- 13 Ocak 2015
- 710
- 365
- 63
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.481
üzüntü değil evet benimkide bıktım yoruldum bunaldım ....gamzeli es yani benmki artk üzüntü değil git gide nefret etmeye başladım gerçekten artk istemiyorum iğrendim bu durumlardan
üzüntü değil evet benimkide bıktım yoruldum bunaldım ....
olmuyor işte ne yapayım diyom
Kızlar ya ben gidip kan verdim sonucu da aldım yol malesef kötü oldum biraz ama yapcak bişey yok ne yazık ki.
Sonuç 0,16
Amin insallah canim bu ay hepimizin yuzu gulerCanm benm amin inşaallah yaa dua edin nolur sonu güzel olsun senin de hayırlısı olur inşaallah kuzum
allahhh alaa... o nyeemiş..Eşim istemiyo tatlm önce tamam didi sonra kapatalım istemiyorum didi
hayırlısı güzelim.. en iyi biz anlıyoruz şuan seni.. aslında kafamızı bi uzaklaştırabilsek bu kadar her ay yolunu gözlemesek bu kadar olmaz üzüntümüz.. bizim için ay adetin 1. günüyle başlıyor adet olunca bitiyor bu ay şu ay acaba derken kaç sene oldu.. ama sen en kısa zamanda doktora git canım en azından bi tedavi sürecine gir ne var ne yok bi öğren
ciddimisinn kuzum yaa....Kızlar ya ben gidip kan verdim sonucu da aldım yol malesef kötü oldum biraz ama yapcak bişey yok ne yazık ki.
Sonuç 0,16
allahhh alaa... o nyeemiş..kndisinin varmı..
ciddimisinn kuzum yaa....oysaki çok umuyluydum...
aferinn bakkk benim kafadansın arkadaş...Yok tatlm tabikide :) bana izin vermicek sna onun olcak heee keserim adamı ben keseriiiimm
hayırlısı olur inşallah gülüm benim sıkma canını gerilme lütfen olurmu... reglin gelmediği sürece üzülme.. doktora gidincede anlaşılır sebebi..Malesef canmdoktorum çıkmayabilir dedi çarşambaya kadar bekleyin regl olmazsa gelin dedi bi gidelim bakalım ne olacak...
hayırlısı olur inşallah gülüm benim sıkma canını gerilme lütfen olurmu... reglin gelmediği sürece üzülme.. doktora gidincede anlaşılır sebebi..
aferinn bakkk benim kafadansın arkadaş...
sıkmaa sen canını güzelim.. bol dua et... mevlamdan hayırlısını iste.. hakkında hayrlı olanı nasip eylesin biliyorum şuanki durumun boğdukça boguyo seni... ama hiçbişi netleşmeden o güzel yüreğine kötü hisler verme duaa duaa inş..Evet canm bakalım çıksın meydana ne varsa sıkıldım artk çünkü
aynen.... bu konularda bende bu fikirdeyim.. herşey karşıklı yok öyle tek başına hakimiyetlik..E öyle olmak lazım canımın içi dinsizin hakkından imansız gelir demişler
sıkmaa sen canını güzelim.. bol dua et... mevlamdan hayırlısını iste.. hakkında hayrlı olanı nasip eylesin biliyorum şuanki durumun boğdukça boguyo seni... ama hiçbişi netleşmeden o güzel yüreğine kötü hisler verme duaa duaa inş..
aynen.... bu konularda bende bu fikirdeyim.. herşey karşıklı yok öyle tek başına hakimiyetlik..
geçer geçer gülüm günlerde geçer... sen yeterki yüreğini ferah tut olurmu kuzum biz burda hepimiz tek yüreğiz... inanki aklım sende bugünn öylee.. kız bak aklımı aldın göriyomusunn..Canımsın yaa allah razı olsun iyiki varsınız. Çok sağol bitanem moral verdin destek oldun bi an önce çarşamba olsa da gitsem öğrensem ne var ne yok
o kadar....E heralde canm öyle bizi kısıtlayıp kendileri yapamazlar yani
geçer geçer gülüm günlerde geçer... sen yeterki yüreğini ferah tut olurmu kuzum biz burda hepimiz tek yüreğiz... inanki aklım sende bugünn öylee.. kız bak aklımı aldın göriyomusunn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?