- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.461
Dimmmi ya gidecekmis gelecekmis bana ne?neyse olan oldu...sonucta fazla dokmedim eteklerimdeki taslardan...bende simdi gidiyorum kuzu dugune yolculuk var yani kafayi toplayabilirsem inecem sag salim...
Allahhhh çok seker maşallah benim yerimede sevvvv :)Evet ablam baksana tipeeeeeEki Görüntüle 1589556
Gelinim benimAllahhhh çok seker maşallah benim yerimede sevvvv :)
Kim demiş yok hosgelmissin zeynepsibelle konuştuk nerdeyse kim olduğunu unutacaktik kizzzz nerdesin naparsin merak ettikyine hiç selam veren yok bana
Uyanik seniii :))Gelinim benim
:) burlardayım aynı durum işte kırmızılarla boğuşuyorum. unutmayın beniii amaaaKim demiş yok hosgelmissin zeynepsibelle konuştuk nerdeyse kim olduğunu unutacaktik kizzzz nerdesin naparsin merak ettik
Unutmadik hatta hamismiydi dedi zeyno yooo değildi galiba dedim.kiz yoksa benim kacirdim diye de şüphe ettim kendimden iyimi :):) burlardayım aynı durum işte kırmızılarla boğuşuyorum. unutmayın beniii amaaa
aynen bende sizleri takip ediyorum.inş rabbim tez zmanda yaşatısın hepimizeAyrıca facetende takip ediyorum fotolarini :)
Ben iyiyim şükür yumurta takibini biraktim 3 aydir.midemde sikinti vardi endoskopi yapildi mikrop cikti antibiyotik kullandim şuan daha iyiyim şükür.henüz gebelik veya belirti de yok rabbine tevekkuldeyim :) sen neler yaptinsizler napıyonuz bakıyımm
nerde keşke ... biliyomusun bana burda gittiğim doktaor 6ay boyunca yanlış tedavi yapmış. devlet doktoruna gittim. pco değilsin dedi sonra prolaktinime baktı 0.25. ideal olaması gereken 5 ile 20 arası sen ne yaptın öle dedi. doktorum bana dostineks kulllandırdı dedim hemen bırak dedi bu düşüklükle olmaz dedi. bakalım bende başka bi doktor buldum. ankarada tıp fakültesinde prof murat sönmezere gitmcem şu beklenmeyen adet gelmeseydi iyidi daha gecen hafta bitmişti....Unutmadik hatta hamismiydi dedi zeyno yooo değildi galiba dedim.kiz yoksa benim kacirdim diye de şüphe ettim kendimden iyimi :)
bended 4 aydır doktora falan gitmiyorum . hayırlısı hakkımızdaBen iyiyim şükür yumurta takibini biraktim 3 aydir.midemde sikinti vardi endoskopi yapildi mikrop cikti antibiyotik kullandim şuan daha iyiyim şükür.henüz gebelik veya belirti de yok rabbine tevekkuldeyim :) sen neler yaptin
hayırlsı canım daha demek zamanı varmış naz yapıyor bunlar bizee yaaaKızlar ya ben gidip kan verdim sonucu da aldım yol malesef kötü oldum biraz ama yapcak bişey yok ne yazık ki.
Sonazuç 0,16
hayırlsı canım daha demek zamanı varmış naz yapıyor bunlar bizee yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?