- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.341
Allahhhh bugün aldığım 4. 5. mi güzel haber ya herkes ne güzel yerlere yerleşmiş.hayırlı uğurlu olsun canım benimmm :) bu arada seninde cuman mübarek olsun tatlım :)günaydın hayırlı Cumalar canlardoktor ve hastanelerle o kadar samimi olduk ki okuduğum bölüm hayatıma yakışır olsun dedim ve AÖF Tıbbi Dokumantasyon ve Sekreterlik bölümüne yerleşmişim hadi hayırlısı inşallah
bekleyelim az daha yahu ateşinde yüksek dur bakalım bi nedir bu hallerKınalı kuzularıııımmm günaydın hayırlı cumalar. Yaw sabah ateşimi ölçtüm 36.8 çıktı ben ne zaman kırmızıya boyancam yaaa çok sıkıldım artıııık offfffff
yahu nasıl hemen vermiyorlar hemd eizmir gibi yerde ben poliklinikte yaptırdığım için mi 1 saatte alıyodum sonucu acabaHem öyle hemen vermiyolar sonucu. Bikaç gün sürüyo şimdi ben giderim kan aldırmaya sonuç gelene kadar olurum heyecanı da kalmaz o saatten sonra
ahahahah çok stres olmuş bizim kız :)))ailede genetik o zaman bu durum ve sen halaa kıçını büyüt öyle oturr... altı üstü bi kann de hayde.. verde neymiş öğrenelim.. dogurcamm şimdi heee..
hayırlı cumalar zeynommmmhayırlı cumalar kızlar...
anlatamadım ki..sözleşmenin ilk maddesiymiş..şimdi baktım bende.. gerçekten çok yersiz bi sebep.. ki banlanmasını gerektircek hiçbi durum yok.. ortada.. Türkçe diyorlarda kaç kişi düzgün kullanıyor..
büyük bi heycan içinde bekliyorum bak..Tekrarlicam bakalım hayırlısı olsun artk Sağol tatlım allah razı olsun :))
ben halaa.. kan ver diyee ısrar ediyorum burda.... beklemek sinirlerinide bozar strese sokar... yapardaa yapar yani... dört gözlee haberr istiyorum..Evet canm bekleyiş haliaysima00 git baköpe dedi baktım böyleydi işte yani dün yaptığım test bu. Kafam karıştı yaa napsam bilemedim hâlâ gelen giden de yok sinirlerim bozuldu artk
vallahi girdim stresee ablacımm yaa... belirsizlik insanı yoran en kötü şey...ahahahah çok stres olmuş bizim kız :)))
anlamak istemiyorlardır ablacımm yoksa anlayan çok açık bi dille beyan etmişin sonuçta.. anlıyo..anlatamadım ki..sözleşmenin ilk maddesiymiş..
bebeğim... test yapmaa artıkk nede olsa anneden gelen bi gen var... en iyi yolu kan vermen.. emin oluruz varlıgınada yokluunada.. bakk stres oluyosun..
bazı insanlara kelimeleri anlatmak çok zor gerçekten.. banlanması çok saçma..ayrıntılısı vardı gergindi.. naptı acaba..
inş öyle olduğunu umut ediyorum idrar testinde yada ovulasyon testinde öğrenilebilir mi acaba şu an
sanada hayırlı cumalar canımmmHayirli sabahlar hayirli cumalar kizlar
sevindim.. temiz çıkmasına... boş yere stres yaptı oda kendine mevlam sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eylesin... bende kimse yok facede o yüzden konuşamadım ben canım..*Girdm bugn 30-40dakika faln kaldm
Esmle gttik cook cook sukr bebegm saglkli ablam
Heryri incelndi beyninden tut kalbne parmk sayisna kdd
Renklidede gordm esime cok benzettm smile ifade simgesi
Ama ya renkli gorntu ckmislrsi onu vermyi untmslr ona mralm bozldu brz
Sze fln gndrcektm cekpte
dün bizim kızla yazıştıklarımız :) haber aldınızmı bilmem ama ben koplayayayım deidm :)
- Maşallah kuzuma ya olsun onlarda yokmu kayıtlar ciktilar sonra alirsin
Çok sevindim ya gözümüz Aydin canim benim
Saol ablam bilgisayr bozkms ordan bska bi bilgisayra attilr fln ole cikardilr raporlari sanirm o yuzdn karsti ztn 2tane cktilr biri o kdr nettiki sanki dogmsta ole cekmslr gbi dieri hc belli olmuodu onu vermsler
- Paralımiydi
- Sadece bebege deil banada baktilr rahime aclma vrmi ykmu die rahim uznlugnda iyi dedi erkn dogm riskn fln yk dedi rahmdeki damar akimina ble baktlr
- Evet abla 200lira
- Himm o zaman versinler ya ciktini
- Ama stres o bicmdi bnde
- Varmidr ki ya hftaya fln gtsm verirlrmki
Sildilrse ddiydm
- nasil silerler
Ha bugün Allah korusun birşey oldu nazil ispat eder kendini
Sanmıyorum ya hemen silmezler
- Hftya kontrlm var o zaman bi ugrayaym ya. Vardr kaytlarnda sanirm. Ay bde bizm tosun aksi ckti smile ifade simgesi sol elini acti sag eli yumruk yapms acmio smile ifade simgesi doktrnda bakmasi gerk olcum icn yok acmio doktrda aksi oglan bu sinrli olck dio guluo smile ifade simgesi ugrasti dktr acmadi sunu brz huylandiram dedi ultrason aletnin karnma degn aleti salladi salladi yok harektlenio acmio doktrda sen gt bi cikolata ye brzda yuru 3te tkrar gl ddi gttm 3te acms elini smile ifade simgesi
nurun_ala_nur A amorevole yaren92 @pembebasliklikiz ftsch @lolita55 bebeem zeynepsibel tm26
Allahhhh bugün aldığım 4. 5. mi güzel haber ya herkes ne güzel yerlere yerleşmiş.hayırlı uğurlu olsun canım benimmm :) bu arada seninde cuman mübarek olsun tatlım :)
evet ben hatırlıyorum o zamanıGordum ama aylar once aynisi bana oldu hele ki ikinci cizgi daha da koyuydu...burda oyle umutlandim ki 1 saat sonra cikmisti...ertesi gun kan verdim negatif...insallah senin oyle degildir o ay her belirtim vardi gogus agrisi kasık agrisi ama sonuc oyle olmadi insallah senin oyle degildir...
*Girdm bugn 30-40dakika faln kaldm
Esmle gttik cook cook sukr bebegm saglkli ablam
Heryri incelndi beyninden tut kalbne parmk sayisna kdd
Renklidede gordm esime cok benzettm smile ifade simgesi
Ama ya renkli gorntu ckmislrsi onu vermyi untmslr ona mralm bozldu brz
Sze fln gndrcektm cekpte
dün bizim kızla yazıştıklarımız :) haber aldınızmı bilmem ama ben koplayayayım deidm :)
- Maşallah kuzuma ya olsun onlarda yokmu kayıtlar ciktilar sonra alirsin
Çok sevindim ya gözümüz Aydin canim benim
Saol ablam bilgisayr bozkms ordan bska bi bilgisayra attilr fln ole cikardilr raporlari sanirm o yuzdn karsti ztn 2tane cktilr biri o kdr nettiki sanki dogmsta ole cekmslr gbi dieri hc belli olmuodu onu vermsler
- Paralımiydi
- Sadece bebege deil banada baktilr rahime aclma vrmi ykmu die rahim uznlugnda iyi dedi erkn dogm riskn fln yk dedi rahmdeki damar akimina ble baktlr
- Evet abla 200lira
- Himm o zaman versinler ya ciktini
- Ama stres o bicmdi bnde
- Varmidr ki ya hftaya fln gtsm verirlrmki
Sildilrse ddiydm
- nasil silerler
Ha bugün Allah korusun birşey oldu nazil ispat eder kendini
Sanmıyorum ya hemen silmezler
- Hftya kontrlm var o zaman bi ugrayaym ya. Vardr kaytlarnda sanirm. Ay bde bizm tosun aksi ckti smile ifade simgesi sol elini acti sag eli yumruk yapms acmio smile ifade simgesi doktrnda bakmasi gerk olcum icn yok acmio doktrda aksi oglan bu sinrli olck dio guluo smile ifade simgesi ugrasti dktr acmadi sunu brz huylandiram dedi ultrason aletnin karnma degn aleti salladi salladi yok harektlenio acmio doktrda sen gt bi cikolata ye brzda yuru 3te tkrar gl ddi gttm 3te acms elini smile ifade simgesi
nurun_ala_nur A amorevole yaren92 @pembebasliklikiz ftsch @lolita55 bebeem zeynepsibel tm26
yahu nasıl hemen vermiyorlar hemd eizmir gibi yerde ben poliklinikte yaptırdığım için mi 1 saatte alıyodum sonucu acaba
bekleyelim az daha yahu ateşinde yüksek dur bakalım bi nedir bu haller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?