- 25 Ağustos 2013
- 2.283
- 1.925
- 448
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.261
sen dört gözlee adetim bekliyonn ne yahuKız sallamamak değil gelcek de inat ediyo namıssız
senn halaa sallanıyomusun.... sağlığa gidip bi kan ver artıkkk...
bakk sen şu planaa projeyee... yahu o zamann kadın dogumaa... gidersin... böyle paşa paşa beklemek çok sinir bozucu.. bak ben strese girdim aaaaHem öyle hemen vermiyolar sonucu. Bikaç gün sürüyo şimdi ben giderim kan aldırmaya sonuç gelene kadar olurum heyecanı da kalmaz o saatten sonra
sen dört gözlee adetim bekliyonn ne yahu.. vakit varken kanaa marrş marş.. . yoksada bilelim... varsadaa olmazki..
bakk sen şu planaa projeyee... yahu o zamann kadın dogumaa... gidersin... böyle paşa paşa beklemek çok sinir bozucu.. bak ben strese girdim aaaa
ailede genetik o zaman bu durum ve sen halaa kıçını büyüt öyle oturr.Ya dört gözle değil de olmadığını bildiğim için diyelim :)) gerçi annem bana hamileyken bende 15 gün boyunca 2 kez idrar testi yapmış çıkmamışım artk mide bulantısı baş dönmesi başlayınca anlamış kan vermiş öyle çıkmış meydana hey gidi ben yaa
neyden korkarsın kızz.. vallahi acayip stres sardı beni bu belirsizliktn.. en azından bilelimm yahu ona göre bekliyelim..Ay aman aman sen sakın stres yapma kız ben korkarım öyle şeylerdeeen
ailede genetik o zaman bu durum ve sen halaa kıçını büyüt öyle oturr... altı üstü bi kann de hayde.. verde neymiş öğrenelim.. dogurcamm şimdi heee..
neyden korkarsın kızz.. vallahi acayip stres sardı beni bu belirsizliktn.. en azından bilelimm yahu ona göre bekliyelim..
biliyorum canım o durumları..Ya kız deme öyle şeyler yaaaa :)) ama ablamın hemen çıktı olsa benmde çıkardı bence o yüzden üstüne düşmüyorum. Ya bide kv beraber gitmek zorunda kalıyorum e şimdi sonuç negatif olunca doktorun yanında kendimi çok kötü hissediyorum. Bi an sessizlik oluyo falan ağlamak da istemiyorum onların yanında. Tuhaf bi hâl oluyo anlayacağın o yüzden istemiyorum
boşverr şimdi beni.. bak bizz paşayla dua ediyoruz teyzemize...Ya stres falan yapma kız sancı girer bişey olur ondan korkarım diyom
biliyorum canım o durumları..kolay değil evet ama böyle belirsizlikte gerçekten sinir bozucu.. var mı yokmu bilmeden bekliyosun stress stress... ne diyim o zaman bekleyelim bakalım. . regli gelmesin inşallah da.. benim ikinci testimdede hiçbişi çıkmamıştı. bildiğin negatif... ve o gün gözlerim dolu dolu kan vermeye gitmiştim.. rabbime dua ettim sonuç çıkana kadar..
testini attın mı duruyomu gülüm.. belki farkedememişsindirr ikinciyi foto atmışmıydınn..Ama bitanem senin silik de çıkmış ilki bende hiçbişey çıkmadı. Yalnız testin belirleme çizgisi gibi yeri direkt meydana çıktı idrarı damlattıktan bikaç saniye sonra. Ona çok şaşırdım
boşverr şimdi beni.. bak bizz paşayla dua ediyoruz teyzemize...yazıştığımızdan beri kaç kere tekme attı. . sinyal veriyo teyzesine bakk..
testini attın mı duruyomu gülüm.. belki farkedememişsindirr ikinciyi foto atmışmıydınn..
vallahi kız...Ah kıyamam size ben yaa cidden mii ay canm benm yaa benm hamilelere inanılmaz bi sempatim vardır çocukkenden beri o kadar temiz o kadar güzel gelirler ki bana melek gibi. Sağ salim kucağına alırsın inşaallah..
merak ettim çöpten çekde bakayım..Yok güzelim duruyo galiba çöpte birikmeyince atmadık :)) foto atmadım
Ben karismam ama bilmemkimin oglu annesiyle babasinin adini koymus gelin ses etmemis. Sen totona takma bizi kiz olmadi de dur üzerine lafa bak. Bana senin adini koyalım deseler bile istemem ki.aynen... hwerkeste olan isimler burnumun dibindekini koymayı swevmiyorum o nedir öyle alilerr veliler... bakalımm kuzumm inşallah.. bnim dedim kalır.. babamızda tam emin olursaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?