- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.521
Adetin mi yaklaşıyor yoksa ovi zamanimiIyiyim sen nasilsin biraz kasiklarim agriyor o kadar...
Nerden tanidin kizzz şöyle hele :)))
canım bizde lökosit 4 milyon. ama doktor antibiyotik yazmadı bize. siz hangi antibiyotiği kullandınız. lökosite faydası oldu mu. 4 aydır kullanmadığımız şey klmadı kafayı yicem artıkevet hareketsizlik vardı evicap kullandı ve lokösit için antibiyotik kullandı
Ovi gecti hastaligima var gibi ablaAdetin mi yaklaşıyor yoksa ovi zamanimi
Nerden tanidin kizzz şöyle hele :)))
geri sayımınn en ince noktalarına geldiniz artık bebeğin ihtiyaçları alınmalı yavaş yavaş.. hadi bakalıım hayırlı alışverişler sanaa... iyim bende şüükür 2 gündür karın ağrım var cebelleşiyorum öyle bayram sonuuda kontrole inş..
anaa kaçırmışız bak sz nerden gördünüz hangi siteymiş bu tühh canı sklmıştır bari faceden yazarız
Nasilhamile jaldiniz ne yedinuz yardim edin lutfenAminnnn aminnn
yesinlerr bebeğim....Evet tatlm e o zaman kocaman bi maşallah bizeYaa işte öyle bi hatunum ben gördün mü
sıfırdan döşeniyo nede olsa bitermi eksikleri.. üç beş ç beş tamamlancak inşallah.. geçti şükür canım şu sıralar yok elhamdülillah.. doktorumuzda anlam veremedi zaten..hiç bitmiyo al al daha da eksik var bursaya gittik ordan aldım beyendıklerımı :)hayırdır neden vardı karın ağrın bi durum yok demi ?
yesinlerr bebeğim....seni... geldimi kırmızılar.. ne durumdasın canımınn içi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?