- 25 Ağustos 2013
- 2.283
- 1.925
- 448
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.401
birde grupp heeee..... ben niye yokumm arkadaşşgrubumuz bile var tee kaç ay önce açmıştı özelden yazda ekleyeyim seni de cano
Genelde klomen kullanıp bıraktıktan sonra hamilelik oluyor Muş kızYok kuzum hiç bişey kullanmadım
bakk senin için saatlerdir dua ediyorum kuzum benim.. mevlam senide benim gibi eylesinn müjdelen...Anlaştık bitaneminşaallah sonum da senin gibi olur vardır bebişim
Genelde klomen kullanıp bıraktıktan sonra hamilelik oluyor Muş kız
Simdiden kendini göstermiş olamaz mı :)))Ben en son ocak ayında kullanmıştım canm
bakk senin için saatlerdir dua ediyorum kuzum benim.. mevlam senide benim gibi eylesinn müjdelen...
Simdiden kendini göstermiş olamaz mı :)))
aminnn gülümm.. mevlam dostluğumuzu bakii eylesin.. çok meraktayım inanki... bu arada bakk cadı sendemi varsın facede heeeeAyy canm benm yaa allah bin kere razı olsun kıyamam senin o nefesine rabbim kabul eyler inşaallah dualarımızı hayırlısı neyse o olsun. Çok sağol yaa vala iyi hissettirdin bana diğer canlarım da öyle birinin derdi oldu mu heralde seferber oluyo sana da böyleydik ne güzel allah bozmasın dostluğumuzu inşaallah...
AminBilmem ki canm allah bilir orasını. Nerde varsa rabbim herkese nasip eylesin hepimize inşaallah
hayırlara çıksın rüyası inşaallah :)Kızlar üstüne bide ablam demesin mi rüyamda kendimi hamile gördüm diyekıııız dedim allah seni varmı acaba öyle bişey saçmalama hastayım şuan dedi belki de sensindir inşaallah dedi. Bende kendimi hamile mi görmüştüm yoksa bebeğim mi ne vardı rüyamda bi baktık ablam o hamileydi :)))
aminnn gülümm.. mevlam dostluğumuzu bakii eylesin.. çok meraktayım inanki... bu arada bakk cadı sendemi varsın facede heeee
o zaman şöyle yap eğer bugün sökülmezsen yarını bekle.yarında sökülmezsen belkide yerleşme kanamasıdır.ama söküldüğün günü 1. gün sayıp ilacını ona göre al bence.hayırlısı olsun inşallah canım[/QUOTE
şu an hiç bişe yok mesela gelen giden yok 6 gündür böyle ya ben napacam bilmiyorum ovülasyon testini denicem galiba onda belirti oluyormuş duyduğuma göre
hayırlara çıksın rüyası inşaallah :)
ee cano yeni değil ki tee kışın yapılmıştı sen girmiyomuydun acaba yazda adını eklimbirde grupp heeee..... ben niye yokumm arkadaşşhıhh küstümm bak şimdi.. bu kadar dışa vurulmaz kii amaaa
inşallah çıkar canoAmin ablacım inşaallah. Benimki dezeynepsibel e çıktı. nurun_ala_nur tubişin ki de bana çıkar inşaallah :)))
benimdeAmin ablacım inşaallah. Benimki dezeynepsibel e çıktı. nurun_ala_nur tubişin ki de bana çıkar inşaallah :)))
ayyy ne çok gören olmuş bende bir gün öncesinde dedemi görmüştüm falan günler çabuk geçiyo inşallah hepimiz mutlu oluruz herkese versin rabbimbenimdezeynepsibel
niyee yoksunn ki...Amiiiiiiiiin inşaallahvardım da artk yokum. Tüh göremicem seni desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?