- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.301
bebeğimm...... ilk fotoda barizz benimki gibi hayalet... yaklaştırdım iyicee baktımm evett evet... hayalet var orda.. heycanlandımmm şimdii bak.... off bi kann vermiyosunn yaaa.. meraktan ölcemm burdaa...
Canim insallah vardir...Yok canm şaka yapıyosun gözüküyo mu o kadar? Buraya atınca hele hepten görüntü kalitesi düştü belli olmuyo ay allahım kendi kendime gelin güven oluyorum gibi duruyo he :) ama sende gördüm diyon yeminle pencereden bakınca inanılmaz gözüküyo ama işte heralde diyom belirleme çizgisi o anlamadım gitti. Canm yalnız orda bi leke var sen onu karıştırıyo olmayasın? Çizginin hemen dibinde sol tarafı leke olmuş orası değil yalnız
Gordum ama aylar once aynisi bana oldu hele ki ikinci cizgi daha da koyuydu...burda oyle umutlandim ki 1 saat sonra cikmisti...ertesi gun kan verdim negatif...insallah senin oyle degildir o ay her belirtim vardi gogus agrisi kasık agrisi ama sonuc oyle olmadi insallah senin oyle degildir...Sen göremedin mi bişey
ilkinde gördüm canım ince bi çizgi var orda.. emin olmak için tekrarlarsin yine.. benimkide öyledi o yüzden..Yok canm şaka yapıyosun gözüküyo mu o kadar? Buraya atınca hele hepten görüntü kalitesi düştü belli olmuyo ay allahım kendi kendime gelin güven oluyorum gibi duruyo he :) ama sende gördüm diyon yeminle pencereden bakınca inanılmaz gözüküyo ama işte heralde diyom belirleme çizgisi o anlamadım gitti. Canm yalnız orda bi leke var sen onu karıştırıyo olmayasın? Çizginin hemen dibinde sol tarafı leke olmuş orası değil yalnız
ilkinde gördüm canım ince bi çizgi var orda.. emin olmak için tekrarlarsin yine.. benimkide öyledi o yüzden..
Gordum ama aylar once aynisi bana oldu hele ki ikinci cizgi daha da koyuydu...burda oyle umutlandim ki 1 saat sonra cikmisti...ertesi gun kan verdim negatif...insallah senin oyle degildir o ay her belirtim vardi gogus agrisi kasık agrisi ama sonuc oyle olmadi insallah senin oyle degildir...
Bilmiyorum ki sonuc 0.2 cikmisti...insallah senin oyle olmamistir...eee kan vericekmisin?Canm belki senin de kimyasaldı o ay kimbilir. Ben ümitlenmiyorum zaten. Lavaboda bile baktım var yani bariz gözüküyo ama belirleme çizgisi falandır diyorum hep. Yok yaaa değildir yaaa kelimeleri çıkıyo hep ağzımdan konduramıyorum yani :)) nasipse vardır değilse regl olurum zaten
Bilmiyorum ki sonuc 0.2 cikmisti...insallah senin oyle olmamistir...eee kan vericekmisin?
Evet canim en iyisi oyle!...hem daha da emin olursun...hayirlisi olsun insallah...Bilmiyorum yaa yarın ilk idrarla tekrarlayayım diyorum yine böyle çıkarsa anca öyle veririm heralde :))
Oooo maşallah sana canm benm çok sevindim başarılarının devamını dilerim
kız nerde tartışmış hangi sayfada bnd bakim kimleymiş
yaren92 kuzum hayirli olsun...Rabbim muvaffakiyet nasip etsin insallah...
Canm ışığa tutunca inanılmaz belli normalde de var gibi ama fotoda pek belli olmuyo heralde belirleme çizgisi ama atayım yine de bak bakalım
Eki Görüntüle 1589233
bu beklemiş hali mi kuzum . çünkü hayalet çizgi görünüyor. gerçi eczane testleri beklese bile çizgi çıkmıyor(en azından denediklerimden biliyorum). benim değerim 15ken çizgi çıkmamıştı 1 2 saat sonra oda da gezerek hayalet çizgi görmüştüm. test sana oyun yapmıyorsa var çizgi .
Evet canim en iyisi oyle!...hem daha da emin olursun...hayirlisi olsun insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?