Gebe kalamayanlar buraya.....

bebeğimm...... ilk fotoda barizz benimki gibi hayalet... yaklaştırdım iyicee baktımm evett evet... hayalet var orda.. heycanlandımmm şimdii bak.... off bi kann vermiyosunn yaaa.. meraktan ölcemm burdaa...

Yok canm şaka yapıyosun gözüküyo mu o kadar? Buraya atınca hele hepten görüntü kalitesi düştü belli olmuyo ay allahım kendi kendime gelin güven oluyorum gibi duruyo he :) ama sende gördüm diyon yeminle pencereden bakınca inanılmaz gözüküyo ama işte heralde diyom belirleme çizgisi o anlamadım gitti. Canm yalnız orda bi leke var sen onu karıştırıyo olmayasın? Çizginin hemen dibinde sol tarafı leke olmuş orası değil yalnız

Canim insallah vardir...

Sen göremedin mi bişey
Gordum ama aylar once aynisi bana oldu hele ki ikinci cizgi daha da koyuydu...burda oyle umutlandim ki 1 saat sonra cikmisti...ertesi gun kan verdim negatif...insallah senin oyle degildir o ay her belirtim vardi gogus agrisi kasık agrisi ama sonuc oyle olmadi insallah senin oyle degildir...

ilkinde gördüm canım ince bi çizgi var orda.. emin olmak için tekrarlarsin yine.. benimkide öyledi o yüzden..

Canm belki senin de kimyasaldı o ay kimbilir. Ben ümitlenmiyorum zaten. Lavaboda bile baktım var yani bariz gözüküyo ama belirleme çizgisi falandır diyorum hep. Yok yaaa değildir yaaa kelimeleri çıkıyo hep ağzımdan konduramıyorum yani :)) nasipse vardır değilse regl olurum zaten

Bilmiyorum ki sonuc 0.2 cikmisti...insallah senin oyle olmamistir...eee kan vericekmisin?

Canm ışığa tutunca inanılmaz belli normalde de var gibi ama fotoda pek belli olmuyo heralde belirleme çizgisi ama atayım yine de bak bakalım

Eki Görüntüle 1589233

bu beklemiş hali mi kuzum . çünkü hayalet çizgi görünüyor. gerçi eczane testleri beklese bile çizgi çıkmıyor(en azından denediklerimden biliyorum). benim değerim 15ken çizgi çıkmamıştı 1 2 saat sonra oda da gezerek hayalet çizgi görmüştüm. test sana oyun yapmıyorsa var çizgi .

kızlar merhaba yardıma ihtiyacım var beş gün önce yumurtlama günümdü ovulasyonla takip ettim ve o gün den beri kahverengi lekelenme gelmeye başladı dün çok arttı doktora gittim yumurtlamadan dolayı olmuştur dedi femera diye bir ilaç verdi adet olunca 3. günü buna başla dedi bugünde kahverengi leke değilde adet kanaması gibi kan geldi şimdi 2 sorun var bana yerleşme kanaması falan olabilir dediler döllenme varsa bu kanama olur mu bide bu adet kanaması mı ara kanamamı şaşırdım kaldım adetime 8 gün var bu arada lütfen yardımcı olun bana

Evet canm bekleyiş hali aysima00 git baköpe dedi baktım böyleydi işte yani dün yaptığım test bu. Kafam karıştı yaa napsam bilemedim hâlâ gelen giden de yok sinirlerim bozuldu artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…