Gebe kalamayanlar buraya.....

Ozlemisim bende burada sizlerle olmayi
2 gundur cok az yemek yemege baslamis bugun ben girdim yanina elimi tuttu gozleri hareket ediyo doktoruyla konustum yavasta olsa iyiye gidiyo dedi insallah daha da iyi olacak abla
ayy inşaallah yarabbim versin şifasını sevdiklerine bağışlasın

ya aslında bizim sinirimiz bu yüzden evlat arasında ayrın olunca ona her istediğini yapıp eşine yapılmadığından kızıyoruz.. bnm kv görümcede aynı. yalanda değil dediklerin duyarsa da duysun

ya aslında bizim sinirimiz bu yüzden evlat arasında ayrın olunca ona her istediğini yapıp eşine yapılmadığından kızıyoruz.. bnm kv görümcede aynı. yalanda değil dediklerin duyarsa da duysun
Kuzum korkumdan degil o cadiysa ben ondan daha cadi...ama soz konusu gelinsin iste...en azindan kp mi uzmek istemem...abisine abi dedigi yok annesine saygisizlik hat safhada keza benimle de oturup insan gibi konusmuslugu yok amaaan bosver kuzum ya kime ne anlatabildikki?

Canm benm amin inşaallah yaa dua edin nolur sonu güzel olsun senin de hayırlısı olur inşaallah kuzum

Ben bu dilimi niye tutamiyorum acaba hay benim agzim bal yesin ya!...

Ayyy aynı bende öyleyim bi daha kimseye yorum yapmicam diyorum ama yinede tutamıyorum şu çenemi sanki içerden biri dürtüyo ama tabi bende sonradan pişman oluyorum sanane sen ne karışıyon niye yorum yapıyon diye kendime kızıyorum

aman kuzum iyi olsan da yaranılmıyor zaten kimseye . bekardan keçi yününden post olmaz kaynana görümceden dost olmaz derdim. olmazmış da gördüm. görümcem kv ben oturuyorduk görümcem eşim için neler dedi abim adam mı falan diye şimdi biliyorum ki yüz yüze iyi olsak da asla iyi olmayacağız .. bende iyi olmaya çalışmıyorum aman yalan mı kız biz görümcelerimizden daha başarılıyız çatlasınlar onlar anca özelle bi yere gelirler. bak şuan sessizce bekliyor görümcem okullar tatil oldu ama istanbula geleyim demiyor ama şu kpss açıklansın iyi bir puan olsun ilk isteği gezme olacak

bu konuda annemle eşimi çok seviyorum hiç gaza gelmezler hep ölçülü konuşurlar ben hemen belli ederim içimde kini

Dimmmi ya gidecekmis gelecekmis bana ne?neyse olan oldu...sonucta fazla dokmedim eteklerimdeki taslardan...bende simdi gidiyorum kuzu dugune yolculuk var yani kafayi toplayabilirsem inecem sag salim...

Aynen benim yillar once aldigim puani son 1 ayla calismistim da almistim o liseden sonra 1 yil dersaneye gitti anca ozele girebilmis etrafta fesatlik cikarmaktan sinir krizi gecirmekten firsat bulup calissaydi adam olurdu...grumcenin esine soyledigi lafi benim kaynim esime soyledi hemde benim yanimda...kendi adammi asil gezip tozup para yemektem baska bisey yapmiyo biz 2 yildir tatile gidemiyoruz o her sene bi yerlerde...anlayissizlar!...

bu konuda annemle eşimi çok seviyorum hiç gaza gelmezler hep ölçülü konuşurlar ben hemen belli ederim içimde kini

Evet benmde annem babam eşim sevmezler konuşmazlar bense tam tersi tutmam içimde söylerim iyiyi de kötüyü de :)) e napalım bizde böyleyiz kuzum ama bana eşim hep kızıyoo yorum yapma meraklıysan bile belli etme sen farkında olmazsın başkası oturur senle muhabbet eder seni konuşturur ağzından laf alır kötü insan ilan edilirsin ortada kalırsın diyo hep. Ki nitekim haklı da yani..

işte insanın nasıl zoruna gidiyor yanında eşine laf edilince . o zaman daha yeni evliydim ama şimdi diyemez. bi kere yine laf dedi tersledim sonra kv bana sen alttan almalısın diyor. banane ne alttan alacakmışım. değişmez insanlar 4 duvar olsun eşimle benim olsun ne laf girsin ne laf çıksın. karşı taraftan 3. kişiler sadece huzur bozuyor.. benim görümce 3 sene dersaneye gitti bnm aldığım puanı zar zor aldı. ve bu yaşına kv onun yemeğini önüne getirdi ki hala da getiriyor biz zorluk çekerken onun hiç bir şeyi eksik kalmıyor. kaynım bütün maaşıyla babasının borcunu öderken kp kızımın maaşı anca kendi ihtiyaçlarına yeter diyordu işte böyle evlat ayrımı yaparak kardeşler arasında huzur sevgi yok . aile de büyüklerden kaynaklanıyor herşey evlatlara eşit davransalar huzursuzluk olmaz arada

ahh kuzum ahh tutamıyoruz ki çenelerimiz yaralarımız var biri el değdirse hemen başlıyoruz konuşmaya bana eşim bu konu da hep der annemde der hatta bi ara ikisi dedi sen karışma diye dinlemedim sonra ben kötü oldum biz birbirimize anlatalım en iyisi laf çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…