Gebe kalamayanlar buraya.....

Efendim tatlimm adet olmussun?uzme kendini canim benim...inan bana zor 2 gun gecirdim ama namaz kildigimda gecti skntim...sen de duani eksik etme dilimden eminim Rabbimin izniyle bi gun bana seslendiginde ifaden olucak...inancini sakin kaybetme...vazgecme!...hem daha esin yeni geldi yanina yeni evliymissiniz gibi dusun...bekledigin o kadar zamani elinle it...sanki yeni baslamissiniz bebek dusunmeye...boyle dusun stres yapma Rabbime teslim ol gerisi zaten onun "ol"demesiyle gelecektir...citlembigim benim...

Merhabalar , ben yeni katildimda, daha dogrusu hep takip ediyordum bu siteyi ama yeni kayd oldum..... acaba kimler var burda ?!? Dogru yeremi geldim bilmem ugrasipda bi turlu hamis kalamayanlar

Canımsın yaa sağol allah razı olsun iyiki varsın rabbim gönlünden geçen güzel dilekleri önüne çıkarsın inşaallah. Hepimiz bi gün tadıcaz rabbim ne zaman izin verirse. Haklısın canm öyle hissediyorum zaten, sanki yeni başlamışız gibi. Umudumu yitirmiyorum elbette fakat yoruldum yoruldun hepimiz bitkiniz artk. Bu yüzden en güzel zamanda nasip eylesin rabbim inşaallah bizi tekrar hayata döndürsün...

Yok canim heyecan yok cunku bebis de yokcuma beta yaptirrdim sonuc 0.3 sivilce degilde dun sabah adet agrim oldu siddetli...sonra gecti...su an catlamamis yumurtam varmis ondan gecikicek galiba?
slm canım ne oldu bebiş var mı? Benim adet 1 ağustos sivilcem geldi :) rahim filmi için erz şifaya gitcez,bu aralar yokum yanii,,, dua edin allah rızası için,

ooo bz 2 sene bekledik yarısı tedavili yarısı tedavisiz boş geçti zaten bu kıştan beri eşimde bişey kullanmadı bırakmıştık artık kendi haline eşimin doktoruda vermiyodu hiç bişey doktoru değiştirdik onun faydası oldu o doktor vermişti antibiyotik szd bi değiştirin olmazsa isteyin sorun ne kullandığını da unuttum yaaa masrafa gelince inan senden daha fazla yaptık daha yolun başındasın

Insallah canim tum guzel yurekli kardeslerimin hayirlisiyla en yakin zamanda yuzu guler insallah...sen dedigim gibi kendini bunaltma olumlu dusun..balayindaymis gibi

slm canım ne oldu bebiş var mı? Benim adet 1 ağustos sivilcem geldi :) rahim filmi için erz şifaya gitcez,bu aralar yokum yanii,,, dua edin allah rızası için,
Yok canim bebishayirlisi olsun insallah srnde film icin korkma cok cabuk ve cok rahat geciyo film esnasi...insallah guzel sonuclar alirsin...dualarimiz seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…