Gebe kalamayanlar buraya.....

Allahhhh bugün aldığım 4. 5. mi güzel haber ya herkes ne güzel yerlere yerleşmiş.hayırlı uğurlu olsun canım benimmm :) bu arada seninde cuman mübarek olsun tatlım :)

Evet canm bekleyiş hali aysima00 git baköpe dedi baktım böyleydi işte yani dün yaptığım test bu. Kafam karıştı yaa napsam bilemedim hâlâ gelen giden de yok sinirlerim bozuldu artk
ben halaa.. kan ver diyee ısrar ediyorum burda.... beklemek sinirlerinide bozar strese sokar... yapardaa yapar yani... dört gözlee haberr istiyorum..

bazı insanlara kelimeleri anlatmak çok zor gerçekten.. banlanması çok saçma..ayrıntılısı vardı gergindi.. naptı acaba..

*Girdm bugn 30-40dakika faln kaldm

Esmle gttik cook cook sukr bebegm saglkli ablam

Heryri incelndi beyninden tut kalbne parmk sayisna kdd

Renklidede gordm esime cok benzettm smile ifade simgesi

Ama ya renkli gorntu ckmislrsi onu vermyi untmslr ona mralm bozldu brz

Sze fln gndrcektm cekpte

• Maşallah kuzuma ya olsun onlarda yokmu kayıtlar ciktilar sonra alirsin

Çok sevindim ya gözümüz Aydin canim benim

• Saol ablam bilgisayr bozkms ordan bska bi bilgisayra attilr fln ole cikardilr raporlari sanirm o yuzdn karsti ztn 2tane cktilr biri o kdr nettiki sanki dogmsta ole cekmslr gbi dieri hc belli olmuodu onu vermsler

• Paralımiydi

• Sadece bebege deil banada baktilr rahime aclma vrmi ykmu die rahim uznlugnda iyi dedi erkn dogm riskn fln yk dedi rahmdeki damar akimina ble baktlr

• Evet abla 200lira

• Himm o zaman versinler ya ciktini

• Ama stres o bicmdi bnde

• Varmidr ki ya hftaya fln gtsm verirlrmki

Sildilrse ddiydm

• nasil silerler

Ha bugün Allah korusun birşey oldu nazil ispat eder kendini

Sanmıyorum ya hemen silmezler

• Hftya kontrlm var o zaman bi ugrayaym ya. Vardr kaytlarnda sanirm. Ay bde bizm tosun aksi ckti smile ifade simgesi sol elini acti sag eli yumruk yapms acmio smile ifade simgesi doktrnda bakmasi gerk olcum icn yok acmio doktrda aksi oglan bu sinrli olck dio guluo smile ifade simgesi ugrasti dktr acmadi sunu brz huylandiram dedi ultrason aletnin karnma degn aleti salladi salladi yok harektlenio acmio doktrda sen gt bi cikolata ye brzda yuru 3te tkrar gl ddi gttm 3te acms elini smile ifade simgesi
dün bizim kızla yazıştıklarımız :) haber aldınızmı bilmem ama ben koplayayayım deidm :)
nurun_ala_nur A amorevole yaren92 @pembebasliklikiz ftsch @lolita55 bebeem zeynepsibel tm26

sevindim.. temiz çıkmasına... boş yere stres yaptı oda kendine mevlam sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eylesin... bende kimse yok facede o yüzden konuşamadım ben canım..

Allahhhh bugün aldığım 4. 5. mi güzel haber ya herkes ne güzel yerlere yerleşmiş.hayırlı uğurlu olsun canım benimmm :) bu arada seninde cuman mübarek olsun tatlım :)

iş imkanı olarak istediğim bölümdü ilk tercihe yazmıştım bakalım inşallah bitiririm de eşiminde dediği gibi okuduğum işi yaparım

evet ben hatırlıyorum o zamanı

ne güzel sorunsuz atlatmış.. çok stres yaptı kendine maşallah bişi çıkmamış oğluş sadece sinirliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…