yok canm yaa bekliyorum hâlâ ama yok malesef
Kirmizilarr gelmedigi surece olumsuz dusunmek yok.. Birde kan veririz. Inatcidir belki oda..
Iyide bitanem.. Varsada ona gore davranirsin... Yoksada adetin niye gelmedi.. Ona bakarsin boyle ikilemde. Olmak cok daha bunaltici.. Yarin sagliga gdip bi kan ver.. BakkBilmiyorum tatlm yaa olsaydı çıkardı diyorum..
Kusura bakmasinlar da hic haklari yok karismaya ben yanimda yöremde olan birinin adi bile olsun istemiyorum güzel isimmis kuzum degistirmeHmm... Adiylaa buyusun insallah... Kaynanalara kalirsak.. Babalarnin isimlerini koydurcaklar.. Bizmii oyle diyodu babamin adini koycam dye.. Yokk dedim.. Koymam.. Benn mehmet eymen dusunuyorum kesin degil ama icime sinen bu hep
günaydın hayırlı Cumalar canlardoktor ve hastanelerle o kadar samimi olduk ki okuduğum bölüm hayatıma yakışır olsun dedim ve AÖF Tıbbi Dokumantasyon ve Sekreterlik bölümüne yerleşmişim hadi hayırlısı inşallah
aynen... hwerkeste olan isimler burnumun dibindekini koymayı swevmiyorum o nedir öyle alilerr veliler... bakalımm kuzumm inşallah.. bnim dedim kalır.. babamızda tam emin olursaaKusura bakmasinlar da hic haklari yok karismaya ben yanimda yöremde olan birinin adi bile olsun istemiyorum güzel isimmis kuzum degistirme
senn halaa sallanıyomusun.... sağlığa gidip bi kan ver artıkkk...Kınalı kuzularıııımmm günaydın hayırlı cumalar. Yaw sabah ateşimi ölçtüm 36.8 çıktı ben ne zaman kırmızıya boyancam yaaa çok sıkıldım artıııık offfffff
senn halaa sallanıyomusun.... sağlığa gidip bi kan ver artıkkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?