Gebe kalamayanlar buraya.....

sevindim.. temiz çıkmasına... boş yere stres yaptı oda kendine mevlam sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eylesin... bende kimse yok facede o yüzden konuşamadım ben canım..
ayyyy senin face varda bizim haberimiz mi yok aşk olsun heeee bak çok kızdım heeee :) ekleyeyim seni mesaja yazarsan sevinirim

bebeğim... test yapmaa artıkk nede olsa anneden gelen bi gen var... en iyi yolu kan vermen.. emin oluruz varlıgınada yokluunada.. bakk stres oluyosun..

Vala çıkmadı kuzum tekrar yaptım gerçi dünkünü ilk idrarla yapmıştım bu öyle değildi kahvaltı da etmiştim neyse bakalım bekleyelim biraz daha. Kız bak aynı seninki gibi oldu ikincide çıkmadı

Bilmiyorum yaa yarın ilk idrarla tekrarlayayım diyorum yine böyle çıkarsa anca öyle veririm heralde :))
hayır yarın tekrarlamaaa her tekrar insanı stres yapmıyo sansanda yapıyor beni öyle yaptı teste bakarken baş dönmelerim olmaya başlamıştı.zaten o gün bugündür takmamaya çalışıyorum 4-5 ay oldu :) bekle sakin ol rica ediyorum :)

Abla onu bu demin ki testi yapmadan önce yazmıştım :))

o zaman şöyle yap eğer bugün sökülmezsen yarını bekle.yarında sökülmezsen belkide yerleşme kanamasıdır.ama söküldüğün günü 1. gün sayıp ilacını ona göre al bence.hayırlısı olsun inşallah canım

canımcım hem ilk idrarın değil hemde daha dün yaptın pek bi değişiklik olmaz testte . ateş kontrolü yap olmazsa 1 2 güne yine tekrarlarsın testi

uzamaz inşaallah sen kazanmışsın üstesinden gelirsin gelirsinde bizi biraz sallarsın ders çalışıcam diye ona yanıyorum :)))))

yok ablaya ya ne sallaması ben sallamayı sınavda yapıyorum liseyi çalışmadan bitirdim açıktan bi de nazar değmesin sınav bilgim iyi bu sınava gireceğim gün yazmıştım zeynepsibel e girmiştik galiba nasıl bi baş ağrısıydı ne olsa kazanamam diye gitmiyordum hatta son 40 dakika da çıktım sınavdan gözlerim ağrıyor diye ama çok şükür kazanmışım

inş öyle olduğunu umut ediyorum idrar testinde yada ovulasyon testinde öğrenilebilir mi acaba şu an
idrar testin için sanki bikaç gün erken gibi geldi bana.yani erken gebelik testleri varmış ben hiç kullanmadım ama sen bilirsin.bence stres yapmadan bekle bakalım 1-2 günü sökülmezsen öyle yaparsın idrar testini olmadı kan verirsin kanda daha net çıkıyor sonuçta

canımcım hem ilk idrarın değil hemde daha dün yaptın pek bi değişiklik olmaz testte . ateş kontrolü yap olmazsa 1 2 güne yine tekrarlarsın testi

Ayy ilk kez böyle oldu çok şaşırdım görünce ondan heves ettim yaa napayım eşim de belli etmiyo ama çok şaşırdı telaş yapıyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…