- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.281
Atesin de yüksek cikmis bi tekrarla olmadı yahuNeredesiniz yaw huhuuu heyecan yaptım vala
Atesin de yüksek cikmis bi tekrarla olmadı yahu
aaa o ne bee siteden mi çıkardılar yoksaBu arada kızlar @umutbitmz e noldu ya banlanmış
kız nerde tartışmış hangi sayfada bnd bakim kimleymişkısa sürer inşallah. aslında pekde tartışma sayılmıyormuş yazdıkları baktımda abartılı bişi yok
aaa o ne bee siteden mi çıkardılar yoksa
hayırlı olsun cnmgünaydın hayırlı Cumalar canlardoktor ve hastanelerle o kadar samimi olduk ki okuduğum bölüm hayatıma yakışır olsun dedim ve AÖF Tıbbi Dokumantasyon ve Sekreterlik bölümüne yerleşmişim hadi hayırlısı inşallah
anaa kaçırmışız bak sz nerden gördünüz hangi siteymiş bu tühh canı sklmıştır bari faceden yazarızBi süre yok sadece dışarıdan girebilir ama yorum yapamaz malesef
anaa kaçırmışız bak sz nerden gördünüz hangi siteymiş bu tühh canı sklmıştır bari faceden yazarız
yaaaa atsana bi fotoo
baktım bn baktım baba kızının hamile olduğunu öğrenince bakın ne yaptı..orada olmuş arkadan da @zumrutanka ablamız savunmuşta kabul etmiyolarHangi site derken canm? Bu site işte bi konuya yorum yapmış orda uyarı almış sonra kapatmışlar hesabını öyle bi tartışma falan da yok ortada ama anlamadık bizde. Bende buraya yorum yapmıştı tesadüfen gördüm hesap geçici olarak pasiftir yazıyodu
aynen valla o nedir öyle kayınbabanın adının koy kaynananın adını koy amannn saçma işler vallahi.. bende koydurmam sevdikleri ismi koysunlar...Ben karismam ama bilmemkimin oglu annesiyle babasinin adini koymus gelin ses etmemis. Sen totona takma bizi kiz olmadi de dur üzerine lafa bak. Bana senin adini koyalım deseler bile istemem ki.
kızz sende benim gibi oluyosun... sancı bi giriyodu heh tamam oldum diyordum lavaboya gidiyordum bişi yok.. bakk daha rahat rahat duruyosunn...Ay artk hayal kırıklığı yaşamak istemediğim için gitmedim kan vermeyesana dün de yazdım ama görmedin sanırım, dün 36.7 bugün 36.8 çıktı 41. gün hâlâ gelen giden yok. Ama devamlı bi kasık ağrım da yok ki geliyo böyle sancı diyorum ki tamam oluyorum kesin sonra geçiyo anlamadım ki. Belirleme çizgisi bile olsa bu kadar belli olur mu ki yaa??
şimdi baktım bende.. gerçekten çok yersiz bi sebep.. ki banlanmasını gerektircek hiçbi durum yok.. ortada.. Türkçe diyorlarda kaç kişi düzgün kullanıyor..bende tepkimi yazdım o sayfaya yaaaaa
yani bnd onu vurgulamak istedim yıllardır bu böyle bir ortama girince bile ne diyolar yani mesajlaşırken sanki kim kısaltmadan konuşuyorki bunu herkes yapıyor zaten kız dün stersliydi doktordaydı üstüne buda olunca canı sıkılmıştırşimdi baktım bende.. gerçekten çok yersiz bi sebep.. ki banlanmasını gerektircek hiçbi durum yok.. ortada.. Türkçe diyorlarda kaç kişi düzgün kullanıyor..
bazı insanlara kelimeleri anlatmak çok zor gerçekten.. banlanması çok saçma..ayrıntılısı vardı gergindi.. naptı acaba..yani bnd onu vurgulamak istedim yıllardır bu böyle bir ortama girince bile ne diyolar yani mesajlaşırken sanki kim kısaltmadan konuşuyorki bunu herkes yapıyor zaten kız dün stersliydi doktordaydı üstüne buda olunca canı sıkılmıştır
bebeğimm...... ilk fotoda barizz benimki gibi hayalet... yaklaştırdım iyicee baktımm evett evet... hayalet var orda.. heycanlandımmm şimdii bak.... off bi kann vermiyosunn yaaa.. meraktan ölcemm burdaa...Canm ışığa tutunca inanılmaz belli normalde de var gibi ama fotoda pek belli olmuyo heralde belirleme çizgisi ama atayım yine de bak bakalım
Eki Görüntüle 1589233
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?