- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.361
anlatamadım ki..sözleşmenin ilk maddesiymiş..
ayyyy senin face varda bizim haberimiz mi yok aşk olsun heeee bak çok kızdım heeee :) ekleyeyim seni mesaja yazarsan sevinirimsevindim.. temiz çıkmasına... boş yere stres yaptı oda kendine mevlam sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eylesin... bende kimse yok facede o yüzden konuşamadım ben canım..
bebeğim... test yapmaa artıkk nede olsa anneden gelen bi gen var... en iyi yolu kan vermen.. emin oluruz varlıgınada yokluunada.. bakk stres oluyosun..
amin inşaallah canım benim hepimiz için olsun bu mübarek günde :)Gunaydin kizlar insallah hepmizi icin guzel bir gun olsun
hayır yarın tekrarlamaaa her tekrar insanı stres yapmıyo sansanda yapıyor beni öyle yaptı teste bakarken baş dönmelerim olmaya başlamıştı.zaten o gün bugündür takmamaya çalışıyorum 4-5 ay oldu :) bekle sakin ol rica ediyorum :)Bilmiyorum yaa yarın ilk idrarla tekrarlayayım diyorum yine böyle çıkarsa anca öyle veririm heralde :))
uzamaz inşaallah sen kazanmışsın üstesinden gelirsin gelirsinde bizi biraz sallarsın ders çalışıcam diye ona yanıyorum :)))))saol kuzum amin inşallah .. belki iş olarak geri döner bana lise gibi uzamadan biter inşallah
hayır yarın tekrarlamaaa her tekrar insanı stres yapmıyo sansanda yapıyor beni öyle yaptı teste bakarken baş dönmelerim olmaya başlamıştı.zaten o gün bugündür takmamaya çalışıyorum 4-5 ay oldu :) bekle sakin ol rica ediyorum :)
o zaman şöyle yap eğer bugün sökülmezsen yarını bekle.yarında sökülmezsen belkide yerleşme kanamasıdır.ama söküldüğün günü 1. gün sayıp ilacını ona göre al bence.hayırlısı olsun inşallah canımadetime şu an 8 gün var şu an kan tahlili de vermek istemiyorum negatif çıkar diyede cesaret edemem şimdi bu adet kanaması olsa benim ilaca başlamam lazım yoğun değil çok seyrek geliyor bugüne kadar hep kahverengi geldi bu gün pembemsi şaşırdım kaldım bir akıl verin
Vala çıkmadı kuzum tekrar yaptımgerçi dünkünü ilk idrarla yapmıştım bu öyle değildi kahvaltı da etmiştim neyse bakalım bekleyelim biraz daha. Kız bak aynı seninki gibi oldu ikincide çıkmadı
k.i.b :)Hangisi abla :))
Valla bana da koz verdiler simdi bende arkadasa gideceğim 2.5 aylik bebeği var severim doya doya oh :)
ben diyeceğimi dedim zaten.ben pazartesi gününü tamamen beklemeni olmazsan doktora gitmeni öneriyorum :)Bi test daha aldım geldim çıkmadı kızlaaaar
@aysima00 @bebeem @nurun_ala_nuryaren92 ciftsariliyumurta
uzamaz inşaallah sen kazanmışsın üstesinden gelirsin gelirsinde bizi biraz sallarsın ders çalışıcam diye ona yanıyorum :)))))
idrar testin için sanki bikaç gün erken gibi geldi bana.yani erken gebelik testleri varmış ben hiç kullanmadım ama sen bilirsin.bence stres yapmadan bekle bakalım 1-2 günü sökülmezsen öyle yaparsın idrar testini olmadı kan verirsin kanda daha net çıkıyor sonuçtainş öyle olduğunu umut ediyorum idrar testinde yada ovulasyon testinde öğrenilebilir mi acaba şu an
inşaallah kariyerde yap çocuk ta yap :)iş imkanı olarak istediğim bölümdü ilk tercihe yazmıştım bakalım inşallah bitiririm de eşiminde dediği gibi okuduğum işi yaparım
canımcım hem ilk idrarın değil hemde daha dün yaptın pek bi değişiklik olmaz testte . ateş kontrolü yap olmazsa 1 2 güne yine tekrarlarsın testi
hee biliyom ben bi baştan okuyom bide merak ediyom diye sondan okuyup cevaplıyom çorba oldu :))))Abla onu bu demin ki testi yapmadan önce yazmıştım :))
k.i.b :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?