- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.441
ayy inşaallah yarabbim versin şifasını sevdiklerine bağışlasınOzlemisim bende burada sizlerle olmayi
2 gundur cok az yemek yemege baslamis bugun ben girdim yanina elimi tuttu gozleri hareket ediyo doktoruyla konustum yavasta olsa iyiye gidiyo dedi insallah daha da iyi olacak abla
Bilmiyorum abla onume gelene bagirasim var yaa kotu etti o zaman bu ilac beniilaçlar hormonlarınla oynuyordur tubammmm
Ya emin degilim yani kiz gidip soylermi bilmem tatli biri anlasiyoruz o da unv gidiyo da...esim de yanimdaydi ona da saydirdim...kv kafasina sandalye atti gorumce biliyomusin sinir hastasi desem yeridir...esime dedim helal olsun annene her istedigini yaptiryo dedim...ailesi biraz daha dengeli davranip ayni hassasiyeti esime de yapsa bu kadar ofkelenmem...hayy yaaa bugunlerde mi sinirliyim bilmem ki?
Insallah ablacimayy inşaallah yarabbim versin şifasını sevdiklerine bağışlasın
Kuzum korkumdan degil o cadiysa ben ondan daha cadi...ama soz konusu gelinsin iste...en azindan kp mi uzmek istemem...abisine abi dedigi yok annesine saygisizlik hat safhada keza benimle de oturup insan gibi konusmuslugu yok amaaan bosver kuzum ya kime ne anlatabildikki?ya aslında bizim sinirimiz bu yüzden evlat arasında ayrın olunca ona her istediğini yapıp eşine yapılmadığından kızıyoruz.. bnm kv görümcede aynı. yalanda değil dediklerin duyarsa da duysun
Evet ablam baksana tipeeeeegerçekten mi kızzz o dediğin yeremi gidiyorsun bebiş sevmeye :)
niyee yoksunn ki...
Cumletten hayirli gunler kizlar
Guzel bir haber var mi bakayim dedim ama daha yok sanirsam mdk insallah gecikmen hayirli bir seyden dolayi olsun. Baska ne var ne yok bayadir giremedim.
Bende 2gundur mide bulantisi halsizlikten dolayi yatiyorum surekli dun anneme gittim hemen aklina bebek geldi o yuzden bu diyo bugunde kv oyle dedi iyide gecikme yok daha dedim guluyo ruya da gormus insallah hayirlisi olur
Ben bu dilimi niye tutamiyorum acaba hay benim agzim bal yesin ya!...
Kuzum korkumdan degil o cadiysa ben ondan daha cadi...ama soz konusu gelinsin iste...en azindan kp mi uzmek istemem...abisine abi dedigi yok annesine saygisizlik hat safhada keza benimle de oturup insan gibi konusmuslugu yok amaaan bosver kuzum ya kime ne anlatabildikki?
Ayyy aynı bende öyleyim bi daha kimseye yorum yapmicam diyorum ama yinede tutamıyorum şu çenemi sanki içerden biri dürtüyoama tabi bende sonradan pişman oluyorum sanane sen ne karışıyon niye yorum yapıyon diye kendime kızıyorum
Dimmmi ya gidecekmis gelecekmis bana ne?neyse olan oldu...sonucta fazla dokmedim eteklerimdeki taslardan...bende simdi gidiyorum kuzu dugune yolculuk var yani kafayi toplayabilirsem inecem sag salim...Ayyy aynı bende öyleyim bi daha kimseye yorum yapmicam diyorum ama yinede tutamıyorum şu çenemi sanki içerden biri dürtüyoama tabi bende sonradan pişman oluyorum sanane sen ne karışıyon niye yorum yapıyon diye kendime kızıyorum
Evet ablam baksana tipeeeeeEki Görüntüle 1589556
Aynen benim yillar once aldigim puani son 1 ayla calismistim da almistim o liseden sonra 1 yil dersaneye gitti anca ozele girebilmis etrafta fesatlik cikarmaktan sinir krizi gecirmekten firsat bulup calissaydi adam olurdu...grumcenin esine soyledigi lafi benim kaynim esime soyledi hemde benim yanimda...kendi adammi asil gezip tozup para yemektem baska bisey yapmiyo biz 2 yildir tatile gidemiyoruz o her sene bi yerlerde...anlayissizlar!...aman kuzum iyi olsan da yaranılmıyor zaten kimseye . bekardan keçi yününden post olmaz kaynana görümceden dost olmaz derdim. olmazmış da gördüm. görümcem kv ben oturuyorduk görümcem eşim için neler dedi abim adam mı falan diye şimdi biliyorum ki yüz yüze iyi olsak da asla iyi olmayacağız .. bende iyi olmaya çalışmıyorum aman yalan mı kız biz görümcelerimizden daha başarılıyızçatlasınlar onlar anca özelle bi yere gelirler. bak şuan sessizce bekliyor görümcem okullar tatil oldu ama istanbula geleyim demiyor ama şu kpss açıklansın iyi bir puan olsun ilk isteği gezme olacak
Anasina bırakmıyorum ki gidinceAmmmaniiiiinn kız bu neee şapşik yaa allahım tipe bak oy yerim bunu yeriiiim bizim yerimize de sev yaaa maşaallah
bu konuda annemle eşimi çok seviyorum hiç gaza gelmezler hep ölçülü konuşurlar ben hemen belli ederim içimde kini
Aynen benim yillar once aldigim puani son 1 ayla calismistim da almistim o liseden sonra 1 yil dersaneye gitti anca ozele girebilmis etrafta fesatlik cikarmaktan sinir krizi gecirmekten firsat bulup calissaydi adam olurdu...grumcenin esine soyledigi lafi benim kaynim esime soyledi hemde benim yanimda...kendi adammi asil gezip tozup para yemektem baska bisey yapmiyo biz 2 yildir tatile gidemiyoruz o her sene bi yerlerde...anlayissizlar!...
Evet benmde annem babam eşim sevmezler konuşmazlar bense tam tersi tutmam içimde söylerim iyiyi de kötüyü de :)) e napalım bizde böyleyiz kuzum ama bana eşim hep kızıyooyorum yapma meraklıysan bile belli etme sen farkında olmazsın başkası oturur senle muhabbet eder seni konuşturur ağzından laf alır kötü insan ilan edilirsin ortada kalırsın diyo hep. Ki nitekim haklı da yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?