- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.381
Ayy ilk kez böyle oldu çok şaşırdım görünce ondan heves ettim yaa napayımeşim de belli etmiyo ama çok şaşırdı telaş yapıyo :))
ben diyeceğimi dedim zaten.ben pazartesi gününü tamamen beklemeni olmazsan doktora gitmeni öneriyorum :)
afrin kız ne güzel de ablasına tamam diyor :)Tamam ablacnm
ben gitti gidiyordan test almıştım sabah ilk idrarla yaptım baktım çizgi yok yarım saat sonra baktım aynı koyulukta ikinci çizgi ama bi gör nasıl heyecanlandım hemen 1 test daha alıp lavaboya gittim bi baktım kırmızılar gelmiş nasıl bir üzüntüsonra ne mi yaptım testi yine de yaptım içinde kalmasın eğer yoksa da üzülme ama mutlaka artık bi doktora git canım inşallah vardır
afrin kız ne güzel de ablasına tamam diyor :)
A mi inşaallah kuzum zaten çıkmayınca çok da üzülmedim nasip kısmet yani napalım vardır rabbimin bi bildiği. Muhtemelen beni de yanılmıştır o test
Kesin hamilesindirYok yaa olmadım bekliyorum hâlâ
Kesin hamilesindir
Klomen mi kullandin canım senKızlar üstüne bide ablam demesin mi rüyamda kendimi hamile gördüm diyekıııız dedim allah seni varmı acaba öyle bişey saçmalama hastayım şuan dedi belki de sensindir inşaallah dedi. Bende kendimi hamile mi görmüştüm yoksa bebeğim mi ne vardı rüyamda bi baktık ablam o hamileydi :)))
Görürsün hamilesindir kesinVala nerde bende o şans ...
ee ablacım.. face muhabetlerinde hiç yoktum ki... facen varmı denildide.. ben mi görmedim.. yahu...ayyyy senin face varda bizim haberimiz mi yok aşk olsun heeee bak çok kızdım heeee :) ekleyeyim seni mesaja yazarsan sevinirim
grubumuz bile var tee kaç ay önce açmıştı özelden yazda ekleyeyim seni de canoee ablacım.. face muhabetlerinde hiç yoktum ki... facen varmı denildide.. ben mi görmedim.. yahu...
durr bakalımm benim izimdesin şuanda... kırmızılar gelmezse kana gidiyosunn bakk direk... heee... anlaştık mıı....Vala çıkmadı kuzum tekrar yaptımgerçi dünkünü ilk idrarla yapmıştım bu öyle değildi kahvaltı da etmiştim neyse bakalım bekleyelim biraz daha. Kız bak aynı seninki gibi oldu ikincide çıkmadı
Klomen mi kullandin canım sen
durr bakalımm benim izimdesin şuanda... kırmızılar gelmezse kana gidiyosunn bakk direk... heee... anlaştık mıı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?