Gebe kalamayanlar buraya.....

anladım canım.. bi umut sarıyor 1 gün bile gecikince. dediğin gibi zamanı gelince gelecek inşallah

Kizlar benim eşimde sperm hareket sorunu var. Birde lökosit fazlaymis ama doktor antibiyotik vermedi bize. Esi bu durumda olup antibiyotik kullanan var mı. zeynepsibel i hatırlıyorum sanki.

Aman ablam dikkat et kendine..insallah gcer ablam.senin annecin nerde ablam?tamam werrim ablam benim

Kızlar ya ben gidip kan verdim sonucu da aldım yol malesef kötü oldum biraz ama yapcak bişey yok ne yazık ki.
Sonuç 0,16
hayırlısı olsun demekki neymiş doktor yolu tutulacakmış artık.ya bi tedavi için değilse bile adetin gecikmesiyle alakalı normal bir muayene ol o zaman tatlım benim

hııı doktor olacak kadınmışım ama nasip işte :) heyyytttttt diye bir osmanlı narası atayımda kendine gel.kız tamam sinirlenme zaten beklemiyodun için rahat etsin diye baktırmış oldun.sadece benim sana demem yoksa yok o zaman gün geçmesinin bile sınırı var bana doktor en fazla 45.gün demişti.gelmezse gel bakalım demişti.çünkü rahim duvarı kalınlaşırmış bu da çok ince olması iyi olmadığı gibi kalın olması da iyi değilmiş.o yüzden ilaç verip söktürüyorlar hatunu.şükürki benimki 43.gün gelmişti.tamam sinirlenmeye gerek yok tabiki umud ediyoruz gün geçince yalan değil yani.derinlerdeki annelik duygularımızda buna inanmak istiyor inşaallah vardır diyoruz olmayınca olmayınca yıpranıyoruz haklısın çitlenbiğim benimmmm

Aman ablam dikkat et kendine..insallah gcer ablam.senin annecin nerde ablam?tamam werrim ablam benim
annem zeytinburnunda ben haramidere deyim canım 2.5 senedir her hafta sonu yaz kış gidiyoruz dedim aaa yoruldum artık siizn burda kiralar pahalı binalarda asansör sen dizinden dolayı merdiven çıkamıyosun satmasanda evini ver kiraya ucuz kiraya gel dedim bakalım.ev 4.kat zor çıkıyorum ben bile anam nasıl çıkıyor eziyet o dizlerini kıramıyor kireçlenmeden dolayı üzülüyorum ona birde çatı yok yazın fırın gibi nefes alınmıyor kışın donuyorsun evde ya

günaydın hanımlar hayırlı sabahlarımız olsun inşaallah :) teşekkür ederim akşam yazışmadığınız için çünkü bugün yarım gün iş var yoksa sayfa okumaktan iş yapamazdım.gördüğünüz üzere ilk önce sabahın köründe buraya gelip sizlere bakıyorum.hadi bakalım benden sonra kim gelecek bu sabah topiğe :)

Abla sen misiiin?? Yaw kimsin seeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…