- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.321
Evet canm bekleyiş haliaysima00 git baköpe dedi baktım böyleydi işte yani dün yaptığım test bu. Kafam karıştı yaa napsam bilemedim hâlâ gelen giden de yok sinirlerim bozuldu artk
kızlar merhaba yardıma ihtiyacım var beş gün önce yumurtlama günümdü ovulasyonla takip ettim ve o gün den beri kahverengi lekelenme gelmeye başladı dün çok arttı doktora gittim yumurtlamadan dolayı olmuştur dedi femera diye bir ilaç verdi adet olunca 3. günü buna başla dedi bugünde kahverengi leke değilde adet kanaması gibi kan geldi şimdi 2 sorun var bana yerleşme kanaması falan olabilir dediler döllenme varsa bu kanama olur mu bide bu adet kanaması mı ara kanamamı şaşırdım kaldım adetime 8 gün var bu arada lütfen yardımcı olun bana
haklısın canım benim evin içindeki olumlu olumsuz herşeyden ister istemez etkileniyor insan ve dediğin gibi kendini göçmüş kuvvetsiz hissediyor.onun için inşaallah maddi sıkıntılar yoluna girerde sanada ayrı eveçıkmak nasip olurNe yazık ki bizimde yok İşte keşke olsa. Ya abla allah aşkına haksızlık mı ediyorum sen söyle artk çok yoruldum gerçekten. Bizim evde bide yaşlı biri yoktu dedemle babaannem vardı onlar da bizde kalmıyodu şimdi bakıyorum evde hastalıktan başka bişey yok sürekli ah uh öldüm bittim. Inan ki bende yaşlandım artk kendimi 40 yaşında gibi hissediyorum offf
1 gün gitti sanırım bugün son :)Yaa bende önceki sayfada gördüm ama sizle konuşuyodum bakamadım ona. Kimbilir kaç gün gitti
o dediğin ne kız senin :)Kız k.i.b ledi demek ki yoksa sanmıyorum banlanacağını zaten baksana hemn uyarı gelmiş!
yerleşme kanaması olabilir. ara kanama olayına gelince yanlış bilgi vermek istemem ama bildiğim kadarıyla adet bitiminden 15 gün geçtiyse adet kanaması sayılıyordu.. yerleşme kanaması yaşayanlar diye olan konularda daha çok benzer durumları bulabilirsin
tam adamına sordun kız :) bu belirtiler bende olduğu zamanlarda maalesef gebelik olmadı 1-2 ay böyle olmuştum bende kahverengi lekelenmeler falan ateşimde yükseklerdeydi sonra adet oldum hatta ondan sonra ateş ölçmeyi bıraktım ben çok beklenti içine girmiştim.dilerim senin gebelik oluşuyordur canım benim :)Bebis bekleyen anneler bi sorum olacak size 2 temmuz hasta oldum gecen hafta ovulasyon zamanimdi birlikte olduk ve dun ve bugun kahvemsi akinti gibi geldi sizce bu sefer olmus olabilirmi meraktan catlicamciftsariliyumurta abla ozellikle senden cevap bekliyorum 2 gundur halzislik ates basmalari ve siddetli krap
iyi demişsin burnundan getirecek olduktan sonra oturursun evinde ama ne var yani ne var ince olsanız iyi olsanız.olmazz kim yapacak sıkıntıyıYa zaten esim köye gidecek bunlar da yol üzerinde yenge amca kizi falan gitmişler bende amca kizina mesaj attim evdeyseniz geleceğim diye ondan öğrendim hepberaber gidildigini 5 gün kalinacagini gel sende dedim onu sen değil kv düşünecekti yalvarsa da gelmem dedim hos yine gitmezdim burnumdan getirirdi gitsem ama bu ne düşüncesizlik ya
o dediğin ne kız senin :)
amin inşaallah cümlemizeArkadaşlar dünde bugünde pozitif ovulasyon testi duanızı eksk etmeyn ne olur sadece bi kaç sn.yenzi alır Allh razı olsn şmdidn Rbbm kendi katndan hayrlı bir evlt versn
adetime şu an 8 gün var şu an kan tahlili de vermek istemiyorum negatif çıkar diyede cesaret edemem şimdi bu adet kanaması olsa benim ilaca başlamam lazım yoğun değil çok seyrek geliyor bugüne kadar hep kahverengi geldi bu gün pembemsi şaşırdım kaldım bir akıl verin
Valla bana da koz verdiler simdi bende arkadasa gideceğim 2.5 aylik bebeği var severim doya doya oh :)iyi demişsin burnundan getirecek olduktan sonra oturursun evinde ama ne var yani ne var ince olsanız iyi olsanız.olmazz kim yapacak sıkıntıyı
inş öyle olduğunu umut ediyorum idrar testinde yada ovulasyon testinde öğrenilebilir mi acaba şu anadet değildir yerleşme kanasımadır büyük ihtimal
tavsiyen ve tarifin için teşekkürler değer vermiş paylaşmışsın bizlerle inşaallah bizlerede şifa olurGebe kalan ayanlar diyerek başlık atmissiniz.dikkatimi çekti.ben 3 sene sonra evlat sahibioldum.gebelik öncesi ,gebelik esnasinda ve bebeğimi kucağına aldıktan sonra kadınlar kulübünden çok faydalandım.oyuzden simdi kayıt olup kendi süreçlerimi paylaşıp faydalanilmSini istiyorum.ben doktordan ve testlerden aşırı stres olduğum için biturlu tedaviye giremedim.rahim filminden korkuyordum.bitkisel kürelere de istikrarlı devam edemedim.benim mucizem buhar banyo şundan geldi.kaynamış su içerisine atılmış ve demlenmesi s birkaç ot sebze vs( tarifini yazicam) o suyun buharı üzerine tam vajina ağzı denk gelecek sekilde oturdum ve ortundum.sadece basım acikta.2 saat boyunca kalkmadim.ter boşaldı.müthiş yumusuyo karin.karnimi sıkıca bi kuşakla bağladı m.o şekilde ilişkiye girdim.ama bacaklar yukarı pozisyonunda.ilişkiden sonra düşümü alıp belime yaka ( sıcak tutan bant eczanelerde var) yapistrdim.o bant çıkanakadar agir kaldirmadim.bant kkendiliğinden soyuldu.Ve Rabbim nasibetti emanetini.başka t
arihim yok ogunden geldi mucizem.inşallah faydası olur sizlere de.buhar banyosuna ikna olmanın sebebi de yan etkisi,açısı,ağrısı yok.gebeliğe fayda vermese başka şeye verir dedim.ayrıca buharbanyosunu basur,rHimiltihabi,idrar enfeksiyonu olanlar da yaparsa şifa bulurlar inşallah.Rabbim herkese yasatsin evlat sevgisini.bu tarifi herkesin duyup yapmasını tavsiye ederim.
iyide biz sana dün yaptırmadıkmı bugün niye yaptın sen bakayım :) bu sefer ben baskı kurmadım bak he :) benim düşüncem ne biliyormusun pazartesi günü geldi geldi gelmedi bari neden gelmedi diye normal bir muayeneye git bakalım.
bunu diyebilmesi için rabbimin ol emrini vermiş olması lazım size nasip etmiş olması lazım.bizler bile bazı şeyleri yapmaya çalışıyoruz çoğumuz yapıyorda kimi bazısından şifa buluyor bulamadığımızda anlıyoruzki zamanı gelmemiş.ama dikkatli kullanıyoruz hırs yapmıyoruz sorup danışıyoruz birbirimize.hırs insanın gözünü kör eder.illaki tevekkül lazım.tabiki kullan ama 1 ay boyunca 1-2 otun kürünü yap.ha eşin keçiboynuzuydu havuş suyuydu içsin ama abartmamak lazım şimdi hata vermez birgün bişeyler vücutta hata vermeye başlar Allah korusun.dilerim sende hayırlısıyla gebe kalırsın muradına erersinEşimin düşüncesi çocuğu olmuyor demesinler diye milleti susturur diye
sağolasın daha iyiceyim dikkat etmem gerekiyor yediğime içtiğime 1 ay sonra geçmezse yine bakarız dedi inşaallah geçer dua ediyorum.kolay gelsin sanada bir de ben anamın evini taşıyabilsem yakınıma ne sevinicem anlatamam :) arada böyle ses ver bize :)Bnde seni ozledim ablam nasilsin nasil oldun ?bu ara annemin evi tasicaz ondan giremiom pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?