Gebe kalamayanlar buraya.....

Ayy ilk kez böyle oldu çok şaşırdım görünce ondan heves ettim yaa napayım eşim de belli etmiyo ama çok şaşırdı telaş yapıyo :))

ben gitti gidiyordan test almıştım sabah ilk idrarla yaptım baktım çizgi yok yarım saat sonra baktım aynı koyulukta ikinci çizgi ama bi gör nasıl heyecanlandım hemen 1 test daha alıp lavaboya gittim bi baktım kırmızılar gelmiş nasıl bir üzüntü sonra ne mi yaptım testi yine de yaptım içinde kalmasın eğer yoksa da üzülme ama mutlaka artık bi doktora git canım inşallah vardır

A mi inşaallah kuzum zaten çıkmayınca çok da üzülmedim nasip kısmet yani napalım vardır rabbimin bi bildiği. Muhtemelen beni de yanılmıştır o test

Kızlar üstüne bide ablam demesin mi rüyamda kendimi hamile gördüm diye kıııız dedim allah seni varmı acaba öyle bişey saçmalama hastayım şuan dedi belki de sensindir inşaallah dedi. Bende kendimi hamile mi görmüştüm yoksa bebeğim mi ne vardı rüyamda bi baktık ablam o hamileydi :)))

Klomen mi kullandin canım sen

durr bakalımm benim izimdesin şuanda... kırmızılar gelmezse kana gidiyosunn bakk direk... heee... anlaştık mıı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…