Gebe kalamayanlar buraya.....

Dimmmi ya gidecekmis gelecekmis bana ne?neyse olan oldu...sonucta fazla dokmedim eteklerimdeki taslardan...bende simdi gidiyorum kuzu dugune yolculuk var yani kafayi toplayabilirsem inecem sag salim...

Inşaallah gidip de anlatmaz malum kimseye güven olmuyo artk. Neyse sıkma canını ya aman söylerse de söylesin devlet üni. daha zor giriş ondan dedim dersin nr bat ki bunda sanki küfrettin. Iyi hadi git bakalım bizim yerimize de oyna hee dök kartlarını da öyle gel :))

Unutmadik hatta hamismiydi dedi zeyno yooo değildi galiba dedim.kiz yoksa benim kacirdim diye de şüphe ettim kendimden iyimi :)
nerde keşke ... biliyomusun bana burda gittiğim doktaor 6ay boyunca yanlış tedavi yapmış. devlet doktoruna gittim. pco değilsin dedi sonra prolaktinime baktı 0.25. ideal olaması gereken 5 ile 20 arası sen ne yaptın öle dedi. doktorum bana dostineks kulllandırdı dedim hemen bırak dedi bu düşüklükle olmaz dedi. bakalım bende başka bi doktor buldum. ankarada tıp fakültesinde prof murat sönmezere gitmcem şu beklenmeyen adet gelmeseydi iyidi daha gecen hafta bitmişti....

Ben iyiyim şükür yumurta takibini biraktim 3 aydir.midemde sikinti vardi endoskopi yapildi mikrop cikti antibiyotik kullandim şuan daha iyiyim şükür.henüz gebelik veya belirti de yok rabbine tevekkuldeyim :) sen neler yaptin
bended 4 aydır doktora falan gitmiyorum . hayırlısı hakkımızda

kızlar size bilgi. eger prolaktiniz yüksek ise doktor prolaktin kananıza bakmadan önce adetin 2 günü kanı verin sonra ermenden 2 gün önce kan vgögüslerinizle oynamıcakmışınız. banyo yapmıcakmısınız ve ilişki olmucakmış.

[nı durumdaQUOTE="mdk35, post: 41889053, member: 642564"]Amin canm sağol. Vala bu saatten sonra ister naz yapsın ister başka bişey umrumda değil kaderime küsmüş vaziyetteyim artk..[/QUOTE]
aynı durumdayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…