- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.501
Ya canm inanki ben bıraktım artk gerçekten kafama takmıyorum ve gerçekten kendimi henüz erken zaten olacağı zamanı rabbim biliyo diyerek uzaklaştırmıştım kendimi bebek düşüncesinden. Ben sadece bu kadar fazla gecikince acaba mı diye düşünmeye başladım. Şu 5 günde bide burda konuşunca falan iyice yoğunlaştı yoksa bişeyim yoktu benm. Inan sonucu aldım eve gelirken yolda kendimi zorladım ama ağlayamadım bile. Sadece artk kırgınım kızgınım benmki üzüntü değil yani sinir. Hani artk kötü şeyler düşünmeye başladım töbe yarabbim saçma sapan konuşuyorum sonra da tövbe ediyorum allahım nolur affet diye. Bıktım artk yoruldumBakalım doktorumu aradı kv çıkmayabilir kan da olsa demiş. Çarşambaya kadar bekleyin regl olmazsa gelin demiş bakalım gideyim ne olcak...
sağolasın daha iyiceyim dikkat etmem gerekiyor yediğime içtiğime 1 ay sonra geçmezse yine bakarız dedi inşaallah geçer dua ediyorum.kolay gelsin sanada bir de ben anamın evini taşıyabilsem yakınıma ne sevinicem anlatamam :) arada böyle ses ver bize :)
inşaallah hayırlısı yine tahmin ettiğim gibi düzeni ilaçlar bozdu belkidebended 4 aydır doktora falan gitmiyorum . hayırlısı hakkımızda
hayırlısı olsun demekki neymiş doktor yolu tutulacakmış artık.ya bi tedavi için değilse bile adetin gecikmesiyle alakalı normal bir muayene ol o zaman tatlım benimKızlar ya ben gidip kan verdim sonucu da aldım yol malesef kötü oldum biraz ama yapcak bişey yok ne yazık ki.
Sonuç 0,16
hııı doktor olacak kadınmışım ama nasip işte :) heyyytttttt diye bir osmanlı narası atayımda kendine gel.kız tamam sinirlenme zaten beklemiyodun için rahat etsin diye baktırmış oldun.sadece benim sana demem yoksa yok o zaman gün geçmesinin bile sınırı var bana doktor en fazla 45.gün demişti.gelmezse gel bakalım demişti.çünkü rahim duvarı kalınlaşırmış bu da çok ince olması iyi olmadığı gibi kalın olması da iyi değilmiş.o yüzden ilaç verip söktürüyorlar hatunu.şükürki benimki 43.gün gelmişti.tamam sinirlenmeye gerek yok tabiki umud ediyoruz gün geçince yalan değil yani.derinlerdeki annelik duygularımızda buna inanmak istiyor inşaallah vardır diyoruz olmayınca olmayınca yıpranıyoruz haklısın çitlenbiğim benimmmmYa canm inanki ben bıraktım artk gerçekten kafama takmıyorum ve gerçekten kendimi henüz erken zaten olacağı zamanı rabbim biliyo diyerek uzaklaştırmıştım kendimi bebek düşüncesinden. Ben sadece bu kadar fazla gecikince acaba mı diye düşünmeye başladım. Şu 5 günde bide burda konuşunca falan iyice yoğunlaştı yoksa bişeyim yoktu benm. Inan sonucu aldım eve gelirken yolda kendimi zorladım ama ağlayamadım bile. Sadece artk kırgınım kızgınım benmki üzüntü değil yani sinir. Hani artk kötü şeyler düşünmeye başladım töbe yarabbim saçma sapan konuşuyorum sonra da tövbe ediyorum allahım nolur affet diye. Bıktım artk yoruldumBakalım doktorumu aradı kv çıkmayabilir kan da olsa demiş. Çarşambaya kadar bekleyin regl olmazsa gelin demiş bakalım gideyim ne olcak...
annem zeytinburnunda ben haramidere deyim canım 2.5 senedir her hafta sonu yaz kış gidiyoruz dedim aaa yoruldum artık siizn burda kiralar pahalı binalarda asansör sen dizinden dolayı merdiven çıkamıyosun satmasanda evini ver kiraya ucuz kiraya gel dedim bakalım.ev 4.kat zor çıkıyorum ben bile anam nasıl çıkıyor eziyet o dizlerini kıramıyor kireçlenmeden dolayı üzülüyorum ona birde çatı yok yazın fırın gibi nefes alınmıyor kışın donuyorsun evde yaAman ablam dikkat et kendine..insallah gcer ablam.senin annecin nerde ablam?tamam werrim ablam benim
Nurun ala nur kim kizlarrrrrrr
evet hareketsizlik vardı evicap kullandı ve lokösit için antibiyotik kullandıKizlar benim eşimde sperm hareket sorunu var. Birde lökosit fazlaymis ama doktor antibiyotik vermedi bize. Esi bu durumda olup antibiyotik kullanan var mı.zeynepsibel i hatırlıyorum sanki.
hoşgeldin nasılsın naparsın görüşmeyeli :)Slm canlarim ben geldimmm
Iyiyim sen nasilsin biraz kasiklarim agriyor o kadar...hoşgeldin nasılsın naparsın görüşmeyeli :)
hııı doktor olacak kadınmışım ama nasip işte :) heyyytttttt diye bir osmanlı narası atayımda kendine gel.kız tamam sinirlenme zaten beklemiyodun için rahat etsin diye baktırmış oldun.sadece benim sana demem yoksa yok o zaman gün geçmesinin bile sınırı var bana doktor en fazla 45.gün demişti.gelmezse gel bakalım demişti.çünkü rahim duvarı kalınlaşırmış bu da çok ince olması iyi olmadığı gibi kalın olması da iyi değilmiş.o yüzden ilaç verip söktürüyorlar hatunu.şükürki benimki 43.gün gelmişti.tamam sinirlenmeye gerek yok tabiki umud ediyoruz gün geçince yalan değil yani.derinlerdeki annelik duygularımızda buna inanmak istiyor inşaallah vardır diyoruz olmayınca olmayınca yıpranıyoruz haklısın çitlenbiğim benimmmm
Valla niyetim seni catlatmak değildi paydosa denk geldin güzelim servisteyim :)) sapiginiz olayim :)))
Ay gülme krizine gircem şimdisapık vaaar kim bu yaaawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?