Gebe kalamayanlar buraya.....

Anlasamdigim gorumcem unv kazanmis ama ozel unv amcasinin kizi soyledi bende dedim parayi bastirdiktan sonra ne varki onda dedim baraj puani bile yetiyo dedim ama bazi yerler ayni olmuyo dedi kiz...bende gecmis yillarda bende isteseydim ozel unv en iyisinden olurdu dedim...haayyyy ya icimdeki kini niye direk belli ediyorum gidip soylese...korkmuyorumda sonra ugras dur evde olmasi ortaligi karistirmasina yetiyo zaten...offfff

Cumletten hayirli gunler kizlar
Guzel bir haber var mi bakayim dedim ama daha yok sanirsam mdk insallah gecikmen hayirli bir seyden dolayi olsun. Baska ne var ne yok bayadir giremedim.
Bende 2gundur mide bulantisi halsizlikten dolayi yatiyorum surekli dun anneme gittim hemen aklina bebek geldi o yuzden bu diyo bugunde kv oyle dedi iyide gecikme yok daha dedim guluyo ruya da gormus insallah hayirlisi olur

kız aynı bensin bende tutamıyorum o çenemi. görümcemle bizimde aramızda bu okul mevzusu var dersaneye gitmesine rağmen benim kpss aldığım puanı 3 girişte alamadı. ilk zaman kv benim için görümcemle konuşurken okuyupta ne olacaksa bu saatten sonra demişti ama şimdi yuttu laflarını. kızının almadığı puanları aldım.. bende bunu yerli yersiz söylüyorum ama sırf o zaman kv o kelimeyi kullandı diye.. ayrıca laf taşıcak olan insanlara karşı biraz ayarlı konuşmak da lazım aslında

inşaallah hayırlısı olsun canımm benimm :) ben iyiyim burda sizlerle vakit geçiriyorum işleri asıyorum bazen işyerinde :) senin nasıl oldu kayınbaban

doğruyu demişsin ne var bunda Allah Allah ya...

Ya emin degilim yani kiz gidip soylermi bilmem tatli biri anlasiyoruz o da unv gidiyo da...esim de yanimdaydi ona da saydirdim...kv kafasina sandalye atti gorumce biliyomusin sinir hastasi desem yeridir...esime dedim helal olsun annene her istedigini yaptiryo dedim...ailesi biraz daha dengeli davranip ayni hassasiyeti esime de yapsa bu kadar ofkelenmem...hayy yaaa bugunlerde mi sinirliyim bilmem ki?

inşaallah hayırlısı olsun canımm benimm :) ben iyiyim burda sizlerle vakit geçiriyorum işleri asıyorum bazen işyerinde :) senin nasıl oldu kayınbaban
Ozlemisim bende burada sizlerle olmayi
2 gundur cok az yemek yemege baslamis bugun ben girdim yanina elimi tuttu gozleri hareket ediyo doktoruyla konustum yavasta olsa iyiye gidiyo dedi insallah daha da iyi olacak abla

ilaçlar hormonlarınla oynuyordur tubammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…