- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.541
Sen de kimsiiiin ayolehehehe söylememmmm ben hemen anlamıştım sor bakalım kendisine kimmiş :)
Efendim tatlimm adet olmussun?uzme kendini canim benim...inan bana zor 2 gun gecirdim ama namaz kildigimda gecti skntim...sen de duani eksik etme dilimden eminim Rabbimin izniyle bi gun bana seslendiginde
Efendim tatlimm adet olmussun?uzme kendini canim benim...inan bana zor 2 gun gecirdim ama namaz kildigimda gecti skntim...sen de duani eksik etme dilimden eminim Rabbimin izniyle bi gun bana seslendigindeifaden olucak...inancini sakin kaybetme...vazgecme!...hem daha esin yeni geldi yanina yeni evliymissiniz gibi dusun...bekledigin o kadar zamani elinle it...sanki yeni baslamissiniz bebek dusunmeye...boyle dusun stres yapma Rabbime teslim ol gerisi zaten onun "ol"demesiyle gelecektir...citlembigim benim...
slm canım ne oldu bebiş var mı? Benim adet 1 ağustos sivilcem geldi :) rahim filmi için erz şifaya gitcez,bu aralar yokum yanii,,, dua edin allah rızası için,Yok canim heyecan yok cunku bebis de yokcuma beta yaptirrdim sonuc 0.3 sivilce degilde dun sabah adet agrim oldu siddetli...sonra gecti...su an catlamamis yumurtam varmis ondan gecikicek galiba?
ooo bz 2 sene bekledik yarısı tedavili yarısı tedavisiz boş geçti zaten bu kıştan beri eşimde bişey kullanmadı bırakmıştık artık kendi haline eşimin doktoruda vermiyodu hiç bişey doktoru değiştirdik onun faydası oldu o doktor vermişti antibiyotik szd bi değiştirin olmazsa isteyin sorun ne kullandığını da unuttum yaaa masrafa gelince inan senden daha fazla yaptık daha yolun başındasıncanım bizde lökosit 4 milyon. ama doktor antibiyotik yazmadı bize. siz hangi antibiyotiği kullandınız. lökosite faydası oldu mu. 4 aydır kullanmadığımız şey klmadı kafayı yicem artık1 milyara yakın masrafımız oldu. rabbim bekletmesin artık. maddi manevi çok yıprandık bu süreçte
bzm umutbitmezi geçici olarakkimi cıkarmışlar sıteden kız?ben yokken ne olmuş böyle
Insallah canim tum guzel yurekli kardeslerimin hayirlisiyla en yakin zamanda yuzu guler insallah...sen dedigim gibi kendini bunaltma olumlu dusun..balayindaymis gibiCanımsın yaa sağol allah razı olsun iyiki varsın rabbim gönlünden geçen güzel dilekleri önüne çıkarsın inşaallah. Hepimiz bi gün tadıcaz rabbim ne zaman izin verirse. Haklısın canm öyle hissediyorum zaten, sanki yeni başlamışız gibi. Umudumu yitirmiyorum elbette fakat yoruldum yoruldun hepimiz bitkiniz artk. Bu yüzden en güzel zamanda nasip eylesin rabbim inşaallah bizi tekrar hayata döndürsün...
Yok canim bebisslm canım ne oldu bebiş var mı? Benim adet 1 ağustos sivilcem geldi :) rahim filmi için erz şifaya gitcez,bu aralar yokum yanii,,, dua edin allah rızası için,
ona da şükür hadi hayırlısı olsunSeni de yesinler ayoolVala artk bende bilmiyorum bitanem Ne durumda olduğumu Geldi geldi sevimsiz şey cumartesi akşama doğru...
Sagol ablacim insallah bakalimselamün aleyküm kızlarrrr nasılsınız hayırlı haftalarımız olsun inşaallah ben güzel gebe haberleri almaya devam ediyorum rabim bizlerede nasip etsin hayırlısıyla inşallah :)
Sana da gunaydin can ablamm...begenmem miiii sana hersey yakisir ablammmm:))))hayirdir kimin gebe haberini aldin...
Insallah hayirli haberlerini bekliyoruz canimKizlar resmen safak sayar gibi adet olmayacagim umuduyda bu ayki günümü bekliyorum insallah iyi haberler verecegim size
Insallah canim bu hafta iyi haberler alacagim insallah cunku bu ay cok umitliyim sabrediyorum Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin insallahInsallah hayirli haberlerini bekliyoruz canim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?