Gebe kalamayanlar buraya.....

Evet canm bekleyiş hali aysima00 git baköpe dedi baktım böyleydi işte yani dün yaptığım test bu. Kafam karıştı yaa napsam bilemedim hâlâ gelen giden de yok sinirlerim bozuldu artk

canım ben sonrasında üzülürsün diye pek umutlandırmak istemiyorum belki periyodik bi gecikmedir ama ateşin yüksek, gelen giden de yok.. dediğim gibi benim yaptığım eczane testlerinde sonrasında silik çizgi çıkmamıştı

yerleşme kanaması olabilir. ara kanama olayına gelince yanlış bilgi vermek istemem ama bildiğim kadarıyla adet bitiminden 15 gün geçtiyse adet kanaması sayılıyordu.. yerleşme kanaması yaşayanlar diye olan konularda daha çok benzer durumları bulabilirsin

haklısın canım benim evin içindeki olumlu olumsuz herşeyden ister istemez etkileniyor insan ve dediğin gibi kendini göçmüş kuvvetsiz hissediyor.onun için inşaallah maddi sıkıntılar yoluna girerde sanada ayrı eveçıkmak nasip olur

adetime şu an 8 gün var şu an kan tahlili de vermek istemiyorum negatif çıkar diyede cesaret edemem şimdi bu adet kanaması olsa benim ilaca başlamam lazım yoğun değil çok seyrek geliyor bugüne kadar hep kahverengi geldi bu gün pembemsi şaşırdım kaldım bir akıl verin

tam adamına sordun kız :) bu belirtiler bende olduğu zamanlarda maalesef gebelik olmadı 1-2 ay böyle olmuştum bende kahverengi lekelenmeler falan ateşimde yükseklerdeydi sonra adet oldum hatta ondan sonra ateş ölçmeyi bıraktım ben çok beklenti içine girmiştim.dilerim senin gebelik oluşuyordur canım benim :)

iyi demişsin burnundan getirecek olduktan sonra oturursun evinde ama ne var yani ne var ince olsanız iyi olsanız.olmazz kim yapacak sıkıntıyı

adet değildir yerleşme kanasımadır büyük ihtimal

tavsiyen ve tarifin için teşekkürler değer vermiş paylaşmışsın bizlerle inşaallah bizlerede şifa olur

iyide biz sana dün yaptırmadıkmı bugün niye yaptın sen bakayım :) bu sefer ben baskı kurmadım bak he :) benim düşüncem ne biliyormusun pazartesi günü geldi geldi gelmedi bari neden gelmedi diye normal bir muayeneye git bakalım.

iyide biz sana dün yaptırmadıkmı bugün niye yaptın sen bakayım :) bu sefer ben baskı kurmadım bak he :) benim düşüncem ne biliyormusun pazartesi günü geldi geldi gelmedi bari neden gelmedi diye normal bir muayeneye git bakalım.

Abla aysima00 konuşuyoduk da git bak bakalım çöpe dedi bende baktım ikinci çizgi vardı ondan tekrarladım ama çıkmadı Bu sefer

Eşimin düşüncesi çocuğu olmuyor demesinler diye milleti susturur diye
bunu diyebilmesi için rabbimin ol emrini vermiş olması lazım size nasip etmiş olması lazım.bizler bile bazı şeyleri yapmaya çalışıyoruz çoğumuz yapıyorda kimi bazısından şifa buluyor bulamadığımızda anlıyoruzki zamanı gelmemiş.ama dikkatli kullanıyoruz hırs yapmıyoruz sorup danışıyoruz birbirimize.hırs insanın gözünü kör eder.illaki tevekkül lazım.tabiki kullan ama 1 ay boyunca 1-2 otun kürünü yap.ha eşin keçiboynuzuydu havuş suyuydu içsin ama abartmamak lazım şimdi hata vermez birgün bişeyler vücutta hata vermeye başlar Allah korusun.dilerim sende hayırlısıyla gebe kalırsın muradına erersin

Bnde seni ozledim ablam nasilsin nasil oldun ?bu ara annemin evi tasicaz ondan giremiom pek
sağolasın daha iyiceyim dikkat etmem gerekiyor yediğime içtiğime 1 ay sonra geçmezse yine bakarız dedi inşaallah geçer dua ediyorum.kolay gelsin sanada bir de ben anamın evini taşıyabilsem yakınıma ne sevinicem anlatamam :) arada böyle ses ver bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…