Gebe kalamayanlar buraya.....

Kızlar ya ben gidip kan verdim sonucu da aldım yol malesef kötü oldum biraz ama yapcak bişey yok ne yazık ki.
Sonuç 0,16

hayırlısı güzelim.. en iyi biz anlıyoruz şuan seni.. aslında kafamızı bi uzaklaştırabilsek bu kadar her ay yolunu gözlemesek bu kadar olmaz üzüntümüz.. bizim için ay adetin 1. günüyle başlıyor adet olunca bitiyor bu ay şu ay acaba derken kaç sene oldu.. ama sen en kısa zamanda doktora git canım en azından bi tedavi sürecine gir ne var ne yok bi öğren

Ya canm inanki ben bıraktım artk gerçekten kafama takmıyorum ve gerçekten kendimi henüz erken zaten olacağı zamanı rabbim biliyo diyerek uzaklaştırmıştım kendimi bebek düşüncesinden. Ben sadece bu kadar fazla gecikince acaba mı diye düşünmeye başladım. Şu 5 günde bide burda konuşunca falan iyice yoğunlaştı yoksa bişeyim yoktu benm. Inan sonucu aldım eve gelirken yolda kendimi zorladım ama ağlayamadım bile. Sadece artk kırgınım kızgınım benmki üzüntü değil yani sinir. Hani artk kötü şeyler düşünmeye başladım töbe yarabbim saçma sapan konuşuyorum sonra da tövbe ediyorum allahım nolur affet diye. Bıktım artk yoruldum Bakalım doktorumu aradı kv çıkmayabilir kan da olsa demiş. Çarşambaya kadar bekleyin regl olmazsa gelin demiş bakalım gideyim ne olcak...

Malesef canm doktorum çıkmayabilir dedi çarşambaya kadar bekleyin regl olmazsa gelin dedi bi gidelim bakalım ne olacak...
hayırlısı olur inşallah gülüm benim sıkma canını gerilme lütfen olurmu... reglin gelmediği sürece üzülme.. doktora gidincede anlaşılır sebebi..

Evet canm bakalım çıksın meydana ne varsa sıkıldım artk çünkü
sıkmaa sen canını güzelim.. bol dua et... mevlamdan hayırlısını iste.. hakkında hayrlı olanı nasip eylesin biliyorum şuanki durumun boğdukça boguyo seni... ama hiçbişi netleşmeden o güzel yüreğine kötü hisler verme duaa duaa inş..

Canımsın yaa allah razı olsun iyiki varsınız. Çok sağol bitanem moral verdin destek oldun bi an önce çarşamba olsa da gitsem öğrensem ne var ne yok

Canımsın yaa allah razı olsun iyiki varsınız. Çok sağol bitanem moral verdin destek oldun bi an önce çarşamba olsa da gitsem öğrensem ne var ne yok
geçer geçer gülüm günlerde geçer... sen yeterki yüreğini ferah tut olurmu kuzum biz burda hepimiz tek yüreğiz... inanki aklım sende bugünn öylee.. kız bak aklımı aldın göriyomusunn..

geçer geçer gülüm günlerde geçer... sen yeterki yüreğini ferah tut olurmu kuzum biz burda hepimiz tek yüreğiz... inanki aklım sende bugünn öylee.. kız bak aklımı aldın göriyomusunn..

Evet tatlm e o zaman kocaman bi maşallah bize Yaa işte öyle bi hatunum ben gördün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…